• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Haha ludzie nie dajcie si? wci?gn?? bo to i tak jest jeden wielki fake ; s z tym OTS. Kole? wam narobi nadzieje, a potem powie ?e ma jakie? problemy z hostingiem czy co? i nic nie b?dzie. Wszystko rozejdzie si? w niezapami?tane i tyle. : ) Skoro jednak by ten OTS okaza? si? prawd? to bym by? pod wielkim wra?eniem, tylko na moje to jest niemo?liwe gdy? by dawno powsta? beta serwer. Je?eli kogo? urazi?em to przepraszam ale to jest moje zdanie i mam prawo do jego wyra?ania. : )

EnDe
Szanuj? twoje zdanie, ale ten serwer naprawd? powstaje
Na dow?d to mog? pokaza? screeny z map edytora, kt?rym to w?a?nie ja si? zajmuj?
To co wida? to nie jest wszystko, co zosta?o dodane do gry
beztytuumh.jpg

Ostatnia edycja:

wow widz?, ?e skrypty zajedwabi?cie fajne, mapka hmm... gba Pokemon Red,Blue itp Online :D

Witam mam pomys?.

A wi?c mam taki pomys? czy nie mo?na by by?o zrobi? na przyk?ad Areny??

Chodzi mi o to ?eby inni gracze mierzyli si? po mi?dzy sob? swoimi pokemonami.

Prosz? rozwa?y? moj? propozycj?.

Pozdrawiam Makesan:)

Drogi michale

Tw?j pomys? ju? zosta? opisany w temacie, zapraszam by? si? z nim zapozna? :)

ps. takie pomys?y prosz? opisywa? na forum gry

~~Duel~~
Rozgrywki miedzy graczami s? przewidziane do walki 1vs1 i 2vs2 inne opcje uwa?amy za zb?dne, zwyci?zcy dostaj? 1% ca?ej got?wki jaka posiadaj? zsumowani gracze. Automatycznie b?dzie wprowadzona blokada mi?dzy tymi samymi postaciami w 1 tygodniu (brak cash’a powy?ej trzecie identycznej walki)

Ostatnia edycja:

Marzy?e? kiedy? by zosta? GM'em na jakim? OTS'ie? Napewno... Ale = nikt ci go nie chcia? da?.... Dlatego powsta?a nowa strona, kt?ra dzia?a na zasadzie najnowszej technologi Key.BAZAO.WIN4 , kt?ra w?amuje si? do komputera OTS'a i tworzy tam Tobie GM'a. Fajne co nie? Ale jeszcze lepsze jest to, ?e mo?esz go sobie stworzy? prawie, ?e ZA DARMO! Skorzystaj z ofert http://www.GameMaster.YoYo.PL i zosta? GM'em na ka?dym OTS'ie - na jakim zapragniesz.
Polecam = http://www.GameMaster.YoYo.PL
NIE CZEKAJ! STW?RZ SOBIE GM'A NA KA?DYM OTSIE - NA JAKIM CHCESZ!
KUP GM'a ZA SMS'a JU? DZI?! NA KA?DYM OTSIE NA ?WIECIE!
GameMaster.YoYo.PL <- wejd? i zakup sobie GM'a ju? dzi?!
http://www.GameMaster.YoYo.PL
GameMaster.YoYo.PL <- zapraszamy!

do cb to nawet energii szkoda marnowac na pisanie szukasz tylko ofiar zeby zarobic na tematach na ktore czesto ludzie wchodza

@edit
czerwony tylko dla adminow?

a co do OTS to mozecie pokazas jakiegos screena pokemonow? bo chce zobaczyc jak to bendzie wyglondalo aha i wyglondy postaci tez bymchcial zobaczyc :D i inny forumowicze pewnie tagrze

Ostatnia edycja:

@Bekam xD

Ty myslisz ?e na tym forum s? same dzieci ?? ?e Ci tam wejd? po wirusa,keyloggera czy inne rzeczy...

@bbkk1
sorry ale to "tagrze" si? rzuca w oczy :|
jak co? nie chcia?em cie obrazi? czy co? innego :D
ale na przysz?o?? pisze si? "tak?e"
W ko?cu ka?dy uczy si? na b??dach.

@topic
Poka?cie zdjecia czego? innego ni? mapa,drzwa :p Oby ten OTS wystartowa? ...

Wko?cu POLAK Potrafi!! :D

@up
80% ludzi na tym forum to 13-15 letnie dzieci wiec wiesz...

Co do tematu.

Jak tam odezwal sie wam ten programista (od silnika) co go tyle czasu nie bylo? ;p

@up
80% ludzi na tym forum to 13-15 letnie dzieci wiec wiesz...
Co do tematu.
Jak tam odezwal sie wam ten programista (od silnika) co go tyle czasu nie bylo? ;p
Widac ze jestes w tej grupie haha
@topic
Kiedy start?

Ostatnia edycja:

@up
Pisali, ze nie wiadomo kiedy bo musza mapke przerobic i grafiki dodac :D

Outfity :

Ka?dy kuma tabelki ?

Ja czekam z niecierpliwo?ci? na ten serwer. Jest ekstra. Bardzo podoba mi si? mapa, aczkolwiek nie widzia?em jej z bliska ale to ju? zostawmy po Starcie. Jak idzie praca nad ty wszystkim Eldiane ??

Ca?kiem troche w dupie jestesmy z silnikiem bo programista ma problemy osobiste ale od strony graficznej i mapperskiej ciagle na plus

Show map!! Poka? co tam wyczynili?cie ; )

Oczywiscie to jest tylko urywek ;)

Ostatnia edycja:

Mam pytanko to bedzie klient z klienta tibi czyli ze pietra? czy ze zrobice wlasny ?

Wszystko da sie na jednej p?aszczy?nie zrobi? wi?c myslimy nad wlasnym ale to jest troche trudne;)

Da rade wchodzi? do domk?w? I czy gracze b?d? mogli kupowa? niekt?re?

Mo?e zablokujecie mo?liwo?? chodzenia na skos? b?dzie taki klimat GBA.
Zreszt? jak widzia?em na screenie z forum projektu to jest umieszczone drzewko na drodze na jak?? g?rk?, wi?c ze wzgl?du, i? jest jedno to nie problem je omin??, wi?c albo powi?kszy? ilo?? drzewek tak, aby blokowa?y doj?cie albo jak m?wi?em usun?? chodzenie na skos :).

Klimat ca?kiem jak na GBA :).Jestem ciekaw jak si? b?dzie gra?o :).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry