• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Podoba wam si? darmowy pacc?

Status
Zamknięty.

karvis

Active User
Liczba reakcji
4
Odpowiadajcie na pytanie w temacie.

Wed?ug mnie ?le zrobili.... Dzisiaj na darashii na piramidzie minosow bylo 12 osob.... O rotach nie wspomne gdy? jest tam codziennie 5-6 bot?w ... Bilo mnie 5 graczy z lvlem 15+...

Og?lnie nie da si? gra? wedlug mnie zle zrobili dajac darmowy pacc na 7 dni.

Odp: Podoba wam si? darmowy pacc?

tia fajny prezencik xD

Mi si? tam free PACC podoba, moge sobie przypomnie? tereny po kt?rych nie chodzi?em od prawie trzech lat. Ale czas w jakim to dali jest po prostu [ironia] zajebisty [/ironia]. Teraz jest du?o zdawania w szkole i nie mam czasu gra?, jak by nie mogli poczeka? do wakacji z tym.

Nie wypali? im ten pomys?, zapewne chciali tym zach?ci? do kupna pt. Z jednej strony Facc expy wolne, z drugiej ciesz? si? bo my?l?, ?e to swojego rodzaju pu?apka. Pacc za darmo? Mo?e prowokuj? do botowania i zn?w bedzi? ogromny mass ban? Pomys?, hm... Nie mam zdania.

Pozdrawiam,
Eleo

Niech zbanuja 10k botow i bedzie ok xD Chyba ze sa dobroczynni i to nie jest zadna pulapka ;P

Omg

Najgorszy pomys? CipEk
Spokojnie expie Donem Mecenasem(odzyska?em :x) i nagle 5 20 n00b?w wbija mi na expa i :

Dlakeusz Dragon [27] : Don PLx fri quest!111!

Beznadzieja, czemu ja nie dosta?em tych +7 dnia pacca :?
Czekam na wolne expy, a tak siedz? na pustym free exp :]

Pozdrawiam,
GutA

W sumie jest ok,fajnie bo roty na fibuli wolne ^^
By?em na darashi na rotach to my?la?em ze padne,widzia?em z 10 bot?w : D
My?le ?e cipy zrobi?y ten pacc aby wy?apa? gdzie najlepiej sie boci i potem tam lapa? ?

Przed chwila bilo mnie z 9 noobow 10+ .... To jest przesada. Po chwili widze "pk team" w ktorego sklad wchodzil 8 druid 20 kina i 8 sorc zaczeli mnie bic ale po chwili padli(thunderstorm rox xD). Po co oni dali tego pacca ? Nie wiem....

Du?o graczy narzeka?o na to, ?e tak wiele rzeczy jest dla PACCa.Teraz Cip prowokuje ich do zobaczenia co trac? nie maj?c go i zach?ca do kupna.Z jednej strony mi?y prezent, z drugiej troch? nieprzemy?lany.

Moim zdaniem jest to beznadziejny pomys?. Bo na PACC area lata mn?stwo bot?w i narobi sie takich noobk?w 8-30 lvl. Dzisiaj widzia?em w dp jak 22 palek[disiaj zalo?ony o godz. 1 w nocy (brazylijczyk oczywi?cie)] biega? i krzycza?
PLX FREE ITEMS. I'M POOR. HELP ME I HAVE ONLY KNIGHT ARMOR AND CROWN LEGS
(<lol>)

Po prostu bierze mnie nerwica....

Free pacc mi sie nie podob? poniewa? oni tylko chc? kaske wy?udzi? od dzieci ;D bo jak ju? poczuj? smak pacc'a to kupi? pacc'a od Cipsoftu

Ja dosta?em i mi si? podoba nie ?a?uje ?e jest on na 7 dni.
Tak jak na tibi.pl zwiedzam i przy okazji expie. Bylem na Edron, Port Hope, i Svaground (czy jako? tak sie to pisze) i jest cool. PACC suprise jest do zwiedzana a nie do PK-wania za to powinny dac Bana:huh:

Mnie ten Pacc nie cieszy...Bo po co?

I tak skonczy nam sie ten Pacc....

Mysle tez ze to nie fer zrobili dla tych ktorzy maja Premium...:curse:

Zjednej Strony fajnie bo exp. dla facc sa wolne

Z drugiej glupio bo kazdy SPAMUJE Outfitami:confused:

po prostu nie moge sie doczekac az ten pacc dla noobow sie skonczy:up:

Eh.. Du du*y ?e tak powiem_/ Teraz pe?no noob?w si? kreci i spamuj? outfitami..

Mi sie podoba:up:. to jest tylko ?eby zach?cic do kupowania i pokazac co sie ma za kupno pacca:up:

A mnie ten darmowy pacc tak wkurwi? ?e szook!.Jak dali pacca to neich dadz? wszystkim.Ja ju? mia??m pacc i nie dosta?em.Z kodn cipsoft wie ?e kto? ju? niemia? pacca?? Dajmy na to ?e ktos zrobi? hara bo mu hakneli 120 rp na kt?rym by? ju? 4 razy pacc.Kole? postanowi? zrobi? nowego hara. A tu 7 dni za free.powinni dac wszystkim!.A ci co kupili pacc maj? teraz pzrepe?nione expowiska.I jak gdyby maj? 7 dni w dupe.Teraz biegaj? 12 lvl z pacc i w depo stoji 50.I dla mnie jest to pomys? do dupy! Niewiem po co oni to zrobili(to znaczy niby wiem).niehc dadz? wszystkim albo wogule.I tyle.
Pozdrawiam.

Teraz, gdy pacc si? sko?czy?, wszystko si? wyja?ni?o. Pacc by? prowokacj? dla botter?w. Nie dawno przesz?a fala ban?w karaj?ca ponad 5,5 tysi?ca ?ami?cych zasady graczy. Z drugiej strony sprawiedliwi gracze mieli wolne expy dla Facc'a.

Pozdrawiam,
Imraoth

Mi si? bardzo podoba?a gra darmowym paccem zwiedzi?em nowe teren i dowiedzia?em si? gdzie expi?. Wed?ug mnie powinni cz??ciej robi? takie rzeczy. Ju? w 1 dniu darmowego pacca zosta? pobity rekord graczy na niekt?rych serwerach. Cip Soft to zrobi? by pokaza? graczom facc co trac? nie maj?c pacca.

PoZdro

Tibia to kicha lipa i wogole za duzo szyb mi w pokoju polecialo przez ta gre ;pp
Niby te 7 dni ja nawet sie nie wbilem ;pp

A mi si? bardzo free PACC podoba?. Przypomnia?em sobie miejsca ktore widzia?em ostatnio jakie? trzy lata temu i zrobi?em kilka przydatnych quest?w (postman i greenhorn arena). Jedyny minus tego to to, ?e powinni da? premium te? osobom kt?re go aktualnie posiada?y. A tak stracili te siedem dni bo pacc arena by?a obl??ona przez noobk?w kt?rzy zapychali expowiska.

Status
Zamknięty.
Do góry