Plz help

rafal077

User
Listopad 5, 2010
Liczba reakcji
0
Siema

Jestem Po prostu wkurzony roznosi mnie na prawo i lewo:curse:
problem tkwi w tym wlaczam ots'a lux fajnie logam sie na game mastera od 1 do 3 minut chodzi pieknie pozniej mnie tak przymula ze co 10minut przechodze z kratki na kratke nie wiem czy to wina kompa czy cos z ots'em lecz gdy brat gra u dziewczyny na kompie mowi do mnie ze nic lagow nie ma a ja myszka nie moge ruszac-.- prosze pomozcie dopiero jak wylacze tibie sie wyloguje to dopiero lagow nie ma nie moge grac bo w tedy mam lagi plz help powiem jeszcze ze jak jest taka mozliwosc to pewnie przez wira znaczy o to chodzi ze mam 4 silniki na kompie 2 z srodla tibia.net.pl a 2 z speedyshare.com.
Teraz zostaje mi czekac na wasze zbawienie jesli mozecie lub domyslacie sie co moze sie dziac prosze piszcie !!!!!!

Pozdrawiam

Procesor:AMD Sempron(tm) 2500+,MMX, 3DNow, ~1.7GHz

Pamiec Ram:768MB RAM

A i chcialbym powiedziec ze do tego czasu chodzil normalnie

Odp: Plz help

Naturalnie jest to wina twojego procesora (komputera). Dowodem na to jest brak lag?w na innym sprz?cie + lagi przez internet w tym przypadku s? niemo?liwe.
Je?li moja wypowied? ma by? w 100% pewna, podaj nazwe swojego procesora, oraz maksymaln? ilo?? pami?ci RAM.

#Edit#

Aa.. Zapomnia?em napisa? jak mo?na sprawdzi?. Instalujemy program Everest HomeEdition v2.20.405, kt?ry szybko udost?pnia nam informacje o ca?ym komputerze (maszynie jak i o sterownikach).

Download (SpeedyShare)
Skan (VirusTotal) [0/43]

Ostatnia edycja:

No juz ci w edycie podalem plz pomoz czy da sie zaradzic tym mulom czy nie kupno new kompa wykluczonanieeeeee mowie ci ze do tego czasu chodzil czysto pieknie......

Moim zdaniem problem siedzi w silniku OTS'a.
Najlepiej ?ci?gaj dobre, sprawdzone, bazowe wersje silnik?w bez edycji jakichkolwiek po?rednik?w. Edytowa? mo?na bardzo ?atwo nawet w C++, a po wykonaniu wiemy z kt?r? edycj? jest problem itd...
Je?li problem dotyczy tylko postaci 'GM' to mo?e ?ci?gnij nowy zapis GM'a z innego OTS i sprawd? jak chodzi.
Mo?esz tak?e wcisn?? ctr+alt+del i zwi?kszy? priorytety operacji na wy?sze na clienta tibi oraz sam silinik.

S?dze, ?e temat mo?na zamkn??.
Wszystko wyja?nione na GG.

Back
Do góry