- Liczba reakcji
- 0
Szukam ?wiata Open Tibia, gdzie m?g?bym zosta? grafikiem, najlepiej sprit?w. Za??czam przyk?ady moich prac, niestety same sprity, do?? ma?o, ale mam nadziej? ?e chocia? w cz??ci odzwierciedlaj? to, co mog? robi?.
Najcz?stsze pytania:
Jak d?ugo si? tym zajmuj?
Rok temu bawi?em si? w stawianie w?asnego serwera, p?? roku temu mia?em zosta? grafikiem projektu, kt?ry niestety nie wypali?.
Jak oceniam swoje prace
Prace m?wi? same za siebie, niestety w tym przypadku niewiele
W najbli?szym czasie postaram si? poszerzy? zasoby. Wi?kszo?? starych prac przepad?a po utracie dost?pu do mojej pami?ci przeno?nej.
Jak stoj? z czasem
Mam do dyspozycji 8-9 godzin tygodniowo, regularny kontakt - raz na dzie? lub dwa.
Warunki
Na czym oprze? wsp??prac?. Wiem jak wygl?da ?wiat Open Tibia, wielu my?li, ?e jak za?o?y jaki? tam serwer, zaraz zarejestruje si? t?um ludzi i zacznie kupowa? premium, oni si? stan? bogaci i odpal? po procentach ekipie. - Nie.
Wielu robi projekty samemu niewiele maj?c do powiedzenia, szukaj? ekipy kt?ra odwali za nich robot?. - Nie.
Szukam kogo?, kto dysponuje pomys?ami, lub ?wiatem, kt?ry ju? jest wynikiem dobrego pomys?u i najlepiej ju? spor? cz??ci? ekipy.
Dodatkowe
Potrafi? si? te? zajmowa? mappingiem i pisarstwem, mog? te? wypr?bowa? si? w tworzeniu layot?w. Wkr?tce co? pode?l?.
Kontakt
fflieswhisperer@gmail.com
Nie bawi? si? w vent, skype, gg.
Najcz?stsze pytania:
Jak d?ugo si? tym zajmuj?
Rok temu bawi?em si? w stawianie w?asnego serwera, p?? roku temu mia?em zosta? grafikiem projektu, kt?ry niestety nie wypali?.
Jak oceniam swoje prace
Prace m?wi? same za siebie, niestety w tym przypadku niewiele
W najbli?szym czasie postaram si? poszerzy? zasoby. Wi?kszo?? starych prac przepad?a po utracie dost?pu do mojej pami?ci przeno?nej.Jak stoj? z czasem
Mam do dyspozycji 8-9 godzin tygodniowo, regularny kontakt - raz na dzie? lub dwa.
Warunki
Na czym oprze? wsp??prac?. Wiem jak wygl?da ?wiat Open Tibia, wielu my?li, ?e jak za?o?y jaki? tam serwer, zaraz zarejestruje si? t?um ludzi i zacznie kupowa? premium, oni si? stan? bogaci i odpal? po procentach ekipie. - Nie.
Wielu robi projekty samemu niewiele maj?c do powiedzenia, szukaj? ekipy kt?ra odwali za nich robot?. - Nie.
Szukam kogo?, kto dysponuje pomys?ami, lub ?wiatem, kt?ry ju? jest wynikiem dobrego pomys?u i najlepiej ju? spor? cz??ci? ekipy.
Dodatkowe
Potrafi? si? te? zajmowa? mappingiem i pisarstwem, mog? te? wypr?bowa? si? w tworzeniu layot?w. Wkr?tce co? pode?l?.
Kontakt
fflieswhisperer@gmail.com
Nie bawi? si? w vent, skype, gg.