• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[picek27] Galery

Status
Zamknięty.

picek27

Active User
Liczba reakcji
2
Witam. Postanowi?em zrobi? swoj? galerie. Prosz? o komentowanie. Pozdrawiam.
Jaskinia z Bog Raiderami:
bogi2.jpg

Brzeg jaki?:
sssssta.jpg

Temple i wodospad:
temople.jpg

Frosty:
screenshot2010042718254.png

Jaskinia z Dl:
screenshot2010051192437.png

Troszk? wi?ksza jaskinia:
screenshot2010051205250.png

Ska?y i wej?cie na dl, na ska?ach b?d? jeszcze jakie? potworki:
screenshot2010051211923.png

Odp: [Maja Spocona Faja] Galery

No wi?c tak:
3 pierwsze ssy widzia?em w prezentacjach i je ocenia?em.
4. Ma?o pokaza?e?, mog?e? da? kupki ?niegu, wi?cej kupek z p?atkami ?niegu, drzewko ro?nie na kamiennym pod?o?u(hmm..) i zadurzy most(jak dla mnie).
5. Og?lnie spoko opr?cz takiej ilo?ci kupek kamienia i mog?y by si? tam znale?? jeszcze grzybki.
6. Tak jak 5 + za du?a ilo?? ogni.
7. Przy wej?ciu pod ziemie za du?o ogni, podstawowy b??d z natura(wszystko kolo siebie zamiast kupkami), pusta "pla?a", ma?o kwiatk?w.
Og?lna ocena: 5.5/10
#3down
Ja obrazki widz? to nie problem z wyga?ni?ciem.

Ostatnia edycja:

Szczerze? Prace mi si? nie podobaj?, nic na nich nie ma, opr?cz gruntu i kilku kamieni. Zero detali, zero natury, zero wszystkiego! Wiesz co mi si? najbardziej rzuci?o w oczy? Te "Frosty", na kt?rych nic nie ma. Zero odznaki ?ycia! Kilka krzaczk?w czy tam choinek i to wszystko! A ta "Troch? wi?ksza jaskinia" to matko, jak w oczy razi. Na ka?dej kratce ogie? le?y i nic wi?cej. A grunty jak tam pomieszane, nic si? kupy nie trzyma. Niestety sory za ostr? krytyk?, ale mam nadziej?, ?e da Ci to troch? do zrozumienia i zaczniesz si? do tego przyk?ada?.
Dam Ci na razie 5/10, nie wi?cej, p?ki si? nie poprawisz.

Pozdrawiam, Matthew

prace ?adne, jak dla mnie spoko ?wicz ?wicz ?wicz :) 7/10

Odp: [picek27] Galery

Kolejna galeria w kt?rej nie widze ?adnego obrazka,mo?e Rehost?

Notka moderatorska:
Je?li nie widzisz zdj?? nie pisz post?w tylko napisz PW autorowi, aby da? je na inny hosting.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Troszk? mnie nie by?o ale postaram si? to nadrobi?.
screenshot2010058111226.png
Domek na gorz? jaki? .

Wi?c tak:
W pracy numer jeden nawet wszystko ogarn??e?, ale mog?e? zrobi? lepsze urozmaicenia i r??nego typu ozdoby by praca by?a lepsza, a natomiast w pracy numer dwa nie podoba mi si? to, ?e drzewa, krzewy etc nie s? rozmieszone w spos?b normalny tylko ko?o siebie z pi?? drzew i tak jakby? zrobi? jakie? sady. Natomiast praca trzecia nawet fajnie Ci wysz?a. W nast?pnej pracy "frosty" jako? tam jest pusto mog?e? co? tam da? oraz zrobi? wy?sze te ska?y lepiej by to si? prezentowa?o. Jaskinia te? nawet fajnie si? prezentuje, ale jest b??d z kamieniami tak samo jak z tymi drzewami i krzewami, podobnie jest z ogniem w nast?pnej pracy oraz przedostatnia praca jest ca?kiem fajna. Ostatnia praca zrobi?a na mnie wra?enie gdy? spodoba?a mi si? i fajnie si? prezentuje. Og?lnie nie jest ?le lecz jeszcze popracuj nad swoim do?wiadczeniem.

Ostatnia praca:
To co mi si? rzuci?o w oczy to to ze drewno jest na skale, domek jaki? taki "kwadratowy".
Og?lnie nic ciekawego nie pokaza?e?. Tylko drzewo robi?e? w palecie raw, reszt? masz w auto broderze. Otw?rz palet? raw i poszukaj ciekawych urozmaice?.
Ocena: 6/10.
#down
Wiesz po co pokazuje tyle prac? Po to aby zobaczy? jakie robi post?py.
Jak chcesz oceni? jedna prace to oceniaj ostatni? bo jest najnowsza(powinna mie? najmniej b??d?w).
Tamta praca jest z 1 Maja a teraz jest 9... Plx Ogar!!

Ostatnia edycja:

Pozwol? sobie skomentowa? tylko i wy??cznie zdj?cie nr 1 a wi?c:
W tej pracy nie ma nic zachwycaj?cego nawali?e? co si? da?o,brak szczeg???w, ziemia prawie ?e jednolita.
Tak spojrza?em k?tem oka na prac? nr 2 i powiem ci tylko wy??cz "Show Special"
3/10

Status
Zamknięty.
Do góry