Podziemia

Status
Zamknięty.

thorge

Active User
Sierpień 17, 2008
Liczba reakcji
13
Pobawi?em si? w archeologa i "wykopa?em" dla Was ten kawa?ek mapy:
f4415ec964900101.gif

07ef63f70b514381.gif

Download: Klik
Skan: Klik

//Skan:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanr...e353/ee7572a09e11e24be71764e610afdfda23559534

//Reupload:
http://uploading.com/files/c423658a/underground.otbm/

Odp: Podziemia

Przyda mi sie dzieki dodam te expowisko do mojego OTS'a :D Reput dla Ciebie.

To jest pod tibie 7.6 ? Jak tak to kdzie sie nachadza w map editore?? bo niemoge znalesc jakie X,Y i Z

dzienky ;)

Mi si? ta mapka za bardzo nie podoba. Troch? pusto i nie ma jaki? przyci?gaj?cych wzrok element?w. Do gry nadaje si? jak najbardziej. 5/10

Bardzo fajna mapa :). Stworzona tak, ?eby ci?gle si? nie zatrzymywa?, ot tak, dobre expowisko ^^. A tak na marginesie, to na jakie potwory to zrobi?e??

?adnie ?adnie lepiej bym nie zrobi?.
Daje 7/10 brawo :p

All chwalicie a ja ty nie widze niczego ?adnego prawie 0 efektownych detali moja ocena 5/10 5 za prace i checi :D Pozdrawiam

No to si? "nakopa?e?" ;)
Osobi?cie mi si? podoba ;) 8/10
Mo?e u?yj? j? do jakiego? questa ... hmmm ... ;)

Witam. Hmm nie za dobre nie za z?e ;]
Moja ocena to 7/10

Jak b?d? mia? czas to zrobi? co? takiego mo?e troszk? lepsz? :) Ale naprawd? GiTes to masz.

Pozdrawiam​

To nie Ty zrobi?e?!! Plagiat,,,
To zrobi? taki typo z Otsoft wi?c nara; 0

Niezbyt mi si? podoba ta mapa nie doko?ca odwzorowuje dla mnie obraz podziemi mo?e gdyby? doda? wi?cej rodzaji ska? by?o by dobrze.

Okej, przepraszam Thorge'a, nie zauwa?y?em, ?e to Ty, bardzo, ale to bardzo przepraszam.
A co do mapy, to nie wiedzia?em, ?e mo?na zrobi? tak? rozbudowan? map? pod tibie 7.6, widz?, ?e masz talent do 7.6, ciekawe czy te? jeste? dobry w 8.5 ;}
Jeszcze raz przepraszam Ciebie.

Spoko mapa pod tibie 7.6 ;( zr?b pod 8.5+ to b?dzie git

takie podziemia sa idealne na jakiegos questa ;D
daj? 10/10 bo wida? ?e ?adnie "wykopa?e?"

Fajne podziemia wykorzsystalem je do mojego silniku wydam niedlugo swoja edycje ots napisze wam. Ocena: 9/10 zawsze wdlg. mnie moze byc lepiej. Reput oczywiscie leci :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry