Pilnie potrzebuj? zespo?u do OTS RL

Page

User
Czerwiec 30, 2009
Liczba reakcji
0
witam
Poszukuj? ludzi do dosy? du?ego projektu RL
Prace ju? s? na wyko?czeniu, lecz sam si? z tym nie wyrobi?, a dedyk ju? stoi.
Czego potrzebuj?
*mappera
*skryptera
*webmastera
*grafika
*reklamatora
Zg?oszenia prosz? pisa? w tym temacie, wymagam od was sumienno?ci, pracowito?ci, posiadania okre?lonych umiej?tno?ci i uczciwo?ci przede wszystkim.

Odp: Pilnie potrzebuj? zespo?u do OTS RL

Zg?aszam si? jako grafika, je?eli chcesz jakie? pr?bki:
5961260 moje gygy :).

Witam Serdecznie

Nazywa si? Krzysztof chcia?bym zosta? reklomatorem ots"a i testerem. Mam 14 lat. Mimo tego wieku nie spostrzegajcie mnie jako dzieciaka, kt?ry nie potrafi niczego wzi??? na powa?nie, kt?remu w g?owie tylko g?upoty. Pisz? poprawnie po polsku, m?j j?zyk angielski jest bierny. Testerem by?em ju? na 2 ots i wiem gdzie cz?sto wyst?puje bugi, niedoko?czenia itp. Jestem osob? odpowiedzialn? nie toleruje ludzi kt?rzy wykorzystuj? swoje stanowisko do wzbogacenie si?. Sp?dzam wiecej czasu na komputerze ni? moi rowiesnicy

Kontakt:
GG: 1786666

Pozdrawiam Tonox

a ja powiem tak .Mam na imi? kuba mam 18 lat i chcia?bym pracowa? jako pomocnik we wszystkim. Znam sie troche na otsach wiem co ludzie lubia a czego nie . Nie podaje niestety gg tutaj bo potem mo?e by? spam . Je?li chcesz us?ysze? wi?cej na moj temat to podaj swoje gg mi na privat albo tutaj Napewno odpisze

Mam na imi? Kamil(Pedalsko :D) moim powo?aniem jest mapperstwo!Znam si? na tym jak na w?asej kieszeni u spodenek kt?re mam aktualnie na sobie :D.Kontakt ze mn? w sprawie prac?gg:843064 ewentualnie pw...

Witam MamNa imie MAciek Chetnie Pomuglbym w Robieniu Skrytptow Potrafie Robic Czary POtwory Runy.. I wszelkie inne rzeczy jezli jestes Zainteresowany moim udzialem Prosze napisz na GG : 619038

Chetnie pomog? ci Reklamowac ots i zapraszaniu i z checi? moge sprubowa? zrobic Logo otsa.:Djak sie chcesz zebym reklamowal i zrobi? logo to pisz na priv lub na gg:7740407 to sie zgadamy :up::up::up:czekam na ciebie ;P

Ostatnia edycja:

O d s w i e z a m

O d s w i e z a m

witam mam na imie Adrian mam 15 lat chcia?bym zosta? reklamatorem bardzo mi na tym zalerzy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

7ddfk9yciwrcof1jqbt.gif

granturismoBar.gif

obcy33.gif

Suru+maxx.png

niestety dopiero 14 lvl na rl

a zapomnia?em doda? ?e mam du?o wolnego czasu:up::D:up::D:up:

Ja mog? Ci pom?c z map?.
mam 18 lat bawi? si? oko?o 4 lat z map? w sumie co ja b?d? si? rozpisywa? jak co? GG 7003630 (niewidok)

Bring
Up
My

Mam na imie Tomek, nazywam si? Tomek i wo?aj? mi Tomek xD Chcia?bym zosta? grafikiem.Moje GG 2438529. Pozdrawiam.

Bring
Up
My

Witam.

Je?eli potrzebujesz mapera kt?ry wie co robi dob?e trafi?e?, Tworze Mapy po ka?dego ots'sa od RPG do Fun ots. Je?eli potrzebujesz kilku moich prac zapraszam do tego tematu
.

Co? o sobie. Mam 15. lat pochodz? z niedu?ej miejscowo?ci, Bardzo lubie robi? co to potrafi? i my?l? ?e jestem odpowiedni? osob? kt?ra mog?a by si? ubiega? o to stanowisko.

o d s w i e z a m

Witam!
Ja mog? ci poprawnie wgra? ACC wraz z nowym wygl?dem (wiele os?b ma problem z wgraniem ACC, cz?sto wyst?puj? im Errory) czyli mog? by? WebMasterem

Potrafi? edytowa?/zrobi? par? skrypt?w/czar?w/NPC mog? by? zast?pc? skryptera, lub skrypterem do NPC i czar?w

R?wnie? mog? zaj?? si? reklamowaniem tego? OTSa, zapewniam ?e 100 os?b osi?gniemy w 2/3 dni

Moje Gadu-Gadu: 10247696

bring up my post

Back
Do góry