• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pierwsze dni w szkole

Status
Zamknięty.
Odp: Pierwsze dni w szkole

#Drags
Znalaz?em kiedy? (chyba tw?j) temat o ?wiczeniach cia?a.

#Temat
Nie by?o mnie jeszcze w szkole, ale mam inn? klas? i wychowawczynie od polaka, bardzo fajna. Mam nadziej? ?e dobrze si? wszystko potoczy i zdam w tym roku.

Ostatnia edycja:

Og??em looz, ale trzeba si? uczy?. Ju? mieli?my sprawdzian, zada? do?? du?o, ale i tak po?owa klasy na polskim odpisuje ^^ Na polskim w?a?ciwie to nic nie robimy, Pani co? dyktuje, a my se gadamy ^.-

ELO...
szko?a jest ok je?li chodzi o lekcj? ... w pierwszym tygodniu DOSTA?EM 5,4 :D
ale wkurza mnie MATMA ;/ pani si? czapia ze mam wyobraznie ;/ i ja se robie notatki np. PANI NIE WIE CO TO JEST WYOBRA?NIA ;/ (dobrze ?e mam wymazywalny d?ugopis ;)

Ostatnia edycja:

Og?lnie nic si? nie wydarzy?o.;) No, mo?e poza jedn?tak? ftop??:

Ca?a nasza grupka sp??ni?a si? dzi? na technik?,(to znaczy ch?opaki, taka ma?a ekipa, tylko 7 nas jest, reszta dziewczyny:p) no i przychodzimy a ta nam karze pisa? "sp??ni?em si? na lekcje i co?tam co?tam" nie pami?tam dok?adnie. Zaj???y nam te wypociny jakie? 1/2 strony w zeszycie. A tak to nic si? nie wydarzy?o.:p

ja mam nauczycielk? co tak sie wydziera a jak ja gada?em na reli to my?la?em ?e b?d? spierdala? z chemii i bioli bo ona tego uczy...
NIe nawidz? jej!
PASZO? WON!

Kolega to facetki od polaka:
-Ble ble ble- m?wi facetka
-Lepiej si? zamknij i podaj mi piwo ! -odpowiedzia? P?etwa xD

I facetka my?la?a,?e to ja ;p

U nas zawsze komu? co? odbije i nie ma p?? lekcji , jedyna wada to ze 3 lata bez wycieczki ..
Przez to ze przychodz? do szko?y na?pani a jedna w wieku 15 lat urodzi?a dziecko -.-

Na pierwszym basenie spad?y mi majtki przy skoku do wody ;p

Status
Zamknięty.
Do góry