• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Pogromcy FaniaOTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Pogromcy FaniaOTS!

To w og?le jaka? dziwna sprawa.
Od jednych dostaj? informacj? ?e zmiana silnika pod protok?l 8.42 czy co? takiego.
Za? od paru innych os?b ?e awaria firmy hostingowej.
Szczerze m?wi?c nie wiem jak na to patrze?, wola? bym ?eby to by? tylko update, bo jak awaria to mo?e potrwa? to znacznie d?u?ej...

Our partners and their custom servers:

Sam nie wiele wiem. Infiniti prawdopodobnie jest w szkole, wi?c jak wr?ci wszystko powinno wr?ci? do normy.

Witam,
Ja wczoraj zalozy?em konto, zaczo?em gra?. OTS bardzo mi sie spodoba?, lecz... dzisiaj chce wbi? a tu OFF;(:curse:. Pisze, ?e 24/7, a jako? tego nie widze...
Mam nadzieje, ?e za nied?ugo zostanie w??czony.
---
Pozdrowienia,
XemiX.

Najgorsze ju? za nami. Nie masz si? czego obawia?.

GoD Bardzo dziekuje mialem 37lvl nagle ded all itemki wylecialy... ;( nic juz niemam nawet mojego mms'a dsm itd...

Witam,,,
Po d?ugiej ?a?obie po utracie lvl na EK-u , postanowi?em doda? screeny z ED-a :up:
Nick to Falunio,,

Enjoy,,,

Level 50.
2jz5kz.jpg

Seria Magic Levela :o

50 :up:
6pvvhc.jpg

60 :D
2hzsrif.jpg

70 Nie zlapany bo Bari spamowal :curse:

3305wlt.jpg

Never give up,, _/ :up::up:

Dzi? wystartowa? nowy OT Server z Real map? (YALAHAR!).

Loot: 2x
Spawn: 3x
Magic: 10x
Skills: 40x

Experience:
1-35lvl : 120x
36-60lvl : 100x
61-85lvl : 80x
86-100lvl : 60x
101-120lvl : 50x
121-140lvl : 30x
141-160lvl : 25x
161-180lvl : 20x
181-220lvl : 15x
221-250lvl : 10x
251-300lvl : 7x

301lvl+ : 5x​

Uwierzcie mi WARTO!!
To ja Lashley ^^, to kontynuacja FANII
tylko na REAL mapie na kt?rej ka?dy z was na pewno ju? gra?.

Ogromna ilo?? resp?w... prawdziwe INQUISTION, Pits Of Inferno
oraz reszta QUEST?W!! Teraz macie okazj?, ?eby si? poczu?
jak mega gwiazdy real ?WIATA!! Zapraszam :up::up:

Wczoraj przy zmianie silnika mielismy robic inq weszlem do tp po czym padlem i z lvla 188 spadlem na 119 :/. i na 70 :/
Milo sie gralo ek ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

GoD Bardzo dziekuje mialem 37lvl nagle ded all itemki wylecialy... ;( nic juz niemam nawet mojego mms'a dsm itd...
Zajebisty, bardzo dobrze dopracowany Open Tibia Server \o/

Chcesz gra? kilka tygodni i straci? wszystko padaj?c tylko raz? Zapraszamy do nas! FaniaOTS.pl!

Tak btw. gratuluj? wszystkim awans?w, bardzo ?adne zdj?cia, Przemek, Oser itd. tak?e tam zacz?li gra? (dlaczego, nie wiem ;o)

Ja zrobi?em "Fri itans" i poprostu w depo nie by?o miejsca na ludzi, takie itemki Luudzie.

Simivar ju? wbijam, skoro szybciej trace ni? zyskam to naprawde koks ots.

Rzegnai Fanja OTS

Radze gra? na AntormiaOTS.com :>

Oooooo Tak !!!!
Tak jak gadali?my z gildi? Deadly (rox), ?e OTS upadnie pod koniec Maja, a tu co ? Jeszcze szybciej upad?, o to chodzi?o :)

RL RoX !!

@up
Widzia?em, ?e podania mo?na sk?ada? do teamu, fajnie, ?e wraca ale ja ju? w to nie gram, a by?o kiedy? tak fajnie na tej fanii... Ciekawe jak teraz b?dzie

No no :) mia?em mo?liwo?c zalogowa? si? na chwilke w sprawie "testa" no i co tutaj du?o gada? fania powraca :) . Oby tak dalej mo?e temat znowu si? rozkr?ci tyl? ?e b?dzie 4x odwiedzi? :) jo. czekam na start ;)

Hmm, gdy b?dzie online to mo?e i ja sobie pogram na Fania OTS. Kiedy? pogra?em 2 dni ale nie mia?em z kim i przesta?em :( Szkoda ?e wszyscy moi koledzy przestali gra? w tibi? (jeden gra w dragon ball >ots< i m?wi ?e to nie tibia, a znalaz? to na otservlist.org).
Oby znale?li team i szybko wystartowali na nowo :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom