[Pocz?tkuj?cy] PaT2

Status
Zamknięty.

PaT2

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
24
Witam. Jako i? tyle os?b robi swoje Galeri? ze zdj?ciami to czemu nie zrobi? swojej ? Jestem takim pocz?tkuj?cym maperem. Kiedy? tam co? klei?em. Dobra, dobra koniec pisania :)

Edit#:
Ogarniam temat, ka?de zdj?cia b?dzie dodane w 1 post jak i ostatni ?eby?cie mogli por?wna? jak mapowa?em wcze?niej (?), a jak tera (?)

Stare?:
Mini Mapka:

Mapka z g?ry:

Mapka z do?u (?):

Najnowsze 19-20.12.2010

Uwaga#
Od dzi? ka?dy post b?dzie nagradzany reputacj?, wi?c komentujcie, krytykujcie :D

Odp: [Pocz?tkuj?cy] PaT2

Mapa jak najbardziej na poziomie, jak na poczatkujacego widze ze zapoznales sie z poradnikami lub przyjzales sie dobrze sie pracom innych mapperow. Co tu duzo gadac jest bardzo dobze jak na poczatkujacego, widze ze kolejny dobry mapper sie szykuje tak trzymaj,9/10.
Pozrdawiam, i zapraszam do obejrzenia mojej galeri!

Up#
Dzi?kuje za te s?owa :)

Top# Kolejny SS
Elfy?:

Zapomnia?em doda? mobki.
Nie Patrzcie tam gdzie niedoko?czone jutro Editne z ca?ym ;)

Ostatnia edycja:

witam.
powiem tylko 1 Doskona?e prace mi sie podobaja
cenka 10/10 ;]

ca?kiem ?adne te elfy ;) jak na pocz?tkuj?cego to jeste? bardzo dobry, doko?cz to mo?e ocenie do ko?ca jak narazie wspania?y efekt ;) 9/10

Upy# Dzi?ki za komentarze. Jak narazie brak mi czasu. Ale po weekendzie powinienem co? wyklepa? ;p.

Refresh#

Do zobaczenia po weekendzie !

?miem w?tpi? ?e jeste? pocz?tkuj?cym!
Masz bardzo dopracowane mapy, nigdzie nie wida? b??d?w,
mapy s? tak ?adnie wydetalowane ?e nie wiem co powiedzie?!
10/10

Jak jeste? pocz?tkuj?cym to jestem ciekaw jakie expowiska itd b?dziesz robi? gdy b?dziesz sie niby na tym ?adnie zna? :D

Po woli ko?cz? sobie swoje miasteczko.
Lecz nie mam pomys?u co zrobi?
Mo?e kto? ma jaki? pomys? zrobi? i mo?liwe, ?e dodam do dzia?u ?eby?cie mogli sobie ?ci?gn??;- )

Bardzo fajna mapka!Wi?kszo?? "Pr0" maper?w jedynie w czy mo?e si? wykaza? to zrobienie mocno wydetalowanej mapki 64x64

W twoich pracach nie ma nic nadzwyczajnego. W pierwszej pracy wida? rzucaj?cy si? w oczy "kwadratowy" bordering, kt?ry wynikiem jest tego, ?e nie korzysta?e? z palety raw. Podobnie brzegi zrobione full auto-border.

W trzecim screenie (elfy?), nie podobaj? mi si? te kwadratowe domki oraz najebane ile si? da drzewek, a zw?aszcza krzew?w z jagodami. Tak jak w pierwszej pracy, do brzeg?w u?ywa?e? autobordera =\

5/10

Przepraszam bardzo, ale te mapy ss?. To miasto kompletne dno. Domki po?ciskane w kupie, a pokoiki ciasne. Og??em to miasto mi przypomina Goldenrod City z pokemon?w ^^.

Je?li chodzi o elfy natura jest zjebana. Og?lnie wszystko wygl?da jakby nasra? tam pterodaktyl. Dzi?kuj? to tyle z mojej strony. Wida?, ?e jeste? pocz?tkuj?cy bo nic ciekawego nie pokaza?e?, sam 'szit'.

No niestety , ale ja si? nie zgodz? z koleg? wy?ej . Wed?ug mnie jak na pocz?tkuj?cego Mappera jest to bardzo ?adne . Wiadomo s? b??dy , ale nie takie wielkie jak na tw?j poziom tworzenia prac . Bardzo si? ucieszy?em jak uj?a?em , ?e dajesz SS z RMe a nei tak jak inni robi? z tego sygnaturki - albo co? innego . Wed?ug mnie powinny by? troszk? , ale naprawd? tylko troszk? wi?ksze przestrzenie mi?dzy domkami . Chocia? te ciasne przej?cia te? oddaj? sw?j charakter :) Takie "zawalone" miasto przez "Pijanego Architekta" . Jak na pocz?tkuj?cego to naprawd? <brawo>

tyyy jeste? pocz?tkuj?cy? omgg!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 na serio !!! na serio ci to m?wie bo to jest nooo super na serio!!! nie jeste? pocz?tkuj?cy!!!! oszust!!! ;pp

[evil] 9,9999999999999999999999999999999999999/10!!![/evil]
Notka moderatorska:
Niestosowny j?zyk

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Prace wykonane z pomys?em, osobi?cie mi si? podoba, minimapka fajnie wygl?da. Szkoda ?e od dawna nic nie wrzuciles bo naprawde ladne prace tworzysz.

Ostatnia edycja:

Takie co?, brzydkie ;<
Ps, Trzeba doko?czy? !

Temat odnawiamy :D Skriny b?d? co jeden dzie?.

Ostatnia edycja:

Sorry, ?e nie 24h ...

Ostatnia edycja:

Jeszcze troszk? i b?dzie to ?adne ;d

Edit# Kurw. nie dzia?aj? ss, moment ;)
Edit2# Droga na Tiquande. Oczywi?cie jest powi?zana z pracami wy?ej.

Na prawo b?dzie resp Hydr, a do g?ry Tiquanda.

Mo?liwe, ?e wieczorem dodam wam pocz?tki miasta / okolic .

Down#
Chyba by? mass click i si? wbi?a ;d

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry