• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Pogromcy FaniaOTS!

jo , Tutaj zdj?cie od naszego znajomego , kt?ry by? na ma?ym expie z Dechaloolem oraz osi?gn?? 145 poziom !! Gratulacje dla niego , Dechy chyba nie trzeb akomentowa? ^_^ :
61485697.jpg

Our partners and their custom servers:

A ja sobie narazie wrzuc? na luz, nie ma to jak ?wi?teczny poranek z trzema glebami na dziendobry _/

12 Apr 2009, 08:24 Killed at Level 59 by a hydra.
12 Apr 2009, 08:15 Killed at Level 59 by a Merlkin and an Earth Elemental.
i jeszcze jeden ale sie nie zapisa?a ;O

Gratuluj? wszystkim awans?w i ?ycz? dobrego lota, wielkiego pg na ?wi?ta =*

Dzikkkkooo ;] Ja dzisiaj w nocy planuje dobi? od 130 do 150+ ;] Poniewa? w Dzie? za bardzo si? wkurwiam , a tutaj screen ;] :
zajete.jpg

Ehh szkoda ze Ostatnio Na Fani By? Res Har?w ;//// ale i tak ots polecam
Mapka OTs Bardzo Ciekawa,blosko expo,trainy s? czego wiencej chcie? idealny ots do grania polecam :D:p:up::);):up:

I zajebi?cie tak dalej Michale ;] A ja dzisiaj postanowi?em Zrobi? Demon Oak Quest ktury zako?czy? si? wielkim Powodzeniem , Tutaj Fotka. :
demonoaku.jpg

Dzi?ki Elite :*

$Edit , Awansik na 141 Poziom ;] :
141oyl.jpg

Ostatnia edycja:

Super Sski ch?opaki bardzo mi si? podoba ten ots ;] zaczn? na nim gra? dzi? zrobi? sobie posta? a jutro poskiluje heheh do zobaczenia w grze;]

Kilka zdj?? ode mnie :
105 lvl :

110 lvl :

115 lvl :

120 lvl :

Demon Oak :

A teraz m?j awansik na 75 axe fighting !
75axe.png

Troche puzniej ;P
Wbi?em 76 axe ale nie uda?o mi sie screena zrobic ^^ i nie skopiowa?em bo mi sie nie chcia?o ^^
Tera Shield ;D
17:12 You advanced in shielding [75]. ;P

Ja tak?e zacz??em gra? na tym ots ;) Nick taki sam jak tu czyli Ognisty, profesja ek, tak zaje**stego otsa dawno nie widzia?em zach?cam wszystkich do grania na tym ot ;]

Gz all mi si? znudzi?a gra ed 75lvl i 60mlvl (monex) wi?c zrobi?em knighta nick Veronix a z kasy jestem sp?ukany bo softy taniu?ko kupi?em :P Nie chce mi si? zdj?? dawa? :P Pzdr!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom