Podziemia i natura

Status
Zamknięty.

Morien

Advanced User
Maj 5, 2011
Liczba reakcji
9
Witam, stworzy?em kolejn? moj? prac? i licz?, ?e t? ocenicie troszke lepiej. A wi?c tak, pierwsza jest natura a pod natur? s? podziemia.

A o to i zdj?cia:
1. Natura
podziemiai.jpg

2. Podziemia
podziemia.jpg

Wiem, ?e podziemia s? troch? gorzej wykonane, ale dopiero zaczynam je tworzy?. Prosz? o mi?e komentarze i wzgl?dne poprawki.

Odp: Podziemia i natura

Strasznie s?abo. Na zdj?ciach nie wida? ?adnych szczeg???w (z zbyt wielkiej odleg?o?ci je zrobi?e?). Linia brzegowa do dupy, a natura znajduj?ca si? w wodzie okropna!

Mam nadziej?, ?e nie zrezygnujesz i b?dziesz si? rozwija? (bo pocz?tki zawsze s? trudne).

Lepiej by?o zostawi? wod? bez natury czy z natur?, ale inn??

?leeeeeeeeeeeeee
Drzewa nie maj? by? porozrzucane, tylko tworzy? ma?e grupki. Mniej drzew, do tego dodaj jeszcze krzaczki i choineczki, kamyki, k?pki trawy, pomieszaj bordery. Nie u?ywaj autobordera, a jak ju? to tylko, ?eby zakre?li? lini? a potem dopie?ci? RAWem. Tak samo ze szczeg??ami - zero Doodad, chyba jedynie do k?pek trawy, za to u?ywaj jak najwi?cej RAW.
O to mi chodzi:
natuar.png

Linia brzegowa te? ?le, tak to powinno mniej wi?cej wygl?da?:
liniac.png

(wiem, ?e moje mapy nie s? wysokich lot?w, wi?c je?li jeste? pr0 mega elo mapperem to daruj sobie komentarz na ten temat i pom?? lepiej Morienowi)

Teraz niech jaki? inny mapper wyt?umaczy mu conieco o jaskiniach :D

Poszukaj bardziej zaawansowanych mapper?w na tym lub innym forum i zobacz jak oni wykonuj? natur? na wodzie (og?lnie natur?, bo Twoja te? nie jest idealna). Podziemi nie wida?.

Troche poprawi?em nature i licz?, ?e jest lepiej ni? by?o ;)
podziemiai.jpg

?le rozstawiasz natur?, z?ych drzew itd u?ywasz.. Nie dajesz k?pek trawy..
Na szybko zrobi?em Ci kawa?ek natury:
naturaa_heansss.PNG

Mam nadziej? ?e nie odpu?cisz i b?dziesz dalej solidnie trenowa?.:)
Pozdrawiam!

Cz?owieku ty jeste? jaki? nie ogarni?ty? misq011 Powiedzia?, ?eby? doda? k?pki trawy nie jedna tylko r??nego rodzaju na ca?ym obrzeza zr?b jaka? nowa prace bo to shit. Mieszaj bordery nie r?b lepiej tej wody i tym palm na wodzie bo to jest wielki shit! Idz do dzia?u Galerie Mapperskie i wybierz jaki? temat z prefiksem Zaawansowany i wzoruj si? na innych bo daleko nie zajedziesz.

Sry ?e Tak M?wi? Ale Kompletna Klapa Ta Mapka :d

Jeszcze jedno
54629168.jpg

A tu bez tych kresek
xd2w.jpg

Ta ostatnia mapka nie jest z?a, ale troch? za du?o drzew.

Ostatnia edycja:

jak na pocz?tkuj?cego bo to wida? rozw?j twoich prac jest b?yskawiczny wiem ze ja nie mam zadnych swoich map ale net mi na to nie pozwala nie zniech?caj sie i pracuj dalej powodzenia!!! Rada : nie stawiaj paru rzeczy takich samych obok siebie zbyt cz?sto to spamuje i psuje klimat.

Te pierwsze prace by?y s?abe ale z pomoc? u?ytkownik?w widz? ?e lepiej wysz?o ni? te 1. Dla mnie te ko?cowy efekt lepszy Pozdro.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry