• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Piwnica pod anio?ami - Secura

Odp: Piwnica pod anio?ami - Secura

No no, Opi, czy ty przypadkiem nie przesadzasz? :>
Mo?e by? tak zwolni??

Ty zbierasz BoneBreakery ,itd...? Bo jak narazie nie zauwa?y?em ;>
Jaki masz exp/h?

@Uncross

Jaki? loot z tego wypadu?

Antek blokerem mym! Jest pojedynczy resp bossa do misji na nowy outfit, tak wi?c ustawili?my si?, odczekali?my swoje i... Gdy by?a moja kolej z 3 osobej kolejki, zrobi?o si? oko?o 15 xd

screen0026.jpg

Od dzi? za ka?dym razem jak b?d? logowa? na chara, b?d? r?wnie? za??cza? tibiacasta, wi?c b?dziecie mogli ogl?da? moje poczynania live i w dodatku ze mn? porozmawia? (je?li b?dzie mi si? chcia?o xd). Bezpo?redni link macie tutaj: tibiacast://tibiacast.com/user/Bakuo

Screeny postaram si? wrzuci? wieczorkiem, jak tylko znajd? troch? wi?cej czasu wolnego. ;-)

Dzisiaj ?redni dzionek, ale te? nie najgorszy, profit - 3k. Jestem dzisiaj tak leniwy, ?e nie chcia?o mi si? nawet obrazka obrabia?...
jt1do6.png

Przypominam r?wnie?, ?e mo?ecie mnie ogl?da? na tibiacast'cie.

Pozdrawiam,
Adapse

No wczoraj akurat trafi?em na audycj? Adapse'a wi?c mog?em poogl?da? jego poczynania.

?ycz? jak najwi?kszych sukces?w (bo czego wi?cej).

Pozdrawiam.

Nie mam zbytnio czasu na gre, ale macie :/ Niez?y ping mam, nie?
27lvl.jpg

Taki bump z Refugi. Na pocz?tku mia?em zamiar i?? tylko po sam prezent, ale jako? tak wysz?o. Co do Secury to chwilowo nie mam czasu na bocenie, mo?e wieczorkiem. Jeszcze eventowe konto, yh.

69shielding.jpg

Brak weny na expa. Od czasu do czasu robi? sobie rajd po Zao, Nargorze, Yalahar i kilku innych sympatycznych miejsc?wkach. Monotonia dni zimowych.

65tzx0.jpg

Po raz kolejny bump z Refugii. Teraz b?dzie weekend, wi?c co? przymaniacze na Securze. 70 shielding + prezentacja plecak?w :-D

70shielding.jpg

Ostatnia edycja:

Oj Przemek, Przemek, Przemek, zn?w na Refugi? wracasz xD
No wbij tego 88 dysta, i w og?le s?uchaj swojego mistrza, bo jak widz? z legsami pos?ucha?e? :) Plecaki to nie powie od kogo ma, co prawda po?ow? widocznych ;p

Gratuluj? wszystkich awans?w, loot?w, hunt?w, i bawcie si? gr? ile tylko mo?ecie, bo o to w tym wszystkim chodzi,

Zajebiste s? te nowe robaki =d

2958efc.jpg

Baku?o we? wrzucaj na co? innego, bo mi Twoich zdj?? nie wy?wietla, nie wiem czemu :-/

Bump z Refugii.

demonr.jpg

?adne ss Go go go 100lvl:)

sp Przemek co ty masz w moon bp na 5 miejscu??

Chyba chusteczk? higieniczn? xD //Gudio
Ghostly Tissue ;d //Always

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mo?e jakie? nowe ss ??

czekam z niecierpliwo?ci? temat zapowiada? si? bardzo obiecuj?co :)

mam nadzieje, ?e nie upadnie

Gratulacje! =]
Mog? si? do??czy? ? Posiadam kilkana?cie char?w na securze 8-17 lvle xP. Tylko dajcie znak i mog? wrzuca? : P

No panowie ?adne i zarazem ciekawe screeny;] Czekam z niecierpliwo?ci? na next screeny.
Miejmy nadzieje, ?e ten temat nie upadnie bo zapowiada si? ciekawie;]
Go Go to 100lvl:rotfl:

Do góry