• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Pixelarty od Moderatora =D

Odp: Pixelarty od Moderatora =D

Dzi?b daj bardziej ???ty. ?wietnie dobrane kolory. ?adnie to wygl?da.

Jedne z chyba najlepszych prac jakie widzialem w moim zyciu, bardzo mi sie podobaja, szczegolnie animacje :3

mroczna laska nie przypomina laski xd
mimo to swietna

Zajebiaszcze co tu wi?cej m?wi? ;)

Shikat dodaj jakiego? hmmm morskiego, g??binowego potworka. Proooooooosz?! :D

Mroczna laska jak dla mnie za ma?o mroczna - wykonanie bardzo fajne tylko inne kolory. :)

Chatka druida fajna chocia? wiesz, ?e zmieni?abym kolor daszku :D

@edit: ahh mia?y by? oceny

chatka druida 5= (na szynach xD)
mroczna laska 4+

Nowy medal Super moderatora(stary co najmniej mi nie wyszed? :P)

ostatecznawersja.png

I zach?cam do obejrzenia PAOTM'u, dzisiejsza zmiana pozwoli na wzi?cie udzia?u wi?kszej ilo?ci os?b(mam nadziej?!)

http://tibia.net.pl/threads/557710-Czerwiec-zgłoszenia-PAOTM-18-Ognista-Zguba

Ostatnia edycja:

Medal nawet nawet tylko te M jest wed?ug mnie zbyt zakryte.

Wiesz co... Nie chcia?em robi? zbyt szerokiego, ?eby te medale by?y tych samych wymiar?w :P Ale dzi?ki za uwag?

Prace spoko, nawet bardzo spoko :) Mi si? najbardziej podoba ten jaki? mag z animacj? ^^ 10/10.

Chc? co? og?osi?, i chyba do tego wykorzystam m?j w?asny temat. Wi?c pewnie niekt?rzy z Was zastanawiali si?, co si? sta?o z SPC, czemu nie by?o zg?osze?? SPC prze?ywa? b?dzie rewolucj?, poniewa? obecnie nie r??ni si? niczym innym od PAOTM'u opr?cz tego, ?e konkurencja jest mniejsza. My?l?, ?e od teraz b?dzie tylko 3, 4 zdyskwalifikowanych z udzia?u, a do wykonania b?dzie ... cieniowanie. O co chodzi?

W ka?dej nowej edycji SPC od teraz, a wi?c od trzeciej b?d? zapodawa? sprite z samym lineartem, a wi?c bez kolor?w i cieniowania, ale z konturami. Waszym zadaniem b?dzie dobra? odpowiednie kolory, wycieniowa?, i mo?e doda? jakie? dodatki, aby pixelart wygl?da? ?adnie. My?l?, ?e to przyci?gnie wi?cej os?b.

Moim zdaniem to idiotyczne bo to juz nawet nie spc bo to nie 'pixel art' contest . Nazwij se to Sc shading contest ^^

Achiru, nie wiem czy wiesz, ale pixelart to sztuka pixelowania, czyli dawania PIXELI. To w?a?nie od sposobu cieniowania zale?y, czy to jest pixelart. Wi?c no we?... Czekam na opinie reszty, jak si? nie zgadzacie to SPC b?dzie zawieszone z powodu braku ludzi bior?cych udzia?... Bo za nied?ugo musia?bym zdyskwalifikowa? wszystkich :D

Obieca?em wi?c nie mam wyj?cia :S

ksiycowakraina.png

Ksi??ycowa kraina, jak woli pewna osoba, Siedziba Upior?w :) Na razie tylko wst?p, ca?y czas pracuj?.​

Bordery nie powalaj?, ale reszta spoko.

Bordery s? tylko i wy??cznie tymczasowe, ?eby nie robi? kwadratowego screena, oczywi?cie ulegn? zmianie :)

Bordery jak kto? wspomnia? s? lipne, mam jeszcze 1 uwag?, mianowicie ko?ciotrup, lewa r?ka za wysoko, twarz bardziej w d??, w ko?cu on wisi.
Znajd? jak wygl?da kto? wisz?cy i popraw trupka.

Og?lnie ?adnie, kolorystycznie etc.

Pozdrawiam.

Idziesz w dobrym kierunku, poniewa? tworzysz coraz lepsze prace. Najbardziej podoba mi si? stworzony przez Ciebie medal dla najaktywniejszym moderator?w. Trzymasz poziom, oby tak dalej, ?ycz? wytrwa?o?ci i przede wszystkim kreatywno?ci, pozdrawiam i czekam na nast?pne godne uwagi prace.

Wg mnie wszystkie Twoje prace s? hmm, zajebiste (bo innego s?owa tu nie mog? u?y?) opr?cz nielicznych przypadk?w ;)
Je?li chodzi o najnowsz? prac? (kraina upior?w) to nawet nie zauwa?y?bym tych border?w gdyby nie posty wy?ej, lecz je?li je poprawisz to wszystko jest w jak najlepszym porz?dku.

Pozdrawiam

Po prostu zajebiste nic wi?cej nie trzeba pisa?;d..

Do góry