-Inne Poke-Destiny Server I i II

Status
Zamknięty.

Baam

New User
Sierpień 9, 2013
Liczba reakcji
0
83081467416371614997.png

0bt8.png

*Adresy Stron Serwer?w [IP] - POKE-DESTINY.HOPTO.ORG
[/color] POKE-DESTINY.ZAPTO.ORG
*Forum - Www.pokedestiny.forumpl.net
*Adres Ventrillo - 178.217.186.75:6426
*Ilo?? Slot?w - 200

*Serwer dedykowany - 24/7

6hba.png

*Pomocna Administracja
*Dane :
- Mapa ala PxG
- System klanow, kolory aur, boost i BRAK LVL POKOW
- Sila pokemonow zalezna od naszego lvl
- Ogarniety balans pokemonow
- Wiele questow glownych jak i pobocznych
- Revampy grafik niektorych pokemonow
- Cooldown Bar i client ala PxG
- Wyeliminowane crashe do minimum
*Opis dodatkowy :
- Bardzo przyjemna atmosfera
- Serwer ci?gle dopracowywany
- Sms shop w pe?ni sprawny
- Planowany czas ko?ca beta test?w 03.01.2014r.
*System shiny pok?w
*Boost machine - W pe?ni sprawne.
*Mo?liwo?? otrzymania tutora - Wymagana dobra znajmo?? zasad serwera.
*Open Beta Testy ( w trakcie )

nb3s.png

3vpq.png

Od siebie dodam, ?e jest to reklama nowego serwera w fazie beta test?w, jednak posiadamy drugi serwer, r??ni?cy si? od wy?ej wspomnianego ( levele pokemon?w, inna mapa, klient itp) Zapraszam.

Odp: Poke-Destiny Server I i II

Ots ca?kiem niez?y, ale znacznie lepiej by by?o gdyby pokemony evoluowa?y przez lvl a nie kamienie.

Ots ca?kiem niez?y, ale znacznie lepiej by by?o gdyby pokemony evoluowa?y przez lvl a nie kamienie.

Na s 1 poki evoluuja przez wbicie lv. Jest jedna zasada lv musi by? wbity r?cznie (tzn wyexpiony) jak cukierkiem wbijesz to nie evouluje.Oczywi?cie par? pok?w ma wyj?tki ?e poza lv potrzebne s? stony.

Server dla os?b,kt?re sraj? pieni?dzmi :
15x Ten Thousand (75 points)
10x Diamond (200 points)
i pere?ka na serwerze
1x Legendary PokeBox
Can Drop: Moltres, Zapdos, Articuno, Mew, Mewtwo, Entei, Raikou, Suicune, Lugia, Celebi
Co? takiego w og?le nie powinno mie? prawa bytu, kto? sobie kupi i ma ca?? gr? u?atwion? do ko?ca.
Nie wspominaj?c o tym,?e za 50 tych ?miesznych pkt. mo?na kupi?,a? 5 r??nych kamieni transformacji wi?c,serwer stanowczo postawiony na zarobki.

Ogromny minus, ale wejd? i sprawdz? jak si? gra.

@up to s? beta testy. Po beta w sms shop b?dzie tylko dacc, exp na official b?dzie r?wny expowi z Rl x5

@up to s? beta testy. Po beta w sms shop b?dzie tylko dacc, exp na official b?dzie r?wny expowi z Rl x5
W takim razie nie rozumiem,dlaczego na becie zosta? otwarty sms shop - czyste zdzierstwo ! :)

@up
beta musi si? utrzyma? :)

Jak m?wi?em, tak te? zrobi?em - wszed?em,pogra?em.
Oczywi?cie,wiem,?e to beta i pewnie cz??? z tego co napisz? zostanie zmienione, ale warto wytkn?? kilka rzeczy.
  • Exp w stosunku do catchu/droopu jest stanowczo za wysoki - pogra?em do ponad 100lvl'a i mam charmandera oraz glooma - fakt faktem, nie jestem dobry w te zabawy, nie gram du?o, ale 100lvl bez ewolucji to troch? lipa :)
  • Stanowczo zbyt ?atwy dost?p do legend,c?? to b?dzie za radocha,gdy na otwartym oficjalnie ju? serwerze po tygodniu kilka os?b b?dzie mia?o legendy ? Powinno by? to czym? naprawd? nie zwyk?ym, trudno dost?pnym i niesamowicie cennym - moja propozycja? Je?li serwer naprawd? ma by? na d?u?szy czas, warto usun?? wszystkie pos?gi legend (WSZYSTKIE) i dodawa? je podczas jaki? event?w, mo?na na czas event?w dodawa? jakiego? NPC, kt?ry b?dzie wydziela? trudne zadania, je?li je si? wykona teleportuje nas na wysp? z legendarnym pokemonem (losowo wybieranym,b?d? z mo?liwo?ci? wyboru - cho? losowo by?oby wg. mnie lepiej - pokemony by?by jeszcze cenniejsze - im pokemon lepszy, tym mniejsza szansa na wylosowanie tej wyspy, na kt?rym si? znajduje),gdzie b?dzie mo?na pr?bowa? go z?apa?. Catch by?by naprawd? ma?y, a pokemon powinien by? naprawd? niesamowicie silny - np. na 200-300 lvl :).
  • ?eby te? z?apanie legendy nie graniczy?o z cudem,my?l?,?e warto doda? master balla, kt?rego mo?na zdoby? np. po zdobyciu wszystkich 8 odznak (Tak,wiem,?e to b?dzie do?? ?atwe - ale spotkanie legendarnego pokemona, zabicie go to b?dzie naprawd? niez?y wyczyn ! :>).
  • Kultura administracji te? daje wiele do my?lenia :
    zm36_skarka.png

oraz usprawiedliwienie "tutora" na forum :
    Bo?e dzieciaku prosze ogarnij sie jprdl -.- szkoda s??w na takie co? ..
    No i reakcja administracji :
    Ohohoho ale cie to bola?o Kaszalot xd.. Blueq slowa ;]
    Zabola?o czy te? nie - nie wa?ne, obelga to obelga. Nie ja decyduj?, nie mam na to ?adnego wp?ywu - ale gdybym mia?, osoba straci?a by posad? na dany okres,b?d? zosta?a zbanowana (r?wnie?,na wyznaczony czas)
    Aby,serwer by? dobry przyda?by si? rygor, dziecinada i osoby,kt?re pchaj? si? na tutora tylko dla tego,by mie? jakie? przywileje i "szpan" powinny by? od razu odsuni?te - bo tutorem powinna by? naprawd? pomocna osoba (i wiek tutaj absolutnie nie ma znaczenia!)
  • Uwa?am,?e przyda?by si? w?tek fabularny,ale nie chc? si? rozpisywa?, bo nawet nie wiem czy te propozycje zostan? rozpatrzone,tak wi?c na tym przystan? :)
  • Warto doda? na forum map? spawn?w
Licz? na odpowied?,
Pozdrawiam!

#edit
Liczy?em jednak na bardziej rozwi?z?? wypowied? ;)

Ostatnia edycja:

Na s2 fabu?a b?dzie :) . S1 to typowy fun. Pozdrawiam.

Liczy?em jednak na bardziej rozwi?z?? wypowied? ;)

btw, kiedy mo?na oczekiwa?,a? serwer b?dzie w??czony ?

problemy z hostingiem mamy ... Dzisiaj powinien by? on.

jest 28.12 a serwer dalej off

Status
Zamknięty.
Back
Do góry