• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Pogromcy FaniaOTS!

Moja biedna 300

Trudny addon mojego kumpla xD

Wiem, wiem bot :/

Dzieki Przemek :D

Ostatnia edycja:

@TomcioSky
Najwyra?niej widz?, ?e stare zdj?cia, gdy? po depo Oxenfurt biegasz z 374(~) poziomem ;f

@topic
Przemek mi zajeba? softy, gdyby nie Ognisty! xD! Zapami?tam to ?ydzie ;f

Chcia?bym, aby ka?dy poda? mi w poni?szym wzorku swoje dane, dam invy do gildii i pozwol? sobie edytowa? pierwszy post.

150 lvl ;)
150lvli.jpg

Tak jak Powiedzia?e? Ognisty tak zrobi?e? , dobi?e? 150 poziom... ;] Ja niestety teraz b?de gra? mniej Ale ,ale gra? b?de. Tam powody s? g??wnie bo przerabiam mape ;P To to jescze raz Gz i gogo 200 ; ]

Ognisty ??? lifer ;s xD ja dam szkrin shoty jak dobije ten przeklety 85mlvl i expic .... ale teraz do budy

Hym, nudzi?o mi si? w nocy wi?c za?o?y?em chara _/

289ht00.jpg

30sto sekundowy ANNI :x

2utsyux.jpg

Ostatnia edycja:

@TomcioSky
Najwyra?niej widz?, ?e stare zdj?cia, gdy? po depo Oxenfurt biegasz z 374(~) poziomem ;f
@topic
Przemek mi zajeba? softy, gdyby nie Ognisty! xD! Zapami?tam to ?ydzie ;f
Chcia?bym, aby ka?dy poda? mi w poni?szym wzorku swoje dane, dam invy do gildii i pozwol? sobie edytowa? pierwszy post.

Jak tu si? nie denerwowa?? Chc? Was poinformowa?, ?e jest to jubileuszowa, dwusetna odpowied? w tym temacie!

@topic
Z nud?w ;f
13zv82e.jpg

@up
Najlepsze to, ?e ci?gle Ci? wywalam xD! Pr?cz tego domek jest (by Xemronn) po lewo od depo Oxenfurt.

100 lvl, 300 left : /

Dhq z Ognistym : )

Loot z dem?w s?aby ale ujdzie...

OTS s?aby jak dla mnie. Chcia?em wbi? bo pomy?la?em ?e skoro gra tam tyle ludu z tnetu to ots nadaje si? do gry. A tu co? Wbi?em 13. Wyszed?em. Wiem ?e to nie wyczyn ale nie mam ch?ci gry na tym serwie. Jednak wam ?ycz? powodzenia i udanych adwens?w.

Aby u nas gra?, trzeba lubi? RPG.. ;] Poza tym nied?ugo mo?e odpal? i darkhouse... Oj nic nie wiadomo.

Gratulacje awans?w.:up:

Postanowi?em do??czy? do waszego teamu i oto efekty :
Addon : ).
fual4n.png

I na koniec mlvl.
70uyb4.png

?wiat non-pvp. P??niej dodam jakie? screeny z hunt?w bo zaraz cisne na egzamin pr?bny xd.

Status
Zamknięty.
Do góry