Pierwszy spike sword na Rookgardzie!!

Rojs

User
Maj 29, 2009
Liczba reakcji
2
WITAM!!
DOKONALEM DZIS Z PRZYJACIELEM OGROMNEGO ODKRYCIA!
ZDOBYLISMY SKIPE SWORDA NA ROOKGAARDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CI KTORZY NIE WIERZA - SCREEEN!!!
69879866.png

JESTEM NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odp: Pierwszy spike sword na Rookgardzie!!

Dasz IP tego OTSa?

heh po co spamujesz na tym forum przecie? tutaj to by si? nikt nie nabra?,i jeszcze z wygl?dem GmA.Tym tematem chcia?e? pokaza? ?e jeste? idiot? czy kim?

No witam. C?? za odkrycie. Wklei? map? rookgardu do mapeditora i potem wej?? z kumplem na otsa 2 cm'ami te? umiem. I nie wciskaj mi kitu ?e ty i tw?j kolega posiadacie cm'?w na rl tibii. Nie wiem po co to tutaj wstawi?e?.:confused:
Pozdrawiam.

Ju? lepiej by?oby jakby? teleportowa? zwyk?ego gracza z jakim? 8 lvl...

Tak to i ja mog? sobie zrobi?...
?al mi Cie.

W takim wypadku,

Bez pozdrowie?.
Cont3

Ohh boshe ;((
Specjalnie tyralem w outficie Gma zebyscie nie pisali ze to ots.
Bo wiadomo ze to ot ^.^
Chcialem was rozmieszyc, nudzilo mi sie, wiem jestem idiot? xD
Ale pomysl fajny ;>
Z kolega biegalismy po Rl mapie i pomyslalem ze klikne Screena bedzie smiesznie.
I kto mial sie nabrac?
Moglbym to tylko siostrze wmowic.
Looz chlopaki ^^

I tak jestes idiota... bo zamiesciles to na tibia.net.pl

I co jarasz sie tym?
Jeste? zadowolony z siebie po tej wypowiedzi?
Jestem jaki jestem, sie nie podoba to wypie***** ^^
Musialem sie ograniczyc do gwiazdek bo mod czuwa.
Hail tibia! ;*

@Autor tematu
Chcia?bym si? Ciebie zapyta? co wykazujesz si? tym tematem? Po screenach wida?, ?e jeste?cie w outach CM.Jednak to nie jest ?adne odkrycie o kt?rym powiedzieli?cie w tym temacie.Moim zdaniem ten temat powinien zosta? zamkni?ty, bo jest masa niepotrzebnych post?w, kt?re powoduj? spam.

Pozdrawiam,
Arts

poco wkladasz screena ots'a ?>?? -.-

Back
Do góry