Pierwszy w historii 160 poziom na Rookgaardzie w Tibii !

Status
Zamknięty.

Misaki Mei

New User
Lipiec 31, 2012
Liczba reakcji
1
Crisne - to on uczyni? te wspania?e osi?gni?cie. Zdoby? 65751800 do?wiadczenia expi?c na paj?kach, szkieletach, minotaurach, orcach czy trollach. Serdecznie gratuluj? ! Przy okazji ?ycz? dalszych sukces?w.

q7la5u.jpg

http://scr.hu/5j7/oh3ew

Notka moderatorska:
Dodane zdj?cie w tagach IMG

Odp: Pierwszy w historii 160 poziom na Rookgaardzie w Tibii !

Ehh takim to si? nudzi;p

Ile to expienia, ja siedzia?em tydzie? na bocie na paj?kach, trollach, orcach, szkieletach i ledwie 30 wbity

No ciekawe ile ta posta? ma lat.. Ja to bym nie wytrzyma? na rooku biciem az 160 lvl w k??ko to samo, nie rozumiem rookslayer?w. Ale i tak wieki szacunek za wytrwa?o?? i powodzenia oby tak do 200 :D

Jeszcze 2 lata temu jak zaczyna?em gra? to kole? na bocie jecha? 96lvl w tedy mia? i za nim wbi?em 8lvl to mine?y 2 dni bo koles all wybija? :) ale SZacunek dla ziomka :)

Jest si? czym chwali?, nie umiesz gra? - nie graj, nie u?ywaj ?adnych program?w.

PS.
Por?wnajcie sobie dwie kwiestie
bocenie - prawdziwa gra
auto border - prawdziwy mapper

Je?li ju? to robicie (czyt. jedziecie na bocie) nie chwalcie si? publicznie bo uwierzcie mi na prawd? nie ma czym.

Gra?am sama d?ugi czas na Rooku.. i nie ma co m?wi?, nie jest wbi? ?atwo - ale kwestia mo?liwa. Wystarcz? tutaj dobre ch?ci.. A co teraz wbi? lvl? Postawi? bota, na nocke.. ka?d? przez xx czasu i lvl te? jest. :c a dawniej kurwa, wielu expi?o.. r?cznie. wbij r?cznie taki lvl i mo?na gratulowa?.

Nie ma czego gratulowac :) Koles non toper jedziena bocie :) Wiec zycze mu szybkiego bana :)

Nie ma czego gratulowac :) Koles non toper jedziena bocie :) Wiec zycze mu szybkiego bana :)

Nie ka?dy je?dzi na bocie..

@TOPIC

Pogratulowa? 160 na rook'u : ))

Z trzy cztery lata trzeba by?o si? m?czy? ale si? zapisa?/a do rekord?w tibii lecz mam nadzieje ?e kto? jeszcze wbije wi?kszy ^^.

-@edit
ortografia si? k?ania Balixmen :
jedziena ? chyba je?d?enia.-

Pozdrawiam
Kaisus

Ostatnia edycja:

-@edit
ortografia si? k?ania Balixmen :
jedziena ? chyba je?d?enia.-

Chodzilo mu ze teraz wszyscy jezdza na bocie, tylko polaczylo mu sie jedzie + na = jedziena...

@Top
Ladnie, na moim serwerze aktualnie znajduje sie 120 rookstayer, mowil ze wbijal w 2 lata, lecz w to nie wieze! xd

Pozdrawiam,
Frohser

To ju? nie jest godne szacunku osi?gni?cie tylko choroba. :P
Pewnie si? z ziomkami za?o?y?, ?e 200 wbije na rooku :D

Pami?tam jak z nim expi?em. Razem z kuzynem zacz?li?my gra? w Tibi? . Z pocz?tku uczy?em go sprzedawa? maczugi po sklepach a teraz wyr?s? z niego prawdziwy Wojownik morduj?cy paj?ki i szczury ! :)

Pami?tam jak z nim expi?em. Razem z kuzynem zacz?li?my gra? w Tibi? . Z pocz?tku uczy?em go sprzedawa? maczugi po sklepach a teraz wyr?s? z niego prawdziwy Wojownik morduj?cy paj?ki i szczury ! :)

Chyba zapomnia?e? mu powiedzie? jak wyj?? z rooka... xD

Wielki szacunek dla go?cia :hah:

Jak ja chcia?em gra? na rooku wytrzyma?em do 9 lvl'a i mi si? z nudzi?o wi?c podziwiam :p

Gratulacie dla tego czlowieka , to naprawde musiala byc mordownia.

Ostatnia edycja:

A ja s?ysza?em, ?e ten Wasz Crisne jedzie na bocie ile wlezie. To znaczy, pewnie jecha?, teraz jak wida?:
Last login: Jul 22 2012, 12:17:18 CEST
Mo?e znudzi?o mu si? w ko?cu to expienie? Nie wiem, ja sam w tibii niczego wi?kszego nie osi?gn??em, nudne jest takie granie jak cholera. A on zdoby? 160 lvl i jeszcze na rooku ^.^ Psychol, ale b?dzie mia? si? czym pochwali? w bibliotece ( ;

Prawd? m?wi?c mnie m?czy wbijanie 8 lvla, a co dopiero 160 pewnie u?ywa? bota, ale tego si? raczej nigdy nie dowimy.

Chc? i?? w ?lady kuzyna bij? ju? 2 lata 11, ale dobi? nie mog? . Trolle nie chc? zdycha?, przewa?nie to ja zdycham .
Ale polecam wam skillowanie na Rabbitach bo nie bij? tak du?o jak snake .

Notka moderatorska:
ale regulaminowo panowie, nie g?upio

Ostatnio edytowane przez moderatora:

To nie?le , m?j najwi?kszy poziom na rooku to 56 (Julera).
A m?czy?em si? jak cholera :)
gratuluj?.

Eh szczerze m?wi?c co to za wysi?ek. Codziennie rano odpala bota na ca?y Rookgaard, a gasi go wieczorem, ew. czeka kilka dni ?eby stamina si? ?adowa?a. Robi tak mo?e od 2-3 lat. Na ca?ym rooku jest czasami wi?cej expa, ni? na niekt?rych expach na mainie ;]. Tak?e to tylko zas?uga bota. Uwa?am, ?e za par? lat to b?dzie normalka, ?e ludzie wbijaj? takie lvl'e. Bot ma coraz inne funkcje, a wykrywalno?c w du?ym stopniu zale?y od neta, tak?e pozdro.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry