[Pocz?tkuj?y] prace r??nego typu.

Status
Zamknięty.

Salvatorep

Active User
Luty 13, 2011
Liczba reakcji
7
Witam, od kilku dni zajmuje si? mapperstwem, i nie wiem czy moje prace s? na poziomie. Prosz? o komentarze, rady, a tak?e co mo?na by by?o zmieni?.
Moja I praca:
24o54x4.jpg

Odp: [Pocz?tkuj?y] prace r??nego typu.

Zbyt du?o nawalone ?le zrobione zdj?cie tylko duzo tego to niszczy ca?y klimat i staraj si? miesza? bordery

a tak to anwet mi si? podoba 7/10?wicz dalej

Jak mieszam bordery to mi sie wali i robi? si? bugi szare, jak zmieszam te " kostke " z trawa ;/

"Nie wali?oby" Ci si? gdyby? u?ywa? RAW zamiast auto-bordera.

Za du?o tutaj tych bia?ych kwiatk?w, i troche za du?o nawalone wszystkiego.

Ok, biore si? za drug? prace, zobaczymy co wyjdzie dalej. Jbc. Editne.

fkqfkx.jpg

Ostatnia edycja:

Je?li Twym zamiarem jest cz?ste dodawanie w tym temacie map, to ju? lepiej stw?rz w?tek w Galeriach. Dzi?ki temu unikniesz zb?dnych ostrze?e?.

Pierwsza praca posiada ca?kiem dobr? detalizacj?, jedynym i ca?kiem du?ym ciosem dla owego zdj?cia jest Auto Border.
Najlepszym wyj?ciem, by?oby przeczytanie paru artyku??w, o poprawnym mappingu. Na pewno podwy?szy?o by to poziom Twych prac.

Regards,
Rea~

Hmm fajna ta praca ostatnia ale niedodawaj pz tool jak dajesz zdjecie to rob bez tego bo to niszczy ca?y klimat pracy ..A ja w?ASNIE robi?em tp evo to ci pokaze o co chodzi
i teraz zobacz ze jest roznica miedzy twoj? praca a moja..moja jest mnie wydetalowana ale za to estyczniejsza ale za to zbyt jednorodna...jak cos tak celowo ZROBI?EM;)

widzisz;)?
niedawac warna chcialem mu tylko pokazac

Ostatnia edycja:

Musze przyzna? ?e dobrze, wszystko jest w porz?dku i nie ma za bardzo do czego sie przyczepi? ale jako? nie wiem dlaczego co? jest odpychaj?cego.

8/10

Do pracy 1 nie mam nic jest ?adna tylko screeny naucz si? robic :D 8-10

Ale co do 2 pracy.. Wez k** zr?b swoje Temple od 0 a nie w 80% kopiujesz moje.

1. Za du?o tego nawali?e?;d daj jak?? woln? przestrze? :d Tam niema nawet kratki wolnej.
2. Niezbyt te temple ci wysz?o;/ za 2 ss =6/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry