• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

Apowiedz gdzie bedzie napisane ze ots ruszy na tem forum czy na tym co zrobiles tym czasowe:):):):):rotfl:

Pytanie do programisty nie do mnie, a programista korzysta JEDYNIE z naszego darmowego forum :). Wi?c prosze sie logowa?.

Grafiki bardzo ?adne zaraz sie zg?osze ;d

tomakeo a podoba ci sie moja grafika lucario ? ;)

Prawdopodobnie b?dzie napisane i tu, i na

Edit:
Harudbl, jak najbardziej mi si? podoba

Ostatnia edycja:

Prosz? pana harudbl o wej?cie na komunikator gg,
start b?dzie napewno napisany na tym forum gdy? mam z nim bardzo dobre wspomnienia ;).

To dobrze , ?e na tym tez bedzie start podany a kiedy b?dzie oficjana strona !! podana gdzie sciagna clienta itp :):)

Przy okazji : szukamy webmastera aby ograniczyc koszty, prosimy o kontakt ka?dego kto bedzie m?gl zaoferowac swoj? pomoc.

Aa.

//Edit

Zmienilsmy ataki pokemon?w. Od teraz pokemon bedzie mia? 4 ataki *zgodnie z wersja gba, nowe ataki bedziemy dostawa? na kolejnych poziomach a gracz bedzie mia? mo?liwo?? usuwania i dodawania atak?w.

Eldiane jestem na gg ale mi nie odpisujesz ;( jesli masz komunikator skype to tam mozemy popisac ... mam jeszcze pare grafik z nowej seri ale nie dam ich tu bo pokradn? ;]

No nie?le :) z tymi atakami super pomys? ale odno?nie tego mam pytano. Czy HM (surf,fly itp.) b?dzie zaliczane do atak?w ? I odno?nie tego mam pomys?, a mianowicie TM. ?wietnym wyr??nieniem od br by?o by zdobywanie atak?w po przez questy.

sufry itd , beda zaliczane do HM, ;p i mysle ze powinnismy je zaliczyc do atakow ale to sie jeszcze zobaczy, a odno?nie atak?w to postaramy sie zrobic przedmioty daj?ce ataki " jak na gba TM'y "

Giratina zaczynamy ;) jeszcze kroczki i bedzie git ale to ju? jutro za du?o czasu to zajmuje ;]

Bardzo ?adne ale jednak by? musia? sie zaj?c grafikami pod?ozy i nowych dodatk?w gdy? pokemony ju? sa, trenerzy te? jedynie podstawowe grafiki nam zosta?y aby zmieni? obraz tibi ;).

Nie moge si? doczekac kiedy b?dzie ten pokemon ale cos mysle ze dopiero za !! MIESIAC WYPALI z tego co piszecie ze wy szukacie jeszcze komplet team ;d itp itd ;d ;);):|

powiedz mi co mam zrobic i to zrobie jakis sciany dodatki ? itemy mow co chcesz ! wszytsko zrobie :D

Panie widze ?e ma pan konkurecje AHAHA ale widze ze tu nawet sie nie zapowiada nic ani beta a ni nic komplete zero niech pan cos kombinuje bo bedzie lipa !! SZYBKO SZYBKO :)

Czemu lipa b?dzie ? nawet je?li inny projekt zostanie sko?czony to i tak b?d? czeka? na ten. 4 ataki na pokemona oraz pokemony wyskakuj?ce z trawy w zupe?no?ci przekonuj? mnie, ?e ten projekt mimo, ?e nie b?dzie (do ko?ca tego nie wiem) pierwszy to i tak b?dzie najlepszy

@thcbelapokemon

Konkurencje, haaha
Dobrze powiedziane ja przynajmniej nie widz? ?adnych konkurencji dla tego projektu. Mo?e inne projekty maj? dat? startu, ale co z tego jak i tak nie wystartuje do tego momentu.
Dlatego najprawdopodobniej w tym projekcie nie jest podana data, aby wszystko sko?czy? i ?eby wszystko jako tako by?o.
Po co komu? robi? nadziej? a p??niej spam [x] post?w czemu nie wystartowa? itp.
Je?eli ten projekt zrobi wszystko(map?, silnik itp.) lub b?dzie ku ko?cowi powiadomi was o tym.

Pozdrawiam Alexis

Dok?adnie /\ Nie chce nikomu zrobic nadziei i wyjsc z programista na niekompetentnych ludzi, wolimy dopracowac i informacja o beta testach b?da zakomunikowane z tygodniowym wyprzedzeniem napewno bed? to dni od pt-nd.

Miejmy nadzieje ze beta ruszy na Ferie ;P...;D

Status
Zamknięty.
Do góry