Pare screen?w.

Status
Zamknięty.

LaVejt

Advanced User
Styczeń 26, 2010
Liczba reakcji
7
Witam chcial bym pokazac wam
pare screen?w z mojego Roockaarda

34698573.png

.
45497074.png

.
97620534.png

.
92814823.png

.
29064728.png

.
91246371.png

.
28412674.png

.
99368404.png

.
45348502.png

.
r10v.png

.
r11f.png

.
r12.png

.
r13ji.png

.
r14a.png

.
r15a.png

.
Komentarze mile widziane.​

Odp: Pare screen?w.

Przerobiony rookgaard, ale akurat ?adnie, niekt?re bordery wg mnie wygl?daj? na dodawane na si??, ?eby urozmaici? map? np te w jaskini czy na 8 screenie, tam gdzie stara?e? si? unika? kwadrat?w wysz?y ci tr?jk?ty:\, podobaj? mi si? drzewa, s? proste i rzadko spotykane np na 8 screenie (czasem wrzu? na jakie? drzewa owoce bo to du?a odmiana, jedyny screen kt?ry mi si? nie spodoba? to ten z nied?wiedziami bo czego? tam brakuje, je?li chcesz u?y? depo (a pewnie tak) na mapie upewnij si?, ?e tych krzese? nie da si? przesuwa?, niszczy?, i da si? na nie wej??, (m?wi? bo sam nigdy nie wiem:). Og?lnie jestem fanem estetyczniejszego borderowania, ale i tak screeny bardzo mi si? podobaj? 8.0/10

Pierwsza praca wygl?da do?? dobrze, chocia? nieco przesadzi?e? z ilo?ci? oraz sposobem rozk?adania kamieni.
Screen drugi: rozumiem, ?e to na pokaz, wi?c ?mieci w depo mo?na wyja?ni? histori? tego miejsca, jednak ?wir na drewnianej pod?odze nie wygl?da dobrze, je?li budynek nie jest ruin?, a ?ciany s? w ca?o?ci.
Kolejne screeny pokazuj? nieco chaotyczno?? Twojego stylu, jednak nie mam wi?kszych zastrze?e?.
Pomys?y wykraczaj? nieco poza poziom ?redniaka, jednak nie podoba mi si? spos?b, w jaki dobierasz i rozk?adasz detale. Masz prace lepsze i gorsze, cho? musz? stwierdzi?, ?e miasta wychodz? Ci lepiej, ni? natura.
Do tworzenia natury jest masa poradnik?w, jednak ka?dy ma sw?j spos?b na tworzenie map. Najlepiej d??y? do perfekcji poprzez wytworzenie w?asnego stylu inspiruj?c si? poradnikami oraz pracami innych dok?adaj?c w?asne pomys?y. Jest i tak lepiej por?wnuj?c Twoje screeny do prac innych.

<<Refresh>> Prosz? o komentarze ;)

Najlepiej bracie podoba mi si? ss z murkiem i "1"
ale i tak fajnie ci wysz?o... :D ciesz si? ;d ?e mia?em t? mape na kompie ;d bo usuno?e? all ;d

10.0/10.1 ;D
PS.
kiedy robimy ots ?

?adnie przerobiona mapka, ale wed?ug mnie :
- st?? na drugim obrazku dziwnie wygl?da
- nie wiem czemu mia?y s?u?y? ale mi si? te "b?yski" na drzewach nie podobaj?
- ziemia z jaski? nie zbyt dobrze pasuje z zielonymi drzewkami
- w wielu miejscach u?y?e? wielu detali kt?re w ca?o?ci wygl?daj? do?? nieestetycznie

To tylko moje zdanie, nie musisz bra? tego pod uwag?. Og?lnie fajnie Ci to idzie i ciekawy pomys? ?eby przerabia? rooka ;)

No prace bardzo ?adne stylistycznie, lecz co w poniekt?rych miejscach jest jak dla mnie za du?o drzewek. Na ss'ie 10 - 11 wida? to bardzo dobrze, ?e przesadzone z natur? troche. No ale to moje zdanie. Prace jako tako s? dobre, wi?c 8/10 dam ; )

Siema !
Wiesz wszystko jest bardzo ?adnie zrobione, pe?no pomys??w i ?wietnie przerobiona mapa :D
Ale wiesz przesadzi?e? ,gdzie nie gdzie bo w niekt?rych miejscach trudno by si? przemieszcza? by?o . Du?o szczeg???w fajnie wygl?da ,ale mapka
bardziej pod pokaz ni? do grania ,przynajmniej w niekt?rych miejscach . :D
Ale ocena nale?y si? .. A ,?e jest ?adnie to dam 8.5/10 :)

Pozdrawiam ! :D

Sam chcia?bym tak mapowa? jak ty masz dobr? wyobraznie My?le ?e to jedne z najlepszych prac xd

B. ?adne mapy, tylko gdzieniegdzie przesadzone z em. "detalizacj?", przez kt?r? ruch jest strasznie utrudniony.
Poka? mo?e mini-map? tego rooka.

F5

UP ziomek jak znajde na kompie to jeszcze to pokaze ;d

bardzo ?adny mapping, mi osobiscie jedynie trony w depo sie nie podobaja ^^ ostatnie 5-6 screenow naprawde konkret, stylowo 10/10 ;)

:D?

Trony w depo nijak si? maj? do post-apokaliptycznej (mo?na w og?le takiego s?owa u?y? w kontek?cie tibii :)?) aran?acji wn?trza, na 5 i 6 screenie od do?u bardzo du?o ?wierk?w, co nie wygl?da naturalnie. Poza tym prace bardzo dobre, podobaj? mi si?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry