Fakt, ?e Tw?j ograniczony umys? i bezsensowne uprzedzenia nie pozwalaj? Ci zrozumie? przekazu tej piosenki nie znaczy, ?e owa piosenka tego przekazu nie ma. "Nie rozumiesz? Nie oceniaj!" - pe?no takich pr??b na demotach, komixxach, mo?e warto pomy?le? o tym i przy muzyce, bo szlag mnie trafia, jak jaki? pajac wyskakuje ze swoimi z dupy wzi?tymi teoriami i na si?? pr?buje obrazi? czyj? gust muzyczny. Doro?nij.Heliton Pall said:@up
Jak ona zmusza do my?lenia?Przecie? to s? s?owa poustawiane byle jak, i niby ona ma dla Ciebie przekaz? No to gratuluj? m?j drogi panie!
Fakt, ?e Tw?j ograniczony umys? i bezsensowne uprzedzenia nie pozwalaj? Ci zrozumie? przekazu tej piosenki nie znaczy, ?e owa piosenka tego przekazu nie ma. "Nie rozumiesz? Nie oceniaj!" - pe?no takich pr??b na demotach, komixxach, mo?e warto pomy?le? o tym i przy muzyce, bo szlag mnie trafia, jak jaki? pajac wyskakuje ze swoimi z dupy wzi?tymi teoriami i na si?? pr?buje obrazi? czyj? gust muzyczny. Doro?nij.
Tak, zapomnia?em wspomnie? o tym w poprzednim po?cie. Nie lubi? Rycha, nie lubi? jego awanturniczego stylu, flow, tekst?w. Jako raper stoi poni?ej poziomu, ale kurwa - mieli?my tu wstawia? kawa?ki, kt?re nam si? podobaj?. I pomijaj?c fakt, ?e w moich oczach Peja jest kiepski, to podoba mi si? jego "Pozw?l mi ?y?" i mam do tego prawo, kt?re pan wy?ej usi?uje nieudolnie zakwestionowa?.
Btw. nie musia?e? wspomina? o Magiku, temat go nie dotyczy. Mog?e? jeszcze dopisa?, ?e lubisz pierogi z grzybami i p?ywanie kutrami rybackimi. Chwa?a Ci za to, ?e nie postawi?e? ?wieczki.
M?j post to apel, ?eby nie zaczyna? tak t?pych dyskusji, jak Heliton Pall. Przypominam, ?e ka?dy ma prawo s?ucha? czego mu si? podoba.
Notka moderatorska: |
Mog?e? po prostu edytowa? wcze?niejszego posta. |
Jak ona zmusza do my?lenia?Przecie? to s? s?owa poustawiane byle jak, i niby ona ma dla Ciebie przekaz? No to gratuluj? m?j drogi panie!
Ja nikogo gustu nie obra?am, ale wypowiedzia?em swoje zdanie na temat Peji, co o nim s?dze i o jego piosenkach.Jak kogo? obrazi?em to przepraszam, ale nast?pnym razem staraj si? czyta? posty pod innym k?tem.
LOL.Zgadzam si? z moim poprzednikiem, Peja, kiedy? mo?na by?o go pos?ucha?, teraz wydaj? mi si?, ?e wszystkie te jego dissy, sa robione dla kasy, aktualnie, moim ulubionym polskim raperem jest Ten Typ Mes.
Pozdrawiam, Szusi.
Pierdolisz? Gdy kto? nazywa ciebie idiot? to pewnie przyznajesz mu racje? Wychodzisz z nim na solo i za?atwiacie swoje. Rychu robi to podobnie, rozwalaj?c przeciwnika s?owami. Podoba mi si? jak peja pojecha? Tedego tym kawa?kiem: podoba mi si? te? RPS Tylko PEJA.wszystkie te jego dissy, sa robione dla kasy