Pierwsze prace Depo i Natura

Status
Zamknięty.

Lisiuu

User
Kwiecień 3, 2011
Liczba reakcji
2
Nudzi mi si? ostatnio nie ma ?adnego fajnego OTsa to se zacz??em robi? mapy i to jedne z pierwszych :
DEPO
wul6y0.jpg

Natura
2w4d3xy.jpg

Odp: Pierwsze prace Depo i Natura

Hmm no tak depo niczym niepowala brak otoczenia ko?o niego a natura to kompletna lipa patrz jak ja to robie staram sie wype?ni? nature

Jestem dopiero pocz?tkowym mapperem

natura po przeczytaniu Poradnika fluosa teraz niejest taka pusta jak srytykowa? OOps

Kod:
http://tibia.net.pl/krok-po-kroku-do-perfekcji/429789-krok-po-kroku-do-perfekcji-tworzenie-natury-trawiastej-lekcja-5-a.html

i si? zapoznaj z lekcj? natury

a tu w wykonaniu fluosa czy kogo tam;d
2w24qjb.png

Ostatnia edycja:

Fluos jesli to widzisz , b?agam nie r?b wi?cej ?adnych poradnik?w wy?ej masz efekty .
Nie w?o?y?e? w to rzadnej pracy , to depo zrobione jest na odwal sie , proste depo. Niczym nie wyr??nia sie , depo na rl tibii ?adniej wygl?da 0.1/10

Dodaje kolejn? natur? ale z pomoc? poradnika do kt?rego link da? , [USER]kacperkrowicki[/USER] i dzi?ki za niego mo?esz por?wna? obje prace i zobaczy? r??nice :]
x3ybus.jpg

A tu umieszczam jaskini? bo ma?ej walce :)

4vntqd.jpg

Nie w?o?y?e? w to rzadnej pracy
Raczej ?adnej. ;>

@Topic
Nie jest ?le. Zacznijmy mo?e od tego, ?e powiniene? powoli przesta? u?ywa? auto-bordera. Kszta?t jaskini jest jaki? nijaki, ?le zrandomizowane pod?o?e - to wszystko wina AB.

Ostatnia edycja:

Zrobi?em kolejn? natur? z jaskini? , prosz? o oceny ;P
55s5rn.jpg

Po co dajesz takie kie?by trawy?

Wida? ?e pierwszy kontakt z map editorem ; )
Cz?owieku , nie bierz przyk?adu z poradnika u?ytkownika Oops , za to z Fluosa powiniene?.
Og??em s?abo , natura le?y. Poczytaj pare poradnik?w ; )
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry