Pet Party - Tw?j login jest niewa?ny.

Status
Zamknięty.

Sourbi

Advanced User
Luty 16, 2011
Liczba reakcji
31
Witam serdecznie ca?? spo?eczno?? Tibia.net.pl.​
Jak ka?dego innego wieczorka nakurwia?em sobie spokojnie w Pet Party na naszej klasie. Zwiedza?em sobie spo?ywczy, bo pupilek troch? zg?odnia? ?ar?ok, darmozjad jebany a? nagle nasz?a mnie ch?? wykonania jakiej? misji. Dobra, co mi tam. Otwieram list? zada? i spogl?dam na pierwsz? lepsz? propozycj?. Czytam - wy?lij prezent dla dowolnego znajomego. Nagrody by?y ca?kiem obiecuj?ce, wi?c, ?eby przypadkiem nie przep?aci? poszed?em do supermarketu i kupi?em jakie? najta?sze g?wno z najni?szej p??ki. Wysy?am a tu ni z dupy ni sk?d wyskakuje komunikat pn:

petparty.png

Pomy?la?em - chuj tam, pewnie jakie? problemy techniczne. Loguj? si? zn?w a prezentu nie ma a misja nie zaliczona. Gdzie moje kurwa ci??ko zarobione pieni??ki?! Wkurwiony i zbulwersowany zosta?em zmuszony do za?o?enia w?tku w tym dziale w celu wyja?nienia incydentu. Zdarzy?o si? ju? to komu?? Oczywi?cie za pomoc b?d? zielone.

Regards.​

Odp: Pet Party - Tw?j login jest niewa?ny.

Lol JAK MO?NA GRA? W PET PARTY NA NK?! buahshahshahsashad kidek

Wyczy?? cache przegl?darki

Lol JAK MO?NA GRA? W PET PARTY NA NK?! buahshahshahsashad kidek
Wyczy?? cache przegl?darki

Dupa, nie pomog?o zmieni?o si? tyle, ?e ten pieprzony kr?lik u g?ry okienka otworzy? oczy. Zna kto? jeszcze inne rozwi?zania? :(

A na innej przegl?darce jest tak samo?

Mo?liwe ?e jest przeci??enie czy co? tam i Serwer si? gubi, albo sprawd? na innej przegl?darce.. Je?eli nie pomog?o To...
- Za??? nowe konto i sprawd? czy b?dzie wyst?powa? taki sam b??d jak dotychczas...
- Zmie? przegl?dark? najlepiej na Oper? [ Polecam do gier na Naszej klasie... ]
- Napisz do Administracji i przeka? im ten problem .

To ty grasz w gej party jezu to wyszlo dawno z mode ;) ;> zobacz na innej mozilli albo na google chrome jak nie bedzie to zaluz nowe nk i tam graj ;) hehe:curse: znikam:curse:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry