• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

A czy oby napewno masz dobry numer gg Eldiane ?

News : Mapa zosta?a uko?czona w 100 %, posiadamy ju? wgrane grafiki. Ko?czymy silnik i BetaTesty.

nie mozemy sie zgadac jeszcze teraz mam ma?e problemy z kompem napisz mi PV jaka grafe mam ci zrobi? !!!!!

?adnie :D Nic doda? nic uj??.
Ps. Kiedy macie zamiar beta testy robic ? I czy w og?le b?d? open czy close ?
Dzi?ki za odpowied? :D

Beta bed? podzielone na 2 testy 1. B?dzie zamkni?ty i sprawdzimy dzia?anie pokeballi itd. 2. Otwarty bedzie na wyszukiwaniu bug?w na mapie, oraz wad npc.

Uznali?my ze dla lepszej komunikacji z graczami wprowadzimy dwuj?zykowe odpowiedzi npc
-Angielski.
-Polski.

A znasz konkretn? dat? beta test?w ?
Chodzi mi o open beta testy... mo?na liczy?, ?e na ferie b?d? ?

hmm... ka?de wojew?dztwo ma w innym okresie ferie jak Kregox poda dat? open test?w to si? sam zastan?w czy s? ferie w danym dniu :)

My?l?, ?e Kregox, jak beta testy b?d? si? zbli?ac to Wam to og?osi. Je?eli wiecie na czym bazuj? OTSy to wiecie na pewno, ?e w ka?dym miejscu, czy to w monsters, czy w items mog? byc bugi lub b??dy, kt?rych wyszukanie i likwidowanie trwa bardzo d?ugo.
Niemniej jednak mapka jest ju? w 99,9 % sko?czona (zawsze mo?na co? dodac :P) oraz grafiki s? w kliencie, wi?c beta testy odb?d? si? prawdopodobnie nied?ugo.
Pozdrawiam,
Mapper Projektu PwO, Bartpa

Jest w og?le jaka? strona projektu przyda?a by si? a nie jakie? pokemon~~.fora.pl przecie? to ?enada -.-

?enada to jest to, co w?a?nie sob? prezentujesz ... to forum jest prowizoryczne. Je?li co? ci si? nie podoba to nie w?a? na t? stron?, a nie b?dziesz mi tu pisa? o jakiej? "?enadzie"

Edit@
I frajerem mo?esz nazywa? swojego brata ... nie mnie pi?tnastolatku
Pozdro i Po?wicz !

Ostatnia edycja:

Nah a co mo?e nie jest to ?enada super hosting fora.pl i wygl?d jak jakie? g?wno ? Wez si? za strony nie bierz jak ju? to kup chocia? hosta i domene kurwa

Eldianie nie r?b se jaj tylko zr?b jak?? strone bo jak widze to fora.pl to mi si? rzyga? chce

@up:
Widz?, ?e jeste?cie za g?upi, ?eby poj?c, ?e to forum to prowizorka zanim kupi? dedyka i domen?. Po co p?acic za domen? jak serwer jeszcze nie jest ONLINE i nikt prawie nie wchodzi na t? stronk??!
I tak jak pisze Tomakeo, je?eli stronka wam nie le?y to na ni? nie wchodzcie. Proste.
Eldianie nie r?b se jaj tylko zr?b jak?? strone bo jak widze to fora.pl to mi si? rzyga? chce
To se rzygaj, ale czy musisz o tym pisac na forum !?

Dok?adnie te Fora !! to g?wno za przeproszeniem tez jak patrze na to to chce mi sie ?yga??? !!! ;)Musi By? strona !!! ;););)

Nie chcecie forum to nie wchodzcie ? Nikt wam nie ka?e.

P.s Kupisz mi domene ?

Pozdrawiam Kregox

P.s Kupisz mi domene ?
Masz 3 za darmo w az.pl? oczywi?cie domena .pl :S
hosting to masz nawet sekunda w google:
@TOpic
fajny pomys? :) Na brazylijskim nie zagram, bo zauwa?y?em zwalony system, ?e trener nabija lvl, a wol? Tw?j Eldiane ;*. Kiedy? lubi?em poki xD

Ostatnia edycja:

Up /\
Wiem ze maja zwalony system bo poszli na ?atwizne taka prawda.

Ferma

Ostatnia edycja:

?adna Farma ... wrzucaj wi?cej news?w i zdj?? :)

Mapa jest ju? sko?czona , czekam a? mapperzy mi wy?la jeszcze 4 wyspy.
A na dana chwil? upiekszam tereny aby przyjemniej sie gra?o lecz na razie bez nowych grafik.

//Edit

100 post w 10 dni :D

Status
Zamknięty.
Do góry