PlayStation 2 - kupno

Status
Zamknięty.

Heliton Pall

Advanced User
Sierpień 16, 2009
Liczba reakcji
15
Nie wiem, czy dobry dzia?...

Mam pytanie. Idzie jeszcze gdzie? dosta? PlayStation 2 nowe, w jakim? supermarkecie? Bodaj?e Tesco, Auchan czy co?? I jak tak to po jakiej cenie?

Odp: PlayStation 2 - kupno

w media markt masz za 399 zl sama konsole
a konsole z 2 padami i gra (fifa lub tekken) 499zl
bylem 2 dni temu w media i jeszcze w d*pe bylo tych konsol, tak samo gier.
w tesco juz tego nie maja
w realu nie spotkalem
w auchan widzialem ale z 4 konsolki cena z gra fifa i 2 padami + karta pamieci 589zl
w makro nie widzialem
w tych w/w sklepach bylem w poniedzialek w tamtym tygodniu (kupowalem nowy rower i przy okazji poszedlem poogladac gry ;D)
jesli jednak nie spotkalbys u siebie konsol proponuje odwiedzic allegro.pl, gdzie znajdziesz nowki do kupna w atrakcyjnej cenie.
@2x down
teraz jest taki trik, ze kupujesz na allegro karte pamieci za 30 zl, ktora umozliwia ci granie w piraty,
jesli jednak nie jestes tego zwolennikiem to pozostaje mod chip lub swap magic ktorego posiadam :>

Ostatnia edycja:

SzeryFFF, ale ja si? pyta?em ile kosztuje PS2 nowe, a nie co lepiej kupi?. A @2up dziekuj? za odpowied? :)

Ja jestem cz?sto w Media, i tam jest PS2, s? gry i jest ich du?o. Sam mam PS2 i b?d? przerabia? bo tak lepiej. Heliton te? sobie przer?b. Jedziesz na jak?? gie?d?. Dajesz im PS2 p?acisz ok. 50z? i za 15min. masz przerobionego.
Polecam kupi? i przerobi?.

Ju? PS2 ju? mam teoretycznie kupione u?ywane od kolegi za 100z?, a jak lepiej przerobi?? chipsetem czy kart? pami?ci? Bo chcia?bym gra? na orygina?ach i piratach. Mi si? zdaje, ?e chipset.A wg. was?

Kart?, mia?em i wszystko dobrze tylko patchowa? trzeba by?o obrazy p?yty, i dopiero nagrywa? ale to sekunda roboty. A przy takim rozwi?zaniu nie ingerujesz fizycznie w sprz?t tylko w oprogramowanie co juz powinno wyda? ci si? bezpieczniejsze...

A kto? m?g?by opisa? jak wygl?da takie nagrywanie gier pod kart??

pobierasz obraz gry z internetu (np. iso), u?ywasz na nim programu do patchowania pirackich gier PS2 na Free McBoot (wpiszesz w google "patch free mcboot ps2") znajdziesz, nast?pnie wypalasz plik obrazu na p?yt? (nie nagrywasz jako plik tylko wypalasz w ten spos?b zeby sie "wypakowa?" plik iso, wk?adasz do konsoli z w?o?on? kart? z oprogramowaniem Free McBoot i grasz :)

Ja w media markt kupi?em 1,5 rok temu zestaw PS2,2 pady,karta pami?ci i Tekken 5 za 550z?.

a m?g?by kto? poleci? jakie? fajne gierki na PS2, najlepiej jakie? bijatyki?

a m?g?by kto? poleci? jakie? fajne gierki na PS2, najlepiej jakie? bijatyki?
tekken, mortal kombat, naruto (wszystkie czesci), dragon ball (wszystkie czesci), street fighters

@down
zepsuciem laseru?
chyba szajskie plyty kupowales albo o niego niedbales -.-'
przerobka magicem/mod chipem nie wplywa na prace lasera

Ostatnia edycja:

Co do gier to polecam takie jak: WWE 2011 ew. 2010. Fifa street, naruto, CoD.

Co to przerobienia. To kup sobie kart? na allegro z bodaj?e "McBottem" nie przerabiaj konsoli, poniewa? u mnie sko?czy?o si? to zepsuciem laseru. ; )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry