Pierwsze prace w rme

Status
Zamknięty.

Augell

New User
Grudzień 30, 2009
Liczba reakcji
0
Siema. To moja pierwsza praca, wi?c prosz? nie traktowa? mnie zbyt surowo.
3367d1330285648-pierwsze-prace-w-rme-takie-tam.jpg

Odp: Pierwsze prace w rme

Jak na nowicjusza to ujdzie. Aczkolwiek pod?oga kompletnie nie pasuje czarny lekko br?zowy kolor lepiej by si? komponowa? ze ?ciankami , wymieni?bym jeszcze schody(bia?y kolor to kompletna klapa).
Nie dodawa?bym na pewno tych drzewek z papugami kompletnie traci to sens.
dp najlepiej wygl?da z klasycznymi podk?adkami te blaty te? nie pasuj? .
2x sofy jedna kolorowa druga zielona w dp? niby mo?na ale jak ju? to jednego koloru..

Co by nie by?o ?ycz? dalszej lecz bardziej udanej pracy ;[.
i czekam na Twoje ss ciekaw jestem co teraz zmontujesz.
za prace 5/10 za ch?ci 10/10.
Pozdrawiam..

Troszk? to wej?cie od po?udnia jednolite, a w lewym dolnym rogu zosta? kawa?ek chyba starej pod?ogi z depo, ?adniej tam by?oby w raw palcecie poprzesuwa? te bordery trawy ?eby jakie? mia?y ciekawsze kszta?ty a nie tylko prostok?ty, doj?cie do depozytu najbardziej na po? wsch?d b?dzie m?cz?ce i musisz to poprawi?.

Zawsze kiedy nie b?dziesz mia? pomys?u jak wype?ni? jak?? przestrze? przejrzyj sobie po kolei palety, np mo?na wrzuci? jak?? rze?b?, miniogr?dek, mo?e to by? o?tarzyk jakiego? bo?ka i nawrzuca? tam pieniedzy, kosztowno?ci i otoczy? murkiem, skoro to depo, jakie by nie by?o mo?e tam si? znale?? sklepik, skrzynka na listy lub kosz na ?mieci, niezapominaj o hangables albo innych elementach kt?re mo?esz doda? na ?ciany, jakie? pochodnie, kwiatuszki, obrazy, to depo, cywilizacja, a gdzie cywilizacja tam kultura, r?b bogate i ciekawe mapy to ots ci si? d?ugo utrzyma;) Ja troszke surowiej 4.0/10

czerwona ?ciana raczej tu nie pasuje do tej natury. Ju? na pierwszy rzut oka wida? ?e ground robiony wszystko na autoborder. Na Dole ss wida? jak border trawy wje?dza do depo i jak w lewym dolnym rogu jest ?le zrobiony. Jak wspomnia?e? to twoja pierwsza praca wi?c jak na ten poziom to nawet dobrze. Niema si? bardzo do czego przyczepi?. Nie jestem fanem tych walls i tego ground w depo jako? mi to wszystko do siebie nie pasuje. jak na pocz?tek my?le ?e 3/10 b?dzie dobr? ocen? ale gdyby nie te autoborder my?l? ?e wysz?o by o niebo lepiej. Z czasem zaczniesz zwraca? na to wi?ksz? uwag?.

Siemasz .

Wiesz co te sofy tam nie pasuj? kompletnie, chyba ,?e to pod Evo :D
Bia?e schody na te szare takie ?wi?tynne wymieni? ,lepiej by si? prezentowa?y , do ?cian pod?oga nie pasuje i w og?le - najlepiej to ?ciany wymieni? .
Powiem jeszcze ,poza tym jakie? inne dekoracje pasuj?ce do klimatu, nie wiem jaki ty tam chcia?e? Orientalny czy ten z Zao - tzn. Chi?ski bardziej .
Dobra no nic poczytaj opinie i r?b dalej !

Powodzenia i Pozdrawiam !! Derpy

Status
Zamknięty.
Back
Do góry