Poczta o2.pl a Tibia.com

Status
Zamknięty.

Shadow Golden Spear

New User
Czerwiec 23, 2009
Liczba reakcji
0
Mam taki problem iz ze passy nie chca dojsc mi na poczte o2.pl zaczne od poczatku

Wiec zapomnialem dane do konta bo dlugo nie gralem po paru dniach wpadlem na e-maila i udalo mi sie wsylac passy na konto xxx@o2.pl ale nie doszlo poniewaz konto nie bylo aktywne 2 miech. Poczekalem 2 dni tak jak Tibia.com zalecala i sprobowalem ponownie wyslac ale juz na aktywne konto e-mail. Niestety nie doszly poczekalem symboliczne 24h i nic. Zrobilem test i zrobilem nowe konto w tibii na tym samym e-mail tylko ze xxx@prokonto.pl link do aktywacji doszedl normalnie wiec tez na tym nowym koncie tibijskim wyslalem sobie nowe passy na xxx@prokonto.pl doszly po paru sekundach.

Slyszalem ze sa problem z o2.pl a wysylaniem passow.
Oczywiscie nie mam nic w spamie ani w Antyspamie wiec powinny normalnie dojsc te passy!!!

Posze o pomoc!!!!

Odp: Poczta o2.pl a Tibia.com

W spamie nic nie masz bo mo?e masz zablokowane wiadomo?ci SPAM albo co? bo nie widz? tutaj innego wyt?umaczenia ;) Zreszt? poczekaj symboliczne 48h bo kto? na tym forum mia? ju? taki problem ;)

Witam mia?em ten sam problem i w ko?cu passy nie przysz?y polecam ci zmieni? o2 na co? innego bo stracisz chara tak jak ja nie omal bym straci?.

Pzdr

Lord Fighter

Ja tam na o2 nie narzekam. Jak zapomnia?em has?a, to wype?ni?em co trzeba zalogowa?em si? na poczt? i ju? by?o. By? mo?e serwery o2 s? przeci??one, ale je?li ci?gle nie dochodzi mail to oznacza co? raczej niedobrego.
Je?li masz to skorzystaj z R-keya.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry