-Tibia 8.54 Path Of Shinobi v.1.0

Status
Zamknięty.

Halogen1717

Active User
Listopad 24, 2011
Liczba reakcji
3
9IGC.png

To projekt NARUTO OTS oparty o tibie 8.54. W grze chodzi o zdobywanie do?wiadczenia poprzez wykonywanie r??nych misji, sag lub task?w. Ale mo?na tak?e toczyc walki z potworami, za kt?re zdobywamy mn?stwo do?wiadczenia.

b3l9f.png

NARUTO
-
Specjalizuje si? w walce klonami.
A tak?e dobrymi ofensywnymi jutsu, profesja dobra dla pocz?tkuj?cych,
poniewa? ma jutsu dystansowe jak i obszarowe.

SAKURA

-
Jej specjalizacj? jest medyczne jutsu.
Potrafi szybko wyleczyc siebie jak i ca?? dru?yne.
Dobra jako support, bo ma jutsu lecz?ce i ofensywne.

SASUKE
-
Postac, kt?ra ma mocne dmg.
Jego ataki s? mocne i precyzyjne.
A tak?e szybciej trenuje "Attack Speed".

GAARA
-
Profesja, kt?ra specjalizuje si? w walce na dystans.
Jego obronne jutsu w po??czeniu z ofensywnymi mog? narobic du?o szk?d dla przeciwnika.

TEMARI
-
Kolejna profesja, kt?ra walczy na dystans.
Jej dystansowe jutsu s? mocn? broni?.

KANKUROU

-
Ostatni z "rodziny piasku".
Specjalizuje si? w walce kukie?kami, kt?re sam tworzy.
Jest dobrym blokerem, ale w walce w zwarciu te? jest dobry.

kt9yU.png

*SYSTEM SAG - Prze?ywam przygod? postaci "NARUTO" Poprzez wykonywanie ich misji.

*PET SYSTEM - Na odpowiednimi poziomie, mo?emy zdobyc swojego zwierzaka "pomocnika".

*AFK SYSTEM - Nie lubimy je?li kto? odsuwa nas od traina jak poszli?my do WC. Teraz nie musisz si? o to martwic

*PVP SYSTEM - Bij, Zabij, Wygraj. Ka?dy wie co to za system.

*HUNTING SYSTEM - Zabi? Ci? kto?? Zlec jego zab?jstwo i wyznacz nagrod?.

*ELEMENT SYSTEM - Na pewnym poziomie idziemy i zdobywamy losowy ?ywio?.

*KAGE SYSTEM - Zosta? kage i miej lepszy kontakt z administracj?. Kage mo?e prosic o eventy itp.

*SUMMON SYSTEM - Inaczej m?wi?c, klony, summony itp.

*COOLDOWN SYSTEM - Spamowanie jednym jutsu nie ma sensu, wi?c dla urozmaicenia wprowadzamy ten system.

*TASK SYSTEM - Npc zleca zabicie nam 'x" potw?r za kt?re otrzymamy nagrod?.

*DEPO SYSTEM - Kto? wbi? Ci na konto?? Je?li masz za?o?ony PIN na depo nic si? nie stanie twoim rzecz?.

vmK3H.png

REKLAMA
[img]http://imgup.pl/di/BQU1/scerrny.gif[/img]

Odp: Path Of Shinobi v.1.0

//REFRESH
nikt nie ma nic co powiedzenia ?:D

Ma?o zdj?? wi?c ma?o wypowiedzi. Ja mam par? pyta?:
-Czemu tak ma?o profesji?
-Dacie wi?cej zdj???
-Kiedy start?
Jak b?d? mia? co? jeszcze to napisze :D

Macie mo?e stron? ?? Ch?tnie za?o?y?bym posta? lub podyskutowa? na forum ^^

Mi si? bardzo spodoba?o :P Mam nadziej?, ?e b?dzie na czym pogra? :)

Heh, nie wiem i nie chce si? czepia?, ale czy to pare grafik z Losa? xD

I co kurwy z?odziejskie ? Macie zmieni? transy naruto z ogonami, inaczej ddosy.

Ehhh @up
Royalz jeste? ?a?osny !!!!

szymonif
-mamy forum pos.xaa.pl

I inne
- SS dodam wi?cej jak zrobi? jakie? fajne :D

@UP,
Nie m?w o Royalzie, ?e jest ?a?osny.
Jest dobrym Pixelartyst?(widzia?em lepszych), i nie powiniene? si? do niego rzuca?, a nawet zach?ci? go do wsp??pracy z wami aby ogarn?? wam nowe transformacje.

@Topic,
Na pewno zagram.
Lubi? TibiaMody, wi?c gram na ka?dym nowym.
Mam nadziej?, ?e co? mnie jeszcze zaskoczy i nie b?dzie wszystkiego co ju? kiedy? by?o.

Pozdrawiam.

Nie dziwie si? mito, ?e si? denerwuje, bo jak na razie te transy z ogonami to tylko kopiuj wklej. Wysilcie si? troch? ,a nie. W dodatku macie tylko 4 transy czy to du?o i 6 prof. Ja mam 8 prof i ka?da po 8 trans?w ,wi?c wida? r??nic?. Postarajcie si? to mo?e to b?dzie dobry ots.

kolejne gowno z serii db, pokemon, naruto i inne g?wno. Chyba idioci na takich syfach graj?, grafiki wygladaja gorzej niz z dupy wyjete, tibia z tym syfem wygrywa 1000000 do 0

Nie dziwie si? mito, ?e si? denerwuje, bo jak na razie te transy z ogonami to tylko kopiuj wklej. Wysilcie si? troch? ,a nie. W dodatku macie tylko 4 transy czy to du?o i 6 prof. Ja mam 8 prof i ka?da po 8 trans?w ,wi?c wida? r??nic?. Postarajcie si? to mo?e to b?dzie dobry ots.

S?ysza?e? kiedy?, ?e liczy si? jako??, a nie ilo???

@Topic
Te grafiki jako? odrzucaj?.
Za ma?o pokazane, ma?o profesji w dodatku brak takich jak Neji, Lee czy cho?by Kiba

@UP
Stul pysk ?mieciu i id? stawiaj gotowe evo z chorym sms shopem

Ostatnia edycja:

Anastazjo a ty w og?le widzia?e? moje grafiki? No raczej nie ,wi?c twoje stwierdzenie do mnie nie jest trafne poniewa? moje pixelki s? o wiele lepsze od tych z pos. Mo?e nie s? one doskona?e jak mito czy achiru ,ale zawsze to co? ;d.
sagejg.png
Ps Saske cs 2 te? r?wnie? do poprawy oraz ten d?? od saska shippuuden ;d. Brak transa rikudo oraz sennin mode. Wi?cej na sh w newsach dojdzie. Naruto 4 ogony z wono, ?eby nie by?o ;d.
@down
Tylko ,?e balans to ja mam opracowany. Wystarczy tylko ,?e wprowadz? go w ?ycie. Balans transformacji tak?e, no c?? masz racj? z tym updatem dlatego na oficialu b?d? sagi tylko do walki z hidanem a potem dojd? nowe i transy . Ps. Sagi do walki z sasuke shippuden b?d? dla facc. Reszta b?dzie dla pacc.

Ostatnia edycja:

Ch?opcze nie m?wi? tu o grafikach (gdzie nie wiem czym si? chwalisz bo ja np. na otsie z takim Saskiem d?ugo bym nie pogra?, albo zamieni?bym go w pizdu), a o balansie, dopracowanych transformacjach, ja te? sobie mog? najeba? nawet 150 trans?w ale co to da? Poza tym trzeba co? te? na Uptade zostawi? :)

Je?eli mo?ecie to nie jest TEMAT po to by?cie si? k?ucili tylko po to by?cie oceniali server i do??czyli do nas na FORUM pos.xaa.pl ;D Zarejestrujcie si? i czytajcie change log .

Czego Anastazjo nie zhejtuje to nie ma prawa bytu.

Mi si? nie podoba to ?e ?ciany s? z wosa do teog wykorzystane w nieumiej?tny spos?b...

Ju? ?ciany s? nowe :) nasz nowy grafik wszystko za?atwi? ;]

Dzia?a? Jak to zapowied? to wiadomo ,?e nie dzia?a, wi?c zb?dne pytanie ,a jakby dzia?a? to podaliby info ;d.

@up ladnie tak nie swoje grafiki pokazywac?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry