Pieni?dze na Rookgaardzie

Status
Zamknięty.

mateusz852

New User
Kwiecień 3, 2010
Liczba reakcji
0
Witam

Chcia?bym si? zapyta? w jaki spos?b na Rookgaardzie mo?na zarobi? pieni?dze.

Wybierajcie z punkt?w...

1.Na zarabianiu pieni?dzy ze sprzeda?y loota z Skeleton.

2.Na zarabianiu pieni?dzy ze sprzeda?y loota z Orc?w.

3.Na zarabianiu pieni?dzy ze sprzeda?y loota z Minotaur?w.

4.Koszeniu zbo?a,robieniu z niego m?ki,robienie potem ciasta,pieczenia i sprzeda?y sklepikarzowi.

5.Zabijanie r??nych zwierz?t i sprzedawanie sklepikarzowi pokarmu co z nich wypada.

Prosz? o odpowiedz...

Pozdrawiam all

Odp: Pioni?dze na Rookgaardzie

Zale?y kim grasz - Jak spos?b zarobku dla zwyk?ego gracza kt?ry chce jak najszybciej przebi? si? przez rooka to polecam skeletony bo nie s? jakie? potwornie mocne, a leci z nich m.in mace na kt?ry jest ogromny popyt na rooku :P

Wi?c podam tak -

Dla Gracza zwyk?ego - Orci, Skeletony, Sprzedawanie mi?ska

Dla Rookstayera - Skeletony, Wi?ksze skupiska orc?w, Minosy

Koszenie to ju? zale?y od osoby - Jak dla mnie za bardzo czasoch?onne by si? tym zajmowa? zarobkowo.

1,3,5 ale poco ci wogule kasa na roku hyba ze potrzebujesz na maina ale tak to strata czasu zarabiac kase rokstayerem

PS Wreszcie normalny temat a nie twoje wymysly z potworkami na roku

My?l?, ?e 5, 1, 2, 3. Nawet u?o?y?em to w kolejno?ci jak ja zbieram kas?. Ciekawe kto normalny poluje na owce i sprzedaje ich mi?so albo robi ciasta. Tibia to gra, a nie b?d? si? bawi? w kucharza...:curse:

Ja na 18 rookstayerze najbardziej mi si? op?aca zbiera? loota ze szkielet?w , ale to moje zdanie

Rowniez popieram, teze z szkieletonami, gdyz leci z nich :
brass shield, mace, viking helmet, hatchet - a sa to rzeczy ktore sprzedaja sie jak swieze boleczki.
Minotaury to tez nie taki zly pomysl ale trzeba sie liczyc z samym minotaurem bo moga dokopac ^^
Spidery i raty i inne stworzonka to dobry ale STRASZNIE mozolny sposob.

1.Na zarabianiu pieni?dzy ze sprzeda?y loota z Skeleton. To Ci si? bardzo op?aci tak na 6-8 poziomie, p??niej jak zostaniesz na Rookgaardzie, to na 8 i spokojnie ju? dalej mo?esz na minotaurach zbiera? loot, bardzo szybko leci kasa.

5. zabijam kilka owiec i mam na pocz?tkowe eq nic prostrzego nawet nie trzeba sie oddalac od miasta ani nie ma gro?by deda

Ja zawsze na rooku mialem 30-35 i przekladalem na mc rzeczy i blokalem sobie potworki :)

Moim zdaniem to 1 i 5. Na skeletonach zawsze mo?na szybko zebra? kas? na sprzedawaniu viking helmet itp. A zbieraj?c po?ywienie, np. z owiec i ?wi? obok hatki kupca, te? mo?na zebra? ca?kiem ?adn? sumk?. Je?eli wbi?e? 8 level, mo?esz po?wi?ci? kilka godzin, na zbieranie po?ywienia, jak chcesz uzbiera? spor? sumk?.

Pozdrawiam, mam nadziej?, ?e pomog?em, Matthew

Wybra?em odpowied? numer 3, poniewa? reszta sposob?w jest dobra tylko na niskich poziomach.
PS: nie lepiej by?oby zrobi? ankiet? na ten temat?

My?l?, ?e najwi?cej kasy mo?na zdoby? na sprzeda?y loota z skeleton?w, orc?w lub minos?w. Moim zdaniem kasa na rookgardzie jest zb?dna. Je?li masz eq i kilka potk?w, nie musisz ju? nic kupowa?.

Ja polecam skiletony...mace itp..oplaca sie..

Ja polecam Skeletony i Mino.

Najlepsze opcje jak dla mnie to pierwsza i ostatnia. Skeletony sypi? macami i hatchetami, a z wielu potwor?w lec? meaty/hamy, kt?re tak?e mo?na zbiera? i sprzedawa?.

4,5 najszybsze sposoby !

Moim zdaniem :
1.Na zarabianiu pieni?dzy ze sprzeda?y loota z Skeleton.
5.Zabijanie r??nych zwierz?t i sprzedawanie sklepikarzowi pokarmu co z nich wypada.
S? to chyba najszybsze potwory, szczeg?lnie 5, jest ca?kiem dobre dla lvli takich jak 2 czy 3.

Ja r?wniez zgadzam sie z wiekszoscia os?b sposoby 1 oraz 5 z czego sprzedawanie mieska na nizszych lvl a na wyzszych szkielety.

5,4,3 najlepsze sposoby, bo po co zbierac kase na rookgardzie jak za chwile sie z niego wychodzi??? Jesli nie jestes rookstayerem to nie mysl o tym, rooka sie przechodzi w mniej niz 1 dzien.

Zdecydowanie 5 i 3,powiniene? doda? ankiet?.
Powodzenia w zdobywaniu pieni?dzy,na rookgardzie ;).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry