Pokemon Element poszukuj? Teamu!

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Element poszukuj? Teamu!

BUMP

Potrzeba skryptera

EDIT:

Pierwszy dzie? pracy i kawa?ek mapy, kt?rej nigdzie indziej nie znajdziecie (unikalna):

7082024screen1.png

6343876screen2.png

9450681screen3.png

Rare Candy:

266379rare_candy.png

Outfit Kucharza: (niedoko?czony)

7558011kucharz.png

Screen z serwera:
7871950screen_element.png

Poziom pokemona jest w trakcie wykonywania.​

Ostatnia edycja:

Zapraszam do oceniania zdj?? i prac pixelart. Wci?? szukamy profesjonalnego skryptera.

Mapa:
Za du?o na niej nawalone ;/
W niekt?rych miejscach jedno na drogim
Albo jest bardzo ma?o albo bardzo du?o ;(
Pixelart:
Kucharz to ju? w og?le
Rare Candy nawet nawet :)
Jak robicie ots'a z grafikami P?askimi to i postacie,npc a je?eli nie noto zr?bcie jak na po br i b?dzie dobrze ;/

Taka ocena ci pasi ?:)

Ostatnia edycja:

Wpierw trzeba umie? ocenia? a nie typu 2/10. Napisz s?ownie swoj? ocen? a nie liczbami. Co jest nie tak, co mo?na poprawi?

W ko?cu kto? robi serwer na nowej mapie(w?asnej).
Szczerze te grafiki mi si? nie podobaj? je?li chodzi o natur?. ?adniej by wygl?da?o ju? z grafikami rl tibi ,ale tu + za to ?e b?dzie inaczej;d Widz? aipoma wi?c 2 seria tez b?dzie za co macie ju? mn?stwo graczy;d
Z ch?ci? pomog? przy mapie. Pisz na gg(podam na pw).
Problem b?dzie tylko z grafikami;/ w?asny edytor czy wrzucone grafy do rme/sme?

W?asn? map? mo?na robi? jak wiadomo ?e projekt prze?yje, ew. nie padnie po miesi?cu, lub po wykonanej pracy nie zostanie sprzedany, by?em ju? w projekcie gdzie do tego dosz?o, mniejsza z tym. Na mapie bardzo "nasrane" jest elementami kt?re powinny by? podkre?leniem obszaru a nie ca?kowicie go wype?nia?, nie wida? element?w szczeg?lnych wszystko si? zlewa. Niby pustynia, ma?o element?w, a na trawiastych pod?o?ach kt?re wchodz? w pustynie, s? obro?ni?te tak ?e a? niemi?o si? patrzy, za du?o drzew za ma?o krzak?w lub trawy.

PS: Oceniam to na 7/10, mimo krytyki powy?ej sam jestem mapperem, wiem jaki to wyczyn robi? map? od 0, i wiem te? ?e z pocz?tku dekoracja nie wychodzi, gdy b?dzie pe?ny kszta?t mapy, mo?na wtedy oceni? czy dany obszar jest estetycznie udekorowany. Ale jednak troszk? przesadzone jest to i tak :P.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry