What's new

Peja - Na serio

Status
Not open for further replies.

Rybol

Senior User
Reaction score
92
Odp: Peja - Na serio

Boli was to ?e kole? dosta? wpierdol? I bardzo dobrze, nale?y mu si?. Sam osobi?cie nie chcia?bym znale?? si? w takiej sytuacji jak on ale Peja dobrze to uj?? w s?owach w stylu " jak ja rapowa?em to ty jeszcze nie wiedzia?e? jak sra?" Peja to doros?y facet i na pewno nie da si? poni?a? przez jakiego? ma?olata.

Co do p?yty musz? powiedzie? ?e bardzo si? wkurwi?em jak dowiedzia?em si? ?e p?yta chodzi ju? po internecie. Ja osobi?cie poprosz? o link chocia? p?ytk? kupie, bo czeka?em na t? p?yt? i chcia?bym jako? odwdzi?czy? si? za t? robot?. Kupujcie polskie rap p?yty!

tabaluga13

Advanced User
Reaction score
16

Kamil, ods?ucha?em i zajebiste kawa?ki! Jestem twoim d?u?nikiem ;) Dzi?ki!!! :D

??czmy si? fani SLU!! :)

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Fajnie, ?e wstawili?cie, jednak?e mnie nigdy ten styl nie kr?ci?, ale mojego kumpla owszem, jara? si? na to bardzo, dzi?ki w jego imieniu. ^^ '

reflex003

New User
Reaction score
0

Ej chlopaki wyslijcie mi ten link do sciagniecia tej nowej plyty pls bardzo chcialbym posluchac:);) damian270995@gmail.com z gory dzieki ;p

Last edited:
Reaction score
9

No ja osobiscie ta plyte mialem 10 wrzesnia czy tam 11.
Kilka kawalkow jest na prawde fajnych.
Numer 13 moim zdaniem jest nalepszy ;)

darekmen

Active User
Reaction score
2

a byles na jakims koncercie jego ja bylem we wrocku i w zielonej gorze tam t osie dzialo pobili kolesia 15 lat i jego dziewczyne bo pokazal srodkowego palca do Rycha a on powiedzial "wiecie co macie zrobic z ta Ciota " a oni wiedzieli i go zaczeli lac

Xarid

Advanced User
Reaction score
101

Podeslij mi linka do tego albumu Slyszalem juz klika utwor?w z tego albumu ale chce je sciagnac... Co do tego incydentu mysle ze peja przesadzil ale mlody sam sie prosil jakby go lepiej wychowali nic by sie nie stalo, po co on przyszedl na jego koncert ?? zeby mu strzelac fakasy??

Krycha122

New User
Reaction score
0

Peja to frajer za to co zrobil powinien isc siedziec na 3 lata

Czempion

Senior User
Reaction score
68

Peja to frajer za to co zrobil powinien isc siedziec na 3 lata

Niby dlaczego frajer? Jakby jaki? g?wniarz pokazywa? Ci palec nie zdenerwowa? by? si?? Mo?e troch? przesadzi?, ale jest doros?ym m??czyzn? i ten ma?olat powinien mie? jakikolwiek szacunek.

Ostatnia p?yta jest zajebista, najlepsza piosenka to 'Gruba impra z Rysiem II'. Peja to jednak jeden z najlepszych raper?w w Polsce. :|

Artin

Advanced User
Reaction score
44

N
Peja to jednak jeden z najlepszych raper?w w Polsce. :|
ty tak na serio ?
hahahaha

W t? niedziel? (27.09.2009) go?ciem programu Uwaga! na TVN b?dzie Rychu Peja. Wed?ug zapowiedzi program b?dzie po?wi?cony incydentowi z Zielonej G?ry. Program TVN Uwaga! jest emitowany o 19.45.

Czy?by chcia? uratowa? swoj? opinie ?
Z ch?ci? obejrz?

Bolmex

Advanced User
Reaction score
53

@off
Artin ale by by?a gleba jak by to lecia?o na ?ywo i wid? m?g? bym zadzwoni?. Na 100% by kto? zadzwoni? i tak mu nawrzuca? a Rychu powie sw?j tekst: Wiecie co z nim zrobi? nie? I by dar ryja do kamer xD (ahhh ta moja wyobra?nia)
@Topic
Jak mo?esz te we? mi te? kopsnij, zobaczymy co nowego zn?w tam wypoci?.

Matbyc

User
Reaction score
0

Podoba mi si?, ta p?yta.
Peje znam ju? d?ugo mieszkam na Je?ycach, cz?sto widze jak jedzie sw? bryczk?. On jest KOZAK!

sekula14

Active User
Reaction score
2

Poco nam ta ciota na tibia.net.pl

Gocek

New User
Reaction score
0

hmmm Nigdy nie lubilem peji ale nie bede go wyzywal od niewiadomo jakich bo prawie nic o nim nie wiem wiem tylko to ze Na koncercie to on sie zachowal bardziej jak malolat niz ten mlodziak! Dam wam 1 rade odpuscice sobie peje i posluchajcie czegos co was ruszy.

jesli ktos chce wiecej Z tego typu PW me i macie kilkanascie tytulow najlepszego techno pod sloncem.

Afgan

Advanced User
Reaction score
16

Mam ja od paru tygodni, podoba mi si? szczeg?lnie kawa?ek 05. Kochana mamo
Albo naprawd? j? kocha? i bardzo fajnie to teraz przekaza?, albo jest tak g?upi ?eby wykorzysta? ow? ?mier? dla dobrej nuty. Og?lnie p?yta dobra

Status
Not open for further replies.