-Tibia 7.60 PodlaskiOTS- Jedyny taki pod 7.6

Status
Zamknięty.
Odp: PodlaskiOTS- Jedyny taki pod 7.6

"M?mja pogromca nobuf" - jak dla mnie epickie :hah:

Ahmed detonuj.
Bandaged dead body.
Aali. <3

Mapka pod Zombie Event !!
ad5.png

ad2j.png

ad3o.png

ad4b.png

Terrorystus Mumbistus
A serwer s?aby. : <

Fuck yeah :d

Zr?b lepszy a potem oceniaj :)
Zapraszam do udzielania si? nied?ugo nowe screeny i konkurs .

Ban-Remover czy co? takiego nie ma sensu bo jak kupisz to to i tak nie u?yjesz IN-GAME wiec...

jakeis ban-removery... to co to ma byc wez... zrob normalny serwer a nie tworzy cos bez celu i sensu!!

Mam ju? na to dzia?aj?cy skrypt, ale musz? nad tym pomy?le?, i chyba raczej dam npc zzdejmuj?cego skulls za NG :)

Refresh!!!!
Wyspa na Metin STONE Event :)
metink.png

metinbv.png

ms4a.png

ms1b.png

ms2y.png

ots bylby niesamowity, gdyby nie ten exp przerazajacy (w mojej opini powinnobyc 50~) nie myslisz na zmianie, wielu ludzi raczej mysli podobnie, oraz moglbys dodac jakies questy nie przez teleport...

Mo?e kiedy?, ale ja bardziej, tworz? mapki pod du?y exp, otsy 4fun. Przypominam ?e ten serwer nie polega tylko na wej?ciu w tp i expieniu, trzeba doj?? na wi?ksze expowiska. Mo?e kiedy? zabior? si? za jakie? otsy pod ma?y exp. Oka?e si? :)

Mo?e kiedy?, ale ja bardziej, tworz? mapki pod du?y exp, otsy 4fun. Przypominam ?e ten serwer nie polega tylko na wej?ciu w tp i expieniu, trzeba doj?? na wi?ksze expowiska. Mo?e kiedy? zabior? si? za jakie? otsy pod ma?y exp. Oka?e si? :)
Nie bierz si? za serwery pod niski exp, bo nigdy go nie sko?czysz albo si? znudzisz. No chyba, ?e jeste? mn? :D

Nikt ci na tym nie bedzie gra?, nikt nielubi x999. Tylko dzieci.

Je?li o to ci chodzi, na poprzednich edycjach gra?o 20 + , 30+, a rekord 47 os?b. I nie wiem czemu, uwa?asz ?e ludzie graj?cy na Ots z du?ym expem to dzieci, na pewno takie otsy, mniej zabieraj? czasu ni? np, granie na rl, i tracenie ?ycia ;) . Znam wiele os?b graj?cych na high exp, i nie s? to dzieci a gracze maj?cy 18 + lat :P . Wi?c zastan?w si? a nie potem piszesz takie bzdury.
Pozdrawiam :)

chodzi o to ze taka gra nied??y do niczego, i nietrzbea my?le? by grac, bo na takim x999 padniesz i co 50 sekund i masz ten sam lvl.

Bo w?a?nie na tym polegaj? serwery 4fun, ale jak padniesz to te? ci spada lvl :)

tak jak m?wi?, lepiej zmniejsz exp, mia?by? wi?cej graczy

Mapka powiem ?e zajebista sam w chwili aktualnej tworze otsa 7.6 z troch? mniejszym expem wraz z reborn systemem ;D

na jakim silniku to wszystko robisz? :)

Silnik jest tworzony od podstaw :) , niema go na internecie.

Ps. Nied?ugo kolejne ssy, prace nad mapk? trwaj? :)

Silnik jest tworzony od podstaw :) , niema go na internecie.

Ps. Nied?ugo kolejne ssy, prace nad mapk? trwaj? :)
Co? mi si? wierzy? nie chce, ?e jest pisany od podstaw. Z jakiego? innego silnika musicie mie? ?r?d?a. A z tego, co si? orientuj?, to jest bazowany na YurOTS'ie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry