• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Picolostyle] Pixelart by Picolo

Status
Zamknięty.
Odp: [Picolostyle] Pixelart by Picolo

Chcia? bym wam si? pochwali? swoim w 100% wykonanym od podstaw, kr?lem krasnolud?w, jako ?e to pierwsza rzecz tego typu my?l? ?e wyszed? przyzwoicie :)

Szare t?o:

R??owe t?o:

Mi?ego komentowania.

He?m ma?o widoczny, ale armory i bronie ?adnie dobrane kolory i kszta?ty.
Jedynie co do poprawy to to ?eby? robi? troch? ja?niejsze sprity i b?dzie naprawd? ?adnie.

a co do dawania pomys??w: m?g? by? spr?bowa? zrobi? bardziej realistyczny helmet, w stylu demon helmet, tylko taki sparta?ski.
przyk?ad:
1231418987z4y50S.jpg

Ostatnia edycja:

Ale sie polepszyles, patrzac na 1 prace stwierdzilem ze sa przecietne, ogladajac dalej az mnie zamurowalo szybko sie uczysz i masz zadatki na zostanie jednym z lepszych pixelartystow, chcesz inspiracji prosze:
30af5uo.jpg

r9e4go.jpg

Pozrdawiam, ocena oczywiscie 9/10.

Ostatnio jestem w trakcie pracy nad pewnym setem. Postaram si? go pokaza? jak b?dzie sko?czony. Mog? powiedzie? ?e nawi?zuje do mrocznych rycerzy b?d? innych czarnych charakter?w. :P

Co do zdj?? kt?re pokazali?cie postaram si? je wykona? jak tylko b?d? mia? czas.

Pozdrawiam.

W ko?cu uda?o mi si? dopa?? painta, wykona?em tylko jeden z podsuni?tych mi pomys??w gdy? chcia?em spr?bowa? czego? rysowanego z innej perspektywy, przepraszam ?e nie ma pi?ropusza ale najzwyczajniej nie mog?em ju? go tam upchn?? :P (Musze lepiej planowa?)

Tutaj poka?? tak? ma?? cze?? seta nad kt?rym pracuj?.

Oceniajcie bo nie chc? ci?gle pisa? post?w pod moimi wypowiedziami.

Pozdrawiam :)

ciekawe te eq bardzo ciekawy wygl?d i za to brawo.
Ocena to 9,5/10.
Pozdro.

Bardzo mi si? podobaj? twoje prace robisz je naprawd? doskonale oby tak dalej ;)
repucik dla ciebie :]

A dzi?kuje bardzo, zawsze staram si? aby moje nowe prace by?y lepsze od poprzednich, chc? aby r??ni?a si? jako?ci? i realno?ci?.

Pozdrawiam

P.S

Moje prac? zostan? wykorzystane w projekcie , serdecznie zapraszam. Server rusza ju? w ten poniedzia?ek, czyli 5 lipca.

Ostatnia edycja:

P.I.?.K.N.I.E !!!!!
Wr?cz prze?liczne! Masz jakie? poradniki w cieniowaniu w?a?nie bo takie jak ty itemy chcia?bym robi?, mistrzu!
Oczywi?cie 10/10.

Nie, nigdy nie wyszed? z pod mojej r?ki ?aden poradnik.
A tak?e nie jestem "mistrzem".
Gdy robi? jaki? przedmiot musz? go sobie narysowa? na kartce b?d? szukam grafiki w internecie. Dzi?ki temu praca jest l?ejsza bo masz na czym si? wzorowa?.

Witam, po d?ugiej nieobecno?ci znowu mog? zacz?? robi? pixele, ale teraz pisze w innej sprawie.

Serwer Netherworld szuka utalentowanego mappera do rozwoju i poprawy mapy.
Ch?tnych prosz? o zg?aszanie si? na priv.

Server zapowiada sie swietnie.Wszystko jak widze dopracowane ,poki,co sciagam klienta i ogarniam stronke ale jedna rzecz mnie ciekawi ,a mianowicie punkty premium,co za nie mozna otrzymac albo mi slonce przyswiecilo albo nie mozna zobaczyc tej opcji przed wykupieniem punktow.

Chyba ,ze jest tak 1punkt=1dzien premium...

Czekam na odpowiedz ,thanks,Cristal.

Ju? wyja?niam, dzi?ki punktom premium mo?emy zakupi? vip (Nuggetsy), swojego rodzaju bonus. Daje on dost?p do niekt?rych miejsc, aby otrzyma? vip musimy na?adowa? magiczn? zbroj? (w skrzynce nad npc) u npc.

Dok?adne wyja?nienie jest na forum Netherworld w dziale artyku?y.
Opisuje wszystkie plusy vip i mo?liwo?? jej pozyskania.

Bardzo podoba mi si? ten 1 axe

Bardzo ?adnie Tobie wychodzi cieniowanie.Po prostu masz talenta w tym fachu.
10/10 za swordy
9/10 za armory
Je?li p?jdzie Ci tak dalej to b?dziesz lepszy ni? ci z CipSoft'u ;p

Ju? jest ^^ Prac? s? prze?liczne, uczy?e? si? z jaki? poradnik?w, czy sam?

Jak dla mnie itemy na wysokim poziomie, ladne cieniowanie, ksztalty, itemy wrecz na wage prac cipsoftu ^^ P:. 9/10 ode mnie :P

No , ?adnie ?adnie masz talent ch?opie dopracowane pixele ka?dy by takie chcia? na OTS 10/10

Dobreeee, superanckie. Fajnie by by?o je mie? *chytry u?miech*.

10/10

Status
Zamknięty.
Do góry