-Tibia 8.60 PlayNext.pl - Innowacja na rynku! Sprawd? sam!

Status
Zamknięty.
Odp: PlayNext.pl - Innowacja na rynku! Sprawd? sam!

Twoja odpowied? mnie usatysfakcjonowa?a :)

Pami?tajcie, ?eby ludzi do supportu wybiera? spo?r?d graczy, a nie znajomych - na pewno wyjdziecie na tym lepiej :)
Moim zdaniem, potiony na 20% wi?cej to g?upota, nie r?bcie orsha.

Dobrze kojarz?, ?e potiony i runy b?d? si? ko?czy??

tak, pomimo, ?e jest to server evo bardzo cenimy sobie klimat RPG. Takie rzeczy jak sklepy na d?wignie tak?e nie wchodz? w gr?.

Ostatnia edycja:

@2xup
Co do supportu z graczy to bym sie nie zgodzil.
Graczy wybierzesz, tydzien sobie polataja na gmie czy cos, znudzi im sie i zaczna banowac czy robic cokolwiek zeby zepsuc serwer. Pare razy juz przez to przechodzilem.
Znajomych latwiej jest pod tym wzgledem ogarnac. Bo nawet jesli oleja sprawe i beda wchodzic dla zabawy tylko na serwer, to raczej ci go calkowicie nie zepsuja. To tez juz przechodzilem pare razy ;P
W kazdym razie. Najlepiej pracowac samemu dla pewnosci, ze nikt nic nie skopie xD Ale czasem to trudne albo niemozliwe prawie. Wiec trzeba na spokojnie powoli dopuszczac kogos komu sie ufa od poczatku, jak pare miesiecy sie pobawi probojac utrzymac serwer chociazby na tutorze to juz bedzie mial troche inne podejscie niz od razu jak by dostal pozycje goda...
No ale temat jest trudny. Ciezko jest znalezc ogarniete uczciwe osoby i to jest problem polaczkowy...
Co do nie robienia orsha... To jak mial by byc ogarniety serwer i jego dzialanie i mialo by sie grac przyjemnie to ja osobiscie wolal bym od 1 levela orshe tluc niz zmniejszac exp i hity tylko dlatego, ze ludzie mowia, ze to orsh... Co z tego, ze orsh? Wolisz sie nudzic na wolnych expach bo ktos mysli, ze jak da exp 0.1 to jest super rpg? Np prosze cie. Na niektorych orshowych evo jest wiecej z rpg niz na serwerach pro rpg z malym expem. Takze w gdzies se wsadz tego swojego orsha xd

Jestem mapperem tego serwera i mog? obieca? ?e expy s? dostosowane tak, aby ka?dy by? zadowolony. Nie b?dzie to orsh ale te? nie b?dzie to exp 1x : )

#Kontakt
kontakt.jpg

W taki spos?b b?dziecie si? mogli z nami skontaktowa?. (Panel Kontaktowy).

Ostatnia edycja:

Nie zgodz? si? z supportem, zreszt? nie powiedzia?em, ?e GM.
Z tego co pami?tam, to przed GMem jest jeszcze: Tutor, S Tutor...
Znajomy wie, ?e powiesz mu co?, ale GMa nie zabierzesz i dalej b?dzie si? bawi?. Te? nie raz to przerabia?em i wiem jak to mniej wi?cej dzia?a, wystarczy dobiera? odpowiednie osoby.

Je?eli chodzi o orsha... Nie powiedzia?em, ?e to ma by? exp x0.1 itd. Chodzi?o mi o to, ?eby nie by?o mas?wek, nieko?cz?cych si? run, super mega hiper potion?w etc.
Najpierw przeczytaj par? razy, a potem dopiero si? wypowiadaj, bo troch? ?le to zrozumia?e?. A mo?e to ja niejasno napisa?em, nie wiem.

@EDIT:
To s? tylko propozycje, moje rady, ja nie m?wi?, ?e to ma by? tak, jak ja m?wi?. Wasz serwer, wasze decyzje - ja chce tylko co? doradzi? ;)

Stages / Expy s? dostosowany aby si? w miar? szybko expi?o - to nie b?dzie orsh ; >

@Knighcio
bardzo cenimy sobie propozycje graczy i staramy si?, aby nie supportowi si? fajnie gra?o, a graczom kt?rzy do nas przyjd? i nam zaufaj? ; )

"PRZEKONAJ SI? O JAKO?CI NASZYCH SERWER?W. ZAUFA?O NA JU? WIELU!
Zapraszamy na najnowszy serwer!"

Tutaj macie liter?wk?, bo powinno by? "zaufa?o nam".

Szkoda, ?e od 4.07 b?dzie trzeba czeka? jeszcze 2 tyg. na oficjalny start.

Dzi?ki wielkie. Je?li jeste? zainteresowany zapraszam do zespo?u "aktywnych beta tester?w".

Jak we?miesz "zaloguj si?" to zamiast: "nie pami?tasz has?a?", jest: "nie pamitasz has?a?" ;>

Reklamowa? ch?opy, bo nawet za bardzo tester?w nie ma, a chce pogra? na tym serwerze ;)

Celowo nie reklamujemy serwera przed beta testami. Mam nadziej?, ?e nie odbije si? to na starcie ;D

Mam nadziej?, ?e uda Wam si? dobrze rozreklamowa? OTS, bo projekt jest na prawd? ciekawy.
Aby gra?o 150+ os?b, to ju? mog? gra? ;)

?eby m?c testowa?, trzeba napisa? do Was wiadomo??, a co w tej wiadomo?ci musi si? znajdowa??

Odpisywa?em ju? na kilka prywatnych wiadomo?ci i sens wszystkich by? praktycznie taki sam. Beta testy b?d? przez kilka dni otwarte dla wszystkich dop?ki wszystko nie zostanie uko?czone. Chcieliby?my jednak zorganizowa? ma?? grup? licz?c? kilka os?b, kt?re bardziej przyczyni?yby si? do rozwoju serwera, po?wi?ci?y sw?j czas i za pomoc? czatu g?osowego wyrazi?y swoj? opini?, wytkn??y nam b??dy oraz przedstawi?y swoj? wizj? na temat serwera. Dlatego je?li by?by? zainteresowany pode?lij nam maila ze swoim nickiem z gry a na pewno dogadamy si? w momencie startu.

Jak jest z balansem profesji?

Zmieniali?cie co?? Nie ma tak, ?e MS bije jak szalony, a EK i RP nic?

Zostali?my przy "klasycznych wersjach" profesji. Nie zwi?kszali?my ani nie zmniejszali?my si?y ?adnej z nich. Oczywi?cie zrobimy to je?li b?dzie taka potrzeba.

No powiem ze wi??e co do tego serwera pewn? nadzieje :D i nie mog? si? doczeka? kiedy na nim zagram :D

#Knighcio
Postaramy si? zbalansowa? profesje podczas beta test?w, tak aby gra?o si? na r?wnym poziomie ; )

#Xepio
poczekaj, a napewno nie po?a?ujesz ; )

Z tego co czyta?em start beta test?w jest zaplanowany na dzisiaj o 18:30 a g??wny start odb?dzie si? za 2 tygodnie.I tu mam pytanie je?eli na beta testach dobrze wszystko wypadnie czyli nie b?dzie jaki? wi?kszych B??d?w lub nieprawid?owo?? to czy start mo?e odby? si? szybciej ?? ;p jakiego? 10 lipca ?:D

Rozmawia?em na ten temat z administratorem serwera i maj? zamiar przez te 2 tygodnie eliminowa? bugi, oraz reklamowa? serwer.

Ale my?l?, ?e jak nie b?dzie powa?nych bug?w, to serwer wystartuje wcze?niej. A bynajmniej mam tak? nadziej? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry