-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Shiny magikarp staje sie shiny garadosem itd itd. Lecz np R??owy magikarp nie musi ewoluowa? w r??owego gyaradosa (moze byc np. Bialy)
A zwykly magikarp moze stac sie shiny gayardosem??
A co do filmiku niez?a sprawa z tym tp ^^
A jezeli chodzi o latanie mog?o byc tak jak w br bo latwiej bylo by sie dostac do pewnych miejscowek :)

START

95 H 28 min.

Wszystko wskazuje na to ?e sie wyrobimy ale lepiej zaklada? najgorsza opcje.
(Jezeli serwer nie bedzie gotowy na odpalenie dla licznej rzeszy ludzi mo?emy przesun?? start na Sobote/Niedziele)

Ehh a tu jeszcze ca?y tydzie? czekania na serwer a? si? ju? nie mog? doczeka? na start :( nie mo?ecie ju? go odpali? ? :D

On jest odpalony juz ale sobie w spokoju wszystko jeszcze raz testujemy

Skin Beta (0.1) / Przepraszam za jako??
interfejs.png

Ostatnia edycja:

On jest odpalony juz ale sobie w spokoju wszystko jeszcze raz testujemy
Skin Beta (0.1) / Przepraszam za jako??

Bardzo fajny skin daje 10/10,czekam na start.Mam kilka pyta? odno?nie projektu :
1.Czy b?dzie mo?na zmienia? sobie j?zyk klient'a np.Polski

2.Ile b?dzie serwer?w(wiem,?e na start planujecie 2) a potem?

3.Jakich rozmiar?w jest mapa waszego projektu,?e zrezygnowali?cie z latania itp.?

4.W kt?rym momencie b?dzie mo?na wykona? Quest na kamie? ewolucyjny dla Evee.Chodzi mi o to czy b?dzie ten quest na rookgardzie czy na mainlandzie i czy planujecie taki quest wprowadzi? do gry?

5.Czy planujecie co? po w??czeniu serwera? Co? co zaskoczy graczy?

6.Czy wstawisz kilka screen?w z ekranem gry? Tutaj wrzuci?e? samo obramowanie

7.Czy ten skin zostanie do startu gry?

8.B?dziesz wrzuca? jakie? nowe filmiki i screeny z gry na to forum?

9.Co planujecie jeszcze wprowadzi? do gry przez ten tydzie??

10.Jakie b?d? rodzaje kont i jak b?dzie mo?na za dany rodzaj konta p?aci??

11.Jest jaki? anty-bot i anty-hack system?

Ostatnia edycja:

Ja wiem, ?e serwer dzia?a ale szkoda ?e nie dla wszystkich :P ale jak kolega wy?ej mo?esz doda? jakie? ssy lub filmiki z beta test?w ? :):)

Bardzo fajny skin daje 10/10,czekam na start.Mam kilka pyta? odno?nie projektu :
1.Czy b?dzie mo?na zmienia? sobie j?zyk klient'a np.Polski

nie bedzie to mozliwe odrazu, zapewne w jednym z updatow.

2.Ile b?dzie serwer?w(wiem,?e na start planujecie 2) a potem?

na starcie bedzie jeden serwer, potem bedziemy wykupowali tyle, ile bedzie potrzebne.

3.Jakich rozmiar?w jest mapa waszego projektu,?e zrezygnowali?cie z latania itp.?

jest duza, natomiast z latania nie zrezygnowalismy, fly bedzie nadal. roznica jest taka, ze nie bedzie manualnego latania, zamiast tego uzywasz "fly" i wybierasz jeden z punktow nawigacyjnych ktore wczesniej uzyles.

4.W kt?rym momencie b?dzie mo?na wykona? Quest na kamie? ewolucyjny dla Evee.Chodzi mi o to czy b?dzie ten quest na rookgardzie czy na mainlandzie i czy planujecie taki quest wprowadzi? do gry?

quest bedzie na rooku

5.Czy planujecie co? po w??czeniu serwera? Co? co zaskoczy graczy?

nie

6.Czy wstawisz kilka screen?w z ekranem gry? Tutaj wrzuci?e? samo obramowanie

to nie jest screen z gry tylko preview skina, pokazal to co mial obrazek pokazac czyli... skina!

7.Czy ten skin zostanie do startu gry?

wejdzie jak zrobie obsluge skinow

8.B?dziesz wrzuca? jakie? nowe filmiki i screeny z gry na to forum?

jesli cos sie pojawi, bedzie wrzucone

9.Co planujecie jeszcze wprowadzi? do gry przez ten tydzie??

wypelnic game-content czyli doslownie "tresc gry" - przedmioty, npcki, questy.

10.Jakie b?d? rodzaje kont i jak b?dzie mo?na za dany rodzaj konta p?aci??

facc - nie placisz
pacc - placisz

wybor twoj - sms, dotpay, paypal, przelew bankowy, ferrari pod moim domem, spotkanie sam na sam z twoja dziewczyna itp.

11.Jest jaki? anty-bot i anty-hack system?

anty-bota nie ma gdyz obecnie nie ma takiego bota, ktory by obsluzyl nasz system gry. jesli to sie zmieni to wprowadzimy taki system.

antyhacka nie bedzie wogole, kazdy sam odpowiada za swoje konta, poza tym nie ma recepty na ten problem.

Czy b?d? jakie? Poradniki dla nowych graczy mowie sam bo nigdy nie gra?em w Pokemony na komputerze tylko je ogl?da?em wiec wiecie jak jest to z ???todziobem :)

1. Pokemon b?dzie ewoluowa? co jaki? tam lvl'e i jak osi?gamy lvl'e b?dzie mo?na dodawa? punkty ?eby ulepszy? nasze pokemony?
2. Beda opisane Questy?
3. Tak jak teraz doda?e? nowe pokemony b?dziesz to robi? regularnie?
4. I czy jak ktos znajdzie BUG'a i b?dzie to wykorzystywa? na w?asn? osob? i wy si? dowiecie co to by? za bug co sie staje z tym cz?owiekiem?
5. Jak b?d? polega?y zdobywanie nowych atakow dla pokemona od lvl'a czy czegos innego?

Ostatnia edycja:

1. Tak b?dzie co jakie? lvl'e lub kamie? lub wymiana. Dok?adna lista jest na g??wnym forum PU. Co jeden poziom dostaje si? 5 punkt?w do rozdania a przy ewolucji 25.
2. Nie b?dzie. NA beta testach nie by?o quest?w , poniewa? sami mamy je znale??.
3. Najpewniej tak nie b?dzie. By?a to tylko pr?bka i najpewniej pokemony z 2 generacji b?d? na drugiej mapie a wi?c zapewne za 7/8 miesi?cy. ( Nie jestem tw?rc? wi?c mog? si? myli? ;p)
4. Nie wiem bo jak napisa?em wy?ej nie jestem tw?rca. To pewnie zale?y od humoru tw?rc?w.
5. Tak od lvl'a.

Czy b?d? jakie? Poradniki dla nowych graczy mowie sam bo nigdy nie gra?em w Pokemony na komputerze tylko je ogl?da?em wiec wiecie jak jest to z ???todziobem :)
1. Pokemon b?dzie ewoluowa? co jaki? tam lvl'e i jak osi?gamy lvl'e b?dzie mo?na dodawa? punkty ?eby ulepszy? nasze pokemony?
2. Beda opisane Questy?
3. Tak jak teraz doda?e? nowe pokemony b?dziesz to robi? regularnie?
4. I czy jak ktos znajdzie BUG'a i b?dzie to wykorzystywa? na w?asn? osob? i wy si? dowiecie co to by? za bug co sie staje z tym cz?owiekiem?
5. Jak b?d? polega?y zdobywanie nowych atakow dla pokemona od lvl'a czy czegos innego?

1. Tak, lista ewolucji jest na forum.
2. Gdy odpalisz "launcher'a" b?dziesz mia? zak?adk? Tutorial's i b?dzie tam wszystko opisane lecz quest?w zabraknie.
3. Tak, ale dopiero po 1 pa? gdy odpalimy serwer. Drugi starter zosta? dodany na przetestowanie dw?ch generacji na jednej mapie.
4. Posta? do kasacji.
5. Przy rozwijaniu pokemona oraz z TM'ow (przedmioty kt?re po nacisnieciu dodaj? atak pokemonowi |189 atak?w| (UWAGA! Pokemon musi by? [ABLE] aby przyj?? atak)

//EDIT
Vt. PU "[0.1]" (Dzisiaj zobaczymy ile osob b?dzie na nim siedzia?o i najwy?ej dokupimy sloty

ventrilosrv.com
2787
______

//EDIT
Fishing System (sprites by Magiczny)
rybki.png

Ostatnia edycja:

Na czym dok?adniej b?dzie polega? wasz fishing system ?

Witam.

Mam pytanie do tester?w/admin?w.

Ot?? mam pewien problem. Mianowicie mam straszne lagi na serwerze i ping wahaj?cy si? od 90 - 500. Na innych serwerach np. tibijskich nie mam w og?le lag?w.

Czy wraz ze startem te lagi znikn? czy nie ?

Za ka?dym razem jak pojawia si? news to coraz bardziej chce tutaj pograc :D

Na czym dok?adniej b?dzie polega? wasz fishing system ?

System fishing : opiera si? na opcji "USE" gdy widzimy wy?aniaj?cego si? z wody pokemona.?atwiej m?wi?c klikamy PPM na wy?aniaj?ce si? pokemony z wody.Je?li chodzi o spraw? techniczn? prosz? pyta? Larvy.Szanse na z?owienie pokemona s? r??ne.

Ja wiem, ?e serwer dzia?a ale szkoda ?e nie dla wszystkich :P ale jak kolega wy?ej mo?esz doda? jakie? ssy lub filmiki z beta test?w ? :):)

Screen Shot Skilli pokemon?w :

1sa2s.jpg

Screen Shot z gry :
proba1r.jpg

Drugi Screen Shot z gry :
xxd23.png

Na Expie :
battlew.png

Okienko ze skillami pokemona z bliska :
32x.png

Miasteczko z g?ry w fazie pocz?tkowej :
miastok.png

Kolejny Screen Shot z gry :
screen01p.jpg

PU :
22s2773.png

Niewielka liczba grounds?w :
attachment.php

Mo?na por?wnac przedmiot 32x32 i obecn? tutaj lodow? jaskinie .
Obecna najwieksza budowla zajmuje obszar 16x17 kratek

attachment.php

attachment.php

Acid :
attachment.php

attachment.php

mapkau.png

Ostatnia edycja:

boooskie ! tylko czekac na start ! mam nadzieje ze juz 1pazdziernika bedzie : ) zycze sukcesu i pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry