Pochwal si? swoimi fragami

Status
Zamknięty.

Black Blade

Active User
Czerwiec 6, 2008
Liczba reakcji
5
Jak w temacie tutaj mo?emy chwali? si? swoimi fragami zdobytymi samodzielnie lub w gronie koleg?w(Pk teamu).

?wiat - Silvera
Ta czerwona posta? to ja:P

cgkUHgiqnHk.png

Loot: Plate Legs
Plate_Legs.gif

ja 18 palkiem mam fraga na 130 ms bo jak mieli ob dobilem ze spira

Kiedy? dosy? sporo pekowa?em, ale raczej niskopoziomowymi postaciami. Najlepsza posta? jak? zabi?em, to ED, lub MS na 61lvl. Zrobi?em to postaci? na 20lvl'u, ale ofiara by?a afk.

Najlepszy loot, jaki pami?tam, to blue robe z paladyna na 13lvl ^^

Ehehe to slabo chlopaki wam idzie/szlo :P
jak jak gralem bodajze na Valori i mialem 9 sorca to uzbieralismy sie w 50+ tak od 8 do 20 lvl'a i chyba 2 mieli ponad 30+ to jechalismy 80 najty :D:D
Pamientam jak wyciagnolem bohy i fire axe z 65 knighta bo stal przed dp a my podlecielismy z kazdej strony :P tylko bp niezdazylem wyciagnac :(:( ale coz lepszy ryc niz nic :D:D

ja mialem pk team z koelgami, mielismy po 20 lvach bylo nas 4 druidzi i sorkowie best frag 42 paladyn :D

Odp: Pochwal si? swoimi fragami

Ja dzis noob harem wbilem sobie rs-ika na furorze glupiu server to jest xDD

Ja 8 lvl (sorcem) zrookowalem 9 palladyna :) ale to na 8.0 bylo :D

Ja jak ko?czy?em gre na Danubii to pallem wyczy?ci?em ca?e kazoo =]

Pozdrawiam
Herun

Ja moim 45 sorcem bi?em 50 palla ;) Zrobi?em se na nim rs i do?? szybko przyszed? jego pro (oko?o 102 ED) i mnie z exevo gran mas frigo wyci? na kilka hit?w... xD Ca?e EQ posz?o... :( Mia?em oko?o BP SD, b robe, WoI, bohy i kilka cc z loota tego palla xD Wi?cej EQ nie nosi?em (no, oprucz kilku bp manas?w :D), bo wiedzia?em, ?e padne... :/

Ja za bardzo nie pk-uje wr?cz przeciwnie ja jestem anty pk i raz 14 pallem ubilem 17 sorca to bylo na Zanera :D loot : p legi i 300gp :( ale zawsze cos ;]

Ja dla jaj zacze?em PK 60 EK sta? na AFK i go z kamieni zabi?em...A tak normalnie to wali?em 40 Druida sko?czy?y mu sie UH i pad? :D

POZDRO...

JA 36 KNIGHTEM ZABILEM 54 SORKA Xd
SKILL 84 Xd CLUB z dragonbone staffem ;)

M?j najlepszy frag to chyba by? 24 pallem 87 eka.
A loot z niego to by?y crown legi ;). Nie najgorszy loot i nie najgorszy frag. Oczywisice ja dobi?em tego eka ,ale to ju? by?o za czas?w tibi 8.0 ;P.

heh, zczailem jakiegos nooba co jakos dziwnie sie oddalal ale nie droga tylko polami to go zdjelem bo roznica lvli byal jakies 20 na moja korzysc. w srodku roznokolorowe backpacki a w nich uhy, kasa, k arm. hmm.. to bylo dziwne. okazalo sie ze to byl tylko noob char bo zaraz sie zlecieli z fire elementalami a ja nie mialem szans choc jakis czas sie z nimi ganialem w okolicach thasis

Ja 18 sorc, 2 koledzy 23 ed i 21 sorc. Pokonali?my 35 pala, 24 eka i jakies nooby 20 lvl co nawet potionow nie mia?y. To by?a tibia 7.92 wi?c sd i jazda.

Yhy jak to czytam to ?al mi si? was robi macie dow?d wogle m?wi? to se mo?na...
#topic
a ja pk na nebuli 15 sorcem ujebalem 20 kine na afk..

M?j najlepszy frag zacz?? si? w ten spos?b, ?e...
kiedy? z koleg? noobami poszli?my PK i wpadli?my na druga ekipe... bili?my i sie i bili?my oni zacz?li ucieka? na farm? MC'Donald?w w Thais... i tam jest kana? ko?o takiego domq... i jak tam weszli?my to by? zrobiony tzw. "trap" z korytek z kt?rych niby ?winie jedza i nie da?o sie przej?? a ja by?em pallem a kolega sorem wiec nie da?o sie tego rozwala?, a by? tak ustawiony ze kina by? z przodu a pall z ty?u i sie byli?my komu szybciej sie sko?cz? poty a by?o nas 2 vs. 2 wi?c oni zacz?li ucieka? bo ja ponad 100 health kolega ponad 100 mf wiec sie nie bali?my

I tak si? zacz??o mieli?my dosy? dobr? ekipe do PK : 32 kina (ja) 20 pall 53 pall 51 pall 25 kina 38 sorcerer i lurowalismy ka?dego do tego trapa bo se ustawilismy ze knighty trapuja ofiar? a za tymi korytami palladini i sorcer. Siedzieli?my 3h ;p Fragi :nooby 25+ i best'y 63 kina 43 ed "88 rp" jak kto? nie wie?y niech sobie wpisze "elds dalas" ju? nie ma fraga killed by barthalion bo to by?o dawno ale nic nie polecia?o... tylko mfy itp ale combo ?adne by?o ;] Mo?e mam jeszcze filmik, poszukam ale to by?o na tibie 8.1 ale jak znajde to b?dzie upload...

Dzi?kuje za wyczerpuj?c? wypowied?

Ja kiedy? 20 druidem pekowa?em wbi?em rs i bana ale znowu zacz??em gra? i nie podoba mi si? ju? pk jak dla mnie to g?upie troche bo kto? wbije lvl bo mu na tym zale?y a tu pk team xD i co wtedy?:D:D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry