• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Pokehelio.pl - Zapraszamy !

Status
Zamknięty.

Smarciak

New User

Exp: x20
Exp Pokemon: x30
Catch: 1-4%
Fishing: x50
Loot: x5

Posiadamy Mn?stwo System?w Kt?rych nie ma na innych Serverach Pokemon np:
Aura System
Witaminowe Drzewka
System Pracy (np. Praca Drwala)

Oraz Wiele nowo?ci takich jak:
Vip Island
Respawny Legend z 5 Serii
Respawn Shiny Pokemon?w Losowy
Nowe Pokemony jak np. "Mewthree"
Codzienne Eventy

Nie b?d? si? wi?cej rozpisywa? bo je?eli jeste? fanem PokeTibi, to serwer na pewno ci si? spodoba!

Kilka SS?w
hg75_poke-helio-1.png

de105_poke-helio-2.PNG

yr928_PokeHelio-3.jpg

tx350_pokehelio3.jpg

je912_pokehelio5.jpg

Our partners and their custom servers:

Odp: Pokehelio.pl - Zapraszamy !

Pyta nie serv kijowa administracja pelno bugow 0 balansu pokemonow odradzam wszytkim!!!!!

Mega/Black/Red itp te? nie by?o a ludzie to dodaj?. W sumie niech sobie robi? co chc?, mi to nie przeszkadza o ile jest to dobrze zbalansowane.

Mega/Black/Red itp te? nie by?o a ludzie to dodaj?. W sumie niech sobie robi? co chc?, mi to nie przeszkadza o ile jest to dobrze zbalansowane.
Co nie bylo, gdzie nie bylo? Mega Evo nie bylo? black/red to chodzi Ci o shiny? bo nie czaje :V I tak jak mowil Wawrek, mewthree :V prosze was, albo trzymacie sie anime albo wyjdzie patola :V
+ czym przebijasz pxg zeby przyciagnac graczy?
Bo tak na serio to teraz kazdy poke ots to kopia pxg :V to juz lepiej grac tam bo wiecej wiary i nie ma bugolandow

Co nie bylo, gdzie nie bylo? Mega Evo nie bylo? black/red to chodzi Ci o shiny? bo nie czaje :V I tak jak mowil Wawrek, mewthree :V prosze was, albo trzymacie sie anime albo wyjdzie patola :V
+ czym przebijasz pxg zeby przyciagnac graczy?
Bo tak na serio to teraz kazdy poke ots to kopia pxg :V to juz lepiej grac tam bo wiecej wiary i nie ma bugolandow

Chodzi mi o poki typu Mega Charizard / Black Kyogre / Red co? tam / Green co? tam... Ju? to Mewthree ma wi?kszy "sens" ni? robienie pokemon?w kt?re r??ni? si? przewa?nie tylko kolorem i dopiskiem koloru w nazwie a w dodatku wi?cej szkodz? ni? pomagaj?.
To oczywi?cie nie zmienia faktu, ?e najlepiej jak s? tylko te podstawowe, ale jak ju? kto? "musi/chce" co? doda? to niech sobie dodaje, tylko z g?ow?.

Chodzi mi o poki typu Mega Charizard / Black Kyogre / Red co? tam / Green co? tam... Ju? to Mewthree ma wi?kszy "sens" ni? robienie pokemon?w kt?re r??ni? si? przewa?nie tylko kolorem i dopiskiem koloru w nazwie a w dodatku wi?cej szkodz? ni? pomagaj?.
To oczywi?cie nie zmienia faktu, ?e najlepiej jak s? tylko te podstawowe, ale jak ju? kto? "musi/chce" co? doda? to niech sobie dodaje, tylko z g?ow?.

Ale mega charizard byl w anime xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom