No no no, Ralaa podoba mi si? prace na wysokim poziomie 10 obrazek mi si? najbardziej podoba, ten wodospad pi?knie wygl?da i daje urozmaicenia tak dalej, powodzenia w nast?pnych pracach
No, no bardzo mi si? podobaj? Twoje prace. Wodospad jak najbardziej Ci wyszed? i daje urozmaicenia. Je?eli mam ocenia?, to ocenie Twoj? prace na 10/10. Powodzenia w dalszym tworzeniu map.
Um?wmy si?, ?e trawa na krzakach nie ro?nie (screen 1 i 5). Wywal to drzewo co ro?nie na tej g?rce, bo ni cholery tam nie pasuje. Poza tym reszta jest idealnie zrobiona, przejrzy?cie i przyjemnie, doskona?e do jakiego? RPG'a.
@up
To znany nam pan Unnamed. _/ @topic
Mapki ca?kiem ?adne, oraz przejrzyste. Czy m?g?by? umie?cic prace zwi?zane z ogniem/wod?? Bardzo chcia?bym zobaczy?, jak sobie z tym poradzisz.
Nie, nie, nie!
Ty si? nazywasz mapperem, przecie? tu jest tylko auto-border,
wgl. nie dobierasz sprit?w i same bugi.
Nie udana natura, a te do?y z drzewami w ostatniej pracy to ju? pora?ka.
Nie nadajesz si? do mappingu, przykro mi.
A teraz uznaj, ?e to co przeczyta?e? by?o przeno?ni? xd
?adne pracki , ciekawie dobrany border dachu przy tych wykopach.
Og??em podoba mi sie.
Ale uwa?am ?e mo?e by? lepiej , czego? mi brakuje tylko nie potrafie okre?li? czego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.