PCguild.pl - rekrutacja

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Grudzień 26, 2008
Liczba reakcji
93
Witam! Jako jeden z w?a?cicieli portalu PCguild.pl, og?aszam oficjalny nab?r.

Poszukujemy:
-redaktor?w,
-moderator?w,
-technik?w,
-grafik?w,
-programist?w (PHP, JavaScript, C++).

Portal wraz z forum stoi ju? od dawna na ho?cie jednak oficjalny start jest przewidywany na pi?tek o godzinie 20:00.

O portalu:

PCguild.pl jest to nowo powsta?y portal komputerowy. Sk?ada si? on z forum i innych ciekawych kategorii w menu. P?ki co chcemy by? supportem technicznym dla ka?dego w wielu sprawach (np. grafika komputerowa, programming etc.). Znajdziesz r?wnie? u nas wiele temat?w do rozm?w na temat gier komputerowych. W przysz?o?ci chcemy hostowa? wiele serwer?w gier, oczywi?cie g??wnie w celach marketingowych. P?ki co jeste?my ma?o znan? grup?, a nasz portal jest do?? ubogi w tre??, jednak z czasem planujemy mocne zmiany, a dzi?ki Wam - drodzy u?ytkownicy, mamy si? rozwin??.

Wymagania:
Profesjonalizm :)

Serdecznie pozdrawiamy
Administracja PCguild.pl

PS Portalem zajmuje si? do?wiadczony webmaster - Micki

Notka moderatorska:
Reklamowanie, jakichkolwiek stron, jest dozwolone tylko w podpisie. Tutaj s? elementy reklamy, wi?c drogi panie Aktywny, czytaj regulamin. Zamykam.

Odp: PCguild.pl - rekrutacja

Zg?oszenia na programist?w prosz? kierowa? do mnie drog? pw lub gg(8378075).
Tak jak napisa? GregoRex, start portalu jak i forum w pi?tek, godzina 20. Do tego czasu portal i forum s? czasowo wy??czone.

Pozdrawiam,
Micki!

GregoRex
20:57:35
http://tibia.net.pl/hyde-park/256024-pcguild-pl-rekrutacja.html
chcesz to napisz podanie dla formalno?ci

No wi?c: na imi? mam Damian, lat mam 14.

Zg?aszam si? na moderatora oraz programist? PHP (@Up: gada?em ju? o tym z Grego~). W ca?o?ci opanowa?em owy j?zyk (b?g zap?a? za "PHP. Praktyczne projekty"). Informatyk? interesuj? si? od trzech lat. Zaciekawi?em si? wtedy Cpp, gdy? m?j kolega z Sosnowca programowa?. Pr?bowa?em nauczy? si? wielu j?zyk?w, jednak dopiero PHP "przypasowa? mi".

GG: 442125.

@Up:
Btw. zajebisty avek. Serio, bardzo mi si? podoba.

Ostatnio du?o czasu, a ma?o do roboty, dlatego postanawiam zg?osi? si? na redaktora/moderatora.

Nazywam si? Mateusz, mieszkam w Doncaster, dobra. Zg?aszam si?, poniewa? lubi? moderowa?, pomaga? innym, pisa? newsy. Reszt? masz w inboxie ;s

Status
Zamknięty.
Back
Do góry