Odp: PokemonWorldOnline
Bardzo fajny skin daje 10/10,czekam na start.Mam kilka pyta? odno?nie projektu :
1.Czy b?dzie mo?na zmienia? sobie j?zyk klient'a np.Polski
nie bedzie to mozliwe odrazu, zapewne w jednym z updatow.
2.Ile b?dzie serwer?w(wiem,?e na start planujecie 2) a potem?
na starcie bedzie jeden serwer, potem bedziemy wykupowali tyle, ile bedzie potrzebne.
3.Jakich rozmiar?w jest mapa waszego projektu,?e zrezygnowali?cie z latania itp.?
jest duza, natomiast z latania nie zrezygnowalismy, fly bedzie nadal. roznica jest taka, ze nie bedzie manualnego latania, zamiast tego uzywasz "fly" i wybierasz jeden z punktow nawigacyjnych ktore wczesniej uzyles.
4.W kt?rym momencie b?dzie mo?na wykona? Quest na kamie? ewolucyjny dla Evee.Chodzi mi o to czy b?dzie ten quest na rookgardzie czy na mainlandzie i czy planujecie taki quest wprowadzi? do gry?
quest bedzie na rooku
5.Czy planujecie co? po w??czeniu serwera? Co? co zaskoczy graczy?
nie
6.Czy wstawisz kilka screen?w z ekranem gry? Tutaj wrzuci?e? samo obramowanie
to nie jest screen z gry tylko preview skina, pokazal to co mial obrazek pokazac czyli... skina!
7.Czy ten skin zostanie do startu gry?
wejdzie jak zrobie obsluge skinow
8.B?dziesz wrzuca? jakie? nowe filmiki i screeny z gry na to forum?
jesli cos sie pojawi, bedzie wrzucone
9.Co planujecie jeszcze wprowadzi? do gry przez ten tydzie??
wypelnic game-content czyli doslownie "tresc gry" - przedmioty, npcki, questy.
10.Jakie b?d? rodzaje kont i jak b?dzie mo?na za dany rodzaj konta p?aci??
facc - nie placisz
pacc - placisz
wybor twoj - sms, dotpay, paypal, przelew bankowy, ferrari pod moim domem, spotkanie sam na sam z twoja dziewczyna itp.
11.Jest jaki? anty-bot i anty-hack system?
anty-bota nie ma gdyz obecnie nie ma takiego bota, ktory by obsluzyl nasz system gry. jesli to sie zmieni to wprowadzimy taki system.
antyhacka nie bedzie wogole, kazdy sam odpowiada za swoje konta, poza tym nie ma recepty na ten problem.