- Liczba reakcji
- 1
Witam.
Potrzebuj? zespo?u , kt?ry pomo?e mi utworzy? 1 na ?wiecie Server Pokemon pod Linux'a ca?kowicie za darmo.
Chc? zrobi? a raczej aby?my zrobili co? co ju? jest ale nie dla wszystkich.
Chc? aby ka?dy, kt?ry wypowie si? na ten temat , nie pisa? odpowiedzi typu "Ja zrobi? ci to za 100z?" tylko "Bardzo ch?tnie pomog? I nic za to nie chc? ."
Potrzebuj? Ludzi , kt?rzy znaj? si? na edytowaniu Source TFS 0.3.6PL , kt?re to mam zamiar edyowa? w?a?nie
Nie potrzebuj? Mappera, Skryptera ani nawet Web Mastera. Bo to jest w tym momencie zb?dne.
Bardzo dzi?kuj? tym kt?rzy si? zg?osz? poka?? ?e na tym ?wiecie s? jeszcze zdolni , i fajni ludzie.
Tak wi?c.
)
Do?wiadczenie: (niemniej wa?ny element)
Pseudo: (Jak wolisz imi?+ GG ale to na PriV
)
Dlaczego: (Czyli nie dlaczego Akurat Ja tylko dlaczego Chc? to zrobi?)
Moje GG to:4521206
Dzi?ki I zapraszam!!!
Potrzebuj? zespo?u , kt?ry pomo?e mi utworzy? 1 na ?wiecie Server Pokemon pod Linux'a ca?kowicie za darmo.
Chc? zrobi? a raczej aby?my zrobili co? co ju? jest ale nie dla wszystkich.
Chc? aby ka?dy, kt?ry wypowie si? na ten temat , nie pisa? odpowiedzi typu "Ja zrobi? ci to za 100z?" tylko "Bardzo ch?tnie pomog? I nic za to nie chc? ."
Potrzebuj? Ludzi , kt?rzy znaj? si? na edytowaniu Source TFS 0.3.6PL , kt?re to mam zamiar edyowa? w?a?nie

Nie potrzebuj? Mappera, Skryptera ani nawet Web Mastera. Bo to jest w tym momencie zb?dne.
Bardzo dzi?kuj? tym kt?rzy si? zg?osz? poka?? ?e na tym ?wiecie s? jeszcze zdolni , i fajni ludzie.
Tak wi?c.
)Do?wiadczenie: (niemniej wa?ny element)
Pseudo: (Jak wolisz imi?+ GG ale to na PriV
)Dlaczego: (Czyli nie dlaczego Akurat Ja tylko dlaczego Chc? to zrobi?)
Moje GG to:4521206
Dzi?ki I zapraszam!!!