• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pokemon OTS! Newsy!

Status
Zamknięty.
Odp: Pokemon OTS! Newsy!

super!my?la?em ?e to nast?pny shit jak naruto/dbz ale to jest spox:D

W?a?nie zaczynam grac w t? gr? i jest bardzo fajna... Dlatego ?e grafika jest bardzo ?adna i system walk...Wreszcie kto? wymy?li? gre o tematyce Pokemon...Polecam t? gr? bo jest bardzo fajna :)

Ostatnia edycja:

A powiecie mi czy da sie jako? zrobi? z?by dzia?a? mi pod Ubuntu :/ :/

Mo?e mi kto? powiedzie? czemu strona nie dzia?a od wczoraj?
Bardzo chcia?bym zagra? ale nie mog? utworzy? konta bo strona nie dzia?a.

Hmm....
Widze ze wszyscy fajnie komentuja!
Ja was wszystkich informowalem a nic za to nie dostalem nawet re.... ;///
Wiecie co ;//
I refreshuje!

e takie pytanie jaka jest wogule stronka otsa i gdzie jest download ;p

ja ci da?em repa

No no gratulacje :D Tylko ,?e screeny s? z br servera.... Gm Turtle jest na br serwerze hahah :D
Ale ch?tnie zagram %^

Lv dostaje trener a nie pokemon co jest wielkim B??DEM gdy? ka?dy nowy pokemon co z?apiemy ma taki sam lv jak jego trener... a powinno sie trenowa? osobno pokemony dla lepszej zabawy.
(look dopisek)

Ehh denerwuja mnie tylko przepelnione servery i czekanie w kolejkach ;< ;D

Kole? po 1 to chyba wiesz ?e ten serwer jest pierwszy na ?wiecie... Po 2 chyba si? (przepraszam) zesram bo nie moge wej?? na stronk?. Proooooosz? pom?? bo ja jestem fanem pokemon?w (chocia? nie bardziej lubie dragon balla). No to prosz? o pomoc i podanie w?a?ciwej stronki.:rotfl:

Stronka to
jesli chodzi o dacc'a jak ktos chce kupic za 25zl moze napisac na gg 4384480 oczywiscie przez allegro.

Ale mi pomog?e?... Ja chce stronk? do tego ots'a a nie do rl pokemon?w jakbym nie zna? jej. A co do ots'a stronka mi ca?y czas nie wchodzi. Co to za b??d? Czemu mi nikt nie chce pomuc? Przecie? zadanie admin?w z ots'a to pomaganie tysi?cam ale najwa?niejsze jednemu...

Ostatnia edycja:

kurde dasz ktos linka do acc bo jak wchodze w powyzej dane linki to co innego mi sie pokazuje gg 8935577

ok wszystko ladnie pieknie tylko dlaczego tyle trzeba czekac na wejscie 178 kolejek ;/ da sie moze to jakos zmniejszyc ?? plis pomocy

Status
Zamknięty.
Do góry