• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Po banie

Status
Zamknięty.

sosho

User
Grudzień 9, 2010
Liczba reakcji
0
Dosta?em bana za bota. I je?li zrobi?em teraz nowe konto na tym samym komputerze kt?ry by? ju? banowany + posta? ma ten sam nick, ale bota nie b?d? u?ywa? to mam pewno??, ?e bana nie dostan? ?
Przy okazji zadam drugie pytanie. Mam 2 komputery, Laptopa i stacjonarny. Mog? sobie gra? jedn? postaci? raz na jednym raz na drugim ?

Odp: Po banie

Jesli nie bedziesz uzywal bota to bana nie dostaniesz. Tak samo ja gram na laptopie lub na komputerze i problemow zadnych nie ma.

Jesli nie bedziesz uzywal bota to bana nie dostaniesz. Tak samo ja gram na laptopie lub na komputerze i problemow zadnych nie ma.

Mylisz si?.M?j dobry znajomy-rl gra? ca?kowicie bez bota wszystko r?cznie.Mia? zainstalowane na swoim PC tibie i fife08 i to wszystko.Gra? dosy? d?ugo wyskilowa? 25 pallka do dista 95, poczym dosta? bana.Napisa? do Cipsoftu ze za nic dosta? bana ze logi mog? posprawdza? itp..oni mu odpisali ?e znale?li?my nielegalne wspomagacze do gry i czy to nie jest oszustwo? ;/ CIPSOFT Z?ODZIEJE!

I nie pisz ze napewno tak nie mog?o by? ze musia? mie? bota jakiegos itp, bo go k***a mac nie mia?!

Te algorytmy ustawiaja ludzie , ludzie popelniaja bledy a ty tracisz postac na ktora ciezko pracowales.
Na ?wiecie nie ma sprawiedliwosci , w tibii tez jej nie ma

Troch? odbiegacie od tematu, a odpowied? zosta?a ju? udzielona. Zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry