-Inne Pokemon Maniac Online

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon Maniac Online

~~ ReFrEsH ~~
w?a?nie zosta?y dodane nowe poke balle aktualnie s? robione wszystkie czary dla pokemon?w :)

A m?g?by? nakr?ci? jaki? filmik jakiego? duela ?

mogl bym lecz nie wiem jak sie kreci filmiki XD bo jak nakrece jakiegos to wazy 2 gb XD
Upgrade screena mapki dodana wyspa lodowa (Icarus)

Polacy nie zrobi? Pokemon otsa ;] s?dz? tak .

Troche dziwne jest to ,?e ta wyspa jest wi?ksza od ca?ej cz??ci mapy xd .

Nom.. wyspa wi?ksza ni? ca?a mapa xD
A czy b?dzie u was "shine" system?

Pozdrawiam Krysteek.!

w?a?nie o to chodzi ?eby jak najbardziej nawi?za? klimat do bajki w bajce szli przez ice island przez 1 tydzie? to my zrobili?my bardzo du?y ice island :) nie przera?ajcie si? tym ?e jest wi?ksza ni? ca?a mapa bo tamta mapa pomie?ci 300 osob :D

@up prawdopodobnie b?dzie shine system jeszcze nie wiemy

@bossek12 to zobaczysz ?e nam si? uda mamy ju? bardzo du?o zrobione :) i mog? doda? ?e b?dzie to lepszy server ni? br !!

@down grafiki nie s? z ich servera poniewa? wycina?em z kilku stronek poniewa? kole? sobie zrobi? takie sprity i je udost?pni? za?o?? si? ?e server br te? je stamt?d ma !! i tak apropo mam swoje grafiki poniewa? 2 edycji pok?w na br jeszcze nie ma a ja ju? takie grafiki posiadam ciekawe sk?d ??

Ostatnia edycja:

Najlepiej to zajeba? grafiki, napisa? par? ?atwych skrypt?w i postawi? ots. A czy kto? si? przejmuje, ?e tam w tej Brazylii jaki? grafik siedzia? godzinami przed kompem ?eby te spirity zrobi?? To samo si? tyczy pomys?u... ahh co ja si? b?d? produkowa?...

i mog? doda? ?e b?dzie to lepszy server ni? br !!
Mia?by szanse by? lepszy gdyby?cie chocia? nowe grafiki...

@up prosz? udowodni? ci ?e nie mam od nich poniewa? tu jest kilka sprit?w kt?re wejd? w ?ycie w 2 krainie !! (trzeba sie bronic xD)
20rmmw0.jpg

@up
To te wszystkie sprity b?d? 32x32 ? :/

A po drugie je?eli si? nie myle to te pokemony s? z 3 serii ;p

Kretyni ... ?al mi was brazole jak i wszystkie "projekty" kolejnych ots?w moj? sprity z jednej i tej samej strony ...

@up
a Ty nie udowadniaj, ?e nie masz od nich bo te sprity kt?re pokaza?e? te? s? z trj samej strony ... ?al.pl

@up
Ja nic nie udowadniam ... A po 2 spr?buj narysowa? 151sprit?w z krokami itp to wychodzi grubo ponad 500 pixeli ...

Dzisiaj daj mi swojego 50+ na realu to dam ci stronke ;p;p

Jezu... wpisz sobie "pokemon sprites" w google i napewno znajdziesz nie op?aca traci? jakiego? chara albo co? dla noobskiej oferty.

@fabian766
Mojim zdaniem takie grafy s? lepsze :
Dialga czy co? takiego.

Agron.

Wrazie czego? moje gg: 3160384

na jakiej wersji Klienta dzialacie?? 8.1? 8.54? Silnik jest pisany od 0. czy u?ywacie TFS?

Bardzo dobrze si? zapowiada b?d? gra? na pewno ale nic nie piszecie robicie go dalej?. Co si? dzieje ?e 0 news'?w napiszcie co?. Du?o jeszcze pracy?.

W ktroyms poscie pisaliscie ze beta testy beda w kwietniu a teraz marzec mozecie juz powiedziec troche prezyzyjniej kiedy beda beta testy??

bardzo inowacyjny ots :D z mila chcecia bym na nim zagral zawsze troche cos innego :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry