• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

PaT2 vs ELo0n

Status
Zamknięty.

PaT2

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
24
Przyszed? ten czas, EloOn zrobi? prac? szybciej (hip, hip - hura)
Temat : Wej?cie do miasta z kawa?kiem natury
Zawodnik Numer 1 :
Zdj?cie 1 :
ss1_hrxqspw.PNG

Zdj?cie 2 :
ss2_hrxqsps.PNG

Zawodnik Numer 2 :
Zdj?cie 1 :

Zdj?cie 2 :

Walczymy do 15 g?os?w.
Hop, start !​

Odp: PaT2 vs ELo0n

2. Proste i ?adne. W jedynce za du?o kto? si? bawi? groundem na tym mo?cie.

Jedynka lepsza. Du?o ?adniejsze wyj?cie i fajniej zrobiona brama. Na dodatek bardzo ?adnie zrobiona natura, czego brakuje pracy numer dwa. W dw?jce to wygl?da tak, jakby zaraz za miastem by? g?szcz bez dr??ek, czyli strasznie nierealistycznie.

Autor pracy nr 1 si? napracowa? i to na t? prac? oddaj? sw?j g?os.

Mi si? bardziej podoba jedynka. Zosta?a zdecydowanie lepiej wykonana, ?adnie zrobiona natura. Jedynie do czego si? mo?na przyczepi? to do mostu, moim zdaniem autor tu troch? nawydziwia?. Ale i tak jest lepsza od dw?jki.

Jedynka!

Jedynka i hugo ! Lepiej zrobiona cho? fakt - zjebane groundy na mo?cie. Jednak brama jest zrobiona przejrzy?cie i do tego bardzo ?adna natura. G?os na 1.

1

Hmm praca pierwsza nie za bardzo przedstawia wejscie do miasta, w og?le mi si? nie podoba.
Za to praca 2 jest solidna i przedstawia to co ma przedstawia? czyli bram? do miasta.

G?os na 2.

Pozdrawiam

Pat2, po co si? poddajesz? Min??o kilka godzin, wi?c nie ka?dy m?g? zag?osowa?. Pierwsza praca jest badziewna, bo nie dopracowana. Na mo?cie r??nych 50 ground?w, g?ry na odwal si?. No ale jak chcesz, to nie moja sprawa.

Nie o to chodzi, sam wiem, ?e zjeba?em mapk? wi?c po co to przeci?ga? ? Ju? nied?ugo si? zrewan?uje i zrobi? co? ?adnego.

Praca numer 2. Nie podoba mi si? ten mostek w 1, tak jako? ?miesznie... jak wej?cie do miasta z 'cichej' strony, ?eby nikt nie widzia? :<

Jest 5-2 dla pracy nr.2
Temat zostawiam otwarty, bo w ko?cu sam zdecydowa?e?, ?e walczycie do 15 g?os?w.
Sw?j g?os za? oddaj? na prac? nr.2, kt?ra jest bardziej dopracowana i zas?uguje na zwyci?stwo w tej walce.

G?osuj? na prac? nr 1, poniewa? chcia?bym gra? na takiej mapie, gdzie przy wyj?ciu z miasta znajduje si? wodospad spadaj?cy do fosy.

Dw?jce niczego nie brakuje, te? kawa? fajnej mapki, lecz ta woda w pracy pierwszej mnie bardziej przekonuje.

G?os na prac? numer 1. Moim zdaniem lepiej wykonana pomimo tych ground?w na mo?cie. Ca?okszta?t natury lepszy na 1, na 2 szczerze w og?le mi si? natura nie podoba :<

OBECNIE 4/6 Wygrywa jedynka, i w?a?nie na ni? oddaje g?os poniewasz jest spoko i kto? si? napracowa? :P

G?os oddaj? na prace nr.1 gdy? wida? i? autor postara? si? bardziej randomizuj?c pod?o?? itp spodoba? mi si? najbardziej wodospad wylatuj?cy z g?r ;]

Marudzicie, jedynka jest lepsza, jaka? p?aska ta druga praca

S?dz?, ?e nie ma sensu zostawia? tego tematu dalej otwartego. Wygrywa 1.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry