• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Pierwsze prace (Temple i Chatka)

Status
Zamknięty.

Marcin123424

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
0
Witam. Zamieszcz? tutaj moje dwie pierwsze prac? (tak wiem, s? na s?abym poziomie, gdy? jestem pocz?tkuj?cym) i prosz? was o pomoc. Napiszcie mi robi? ?le a co dobrze, co zmieni? a co zostawi?. Dobra pora przej?? do rzeczy:

1. Temple

2. Chatka/m?yn

Prosz? o rady i ewentualnie oceny.
Z g?ry dzi?kuj?.

Odp: Pierwsze prace (Temple i Chatka)

Bardzo dobrze zaczynasz, ale w tym temple troch? no pusto =d M?yn dobry lecz w obydw?ch pracach wkurwiaj? mnie te czerwone drzewa. Autoborder nie wskazany.

powodzenia bd coraz lepiej . ! =)

Jak na pocz?tek to mapki ?adne, temple odrobin? puste ale przy wi?kszej ilo?ci graczy by?o by akurat natura wygl?da do?? ?adnie nie jest zaadu?o wszystkiego, na drugim screenie lekko kwadratowe budynki (niekt?rych to razi) ale imo nawet nie wygl?da to ?le z tym, ?e jedno drzewo w?azi ci w ?cian? ;d 2 budynek od lewej

@Refresh

Mo?e dacie jeszcze jakie? rady co zmieni?, co doda?, co zostawi?.
Z g?ry dzi?kuj?.

Myślę ,że na pewno powinieneś poprawić linie brzegową przy okazji naturę(nie skupiaj drzewek jeden obok drugiego jak to widać na pracy nr 3).
Staraj się trochę udekorować naturę grzybkami może jakimiś kamyczkami etc
Przy okazji architekturę budynk?w m?głbyś poprawić trochę pokombinuj z innymi ścianami,dodatkami.;)
Jak na początek jest całkiem nieźle 6/10

Poprawi? mo?esz u?ywanie AB. Wy??cz go, i skup si? na tworzeniu samemu brzeg?w, o wiele lepiej skupisz si? na tym, aby to nie by?o kwadratowe tak jak robi to AB. Doda? mo?esz wiele detali do tych prac to na pewno, np. k?pki trawy, kamyczki, grzybki. Polecam te? poczyta? poradniki na temat mappingu, w dziale Artyku?y, na pewno co? znajdziesz. Na pocz?tkuj?cego nie jest tak ?le, widzia?em gorsze przypadki, ale zawsze mo?e by? lepiej.

Regards,
Rews!

Orginalne, nie powiem lecz mi sie taki styl nie podoba ale jako ogolnoksztalt daje 6/10

Temple dobre mog?bys dodac pare rzeczy w srodku i usunac te ogniska z filar?w ... a m?yn elegancki ... tylko dlamie taki prosty... wola? bym rozbudowany i bardziej animowany

Temple nawet nawet a ta chatka i m?yn to ma?o dopracowane na dachu nic nie ma ;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry