• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Poczatki z Rme

Status
Zamknięty.
Odp: Poczatki z Rme

Ja r?wnie? skomentuj?, zawsze z niech?ci? patrz? na mapy miast kt?re stylem architektonicznym przypominaj? Banut?, te kolory miasta s? przygn?biaj?ce i depresyjne, ka?dy dom tak bardzo r??ni si? od poprzedniego, ?e mam wra?enie ?e jest to po??czenie wsi, slums?w i miasta w jedno. Nie u?ywaj ca?y czas tego samego dachu, jednak nie przesad? u?ywaj?c wszystkich mo?liwych, po??czenie tego br?zowego i pospilitej dach?wki rodem z Thais powinno wygl?da? estetyczniej. Ozdoby w mie?cie s? zupe?nie nielogiczne, Przyk?adowo ?lad wielkiej stopy, albo ten martwy cz?owiek, takie elementy zwyczajnie nie pasuj?, a nawet odpychaj?. Szczerze nie chcia?bym gra? na takim ots, chocia? na + musz? oceni? pierwsze mapy expowiska kt?re wrzuci?e?.
Dlaczego wszystkie otsy w tych czasach maj? takie pomieszane style architektoniczne w mie?cie, samo depa sk?adaj? si? z wielu rodzaj?w ?cian, a przecie? mo?na zrobi? estetyczne miasto u?ywaj?c maksymalnie 3 rodzaj?w.
Ale og?lnie nie jest ?le, tylko to miasto strasznie mnie zrazi?o ;)

Jako? ma?o czasu na mapping mam ,bo gram na realu no ale c?? dzi?ki za opinie .
Macie nowe wypociny. Nowe miasteczko. Przemy?la?em co nie co i chyba zaczne robi? rpg ,a nie w k??ko evo.
fq-oflnybzgrhrqkunxzncx.png

my-mzmkofvtvblkuvxqjiwl.png

zl-uxayqddzjzgzgaetthxz.png

iq-leyxhqllaeaoxomidtxd.png

uq-nhfzkndkyghajgfntulg.png

eo-eymmbzdzvvcnjxxqoaut.png

Temple i Depo do zmiany :D

WOW PRZYZNAM ?e jestem pod wra?eniem, super wygl?da to na ostatnim screenie, Naprawd? r?b tak dalej a daleko zajdziesz :DD

?wietna iluzja optyczna na ostatnim screenie, i te kraw?dzi drogi te? dobry pomys? ;) wykorzystam go

bardzo ciekawe prace, zw?aszcza te ostatnie. powodzenia!

No widz? ze idzie coraz lepiej ziomu? chyba zmieni?e? map edytora na nowsza wersje.
jak dla mnie ?wietnie ci idzie :wink:
Obok masz ska?ki wygl?da to estetycznie ja bym tam co? jeszcze zrobi? dla lepszego wygl?du ale nie koniecznie zale?ny jak ty to widzisz :wink:
Fajny motyw z ta law? + drewniany most hehe.

Tak ,z 8.10 przeszed?em na 8.60 i tym czasem mappuje rpg.:P

Nowe prace ,mo?na przenie?? temat do galerii i zmieni? prefiks na 8.6 ?
r5lxrc.jpg

hqk07u.jpg

llcr8q.jpg

y9jspq.jpg

Chujowe pozdrawiam -20/10
Pustynia obok trawy ELO
Domki 500 pieter.
Bialo ceglane sciany jak dla mnie chujowo to wyglada xd

Ten styl mi co? bardzo przypomina ; >

Widz? kilka niedoci?gni??, a najbardziej rzuci?o mi si? w oczy to, ?e droga nie jest w og?le zrandomizowana.
Og?lnie jest przyzwoicie.

Przeczyta?em twoje wszystkie poradniki i czasami staram si? robi? co? na podobie?stwo twoich prac :p

Status
Zamknięty.
Do góry