• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne PokemonWorldOnline

Status
Zamknięty.
Odp: PokemonWorldOnline

MAM TYLKO jedna uwge server jest naprawde dobry sory b?dzie dobry ale widze ze na tej mapie co jest na 10 str to sa bardzo ma?e miasta ; / ;d
Po co wi?ksze?
Bez przesady nie s? a? takie ma?e, wed?ug mnie s? wystarczaj?ce.
na pewno lepsze ni? w gba czy nds xD

Z tego co mi wiadomo mapa jest tworzona na ?r?dle GBA .
Wi?c dlatego s? ma?e miasta, ale my?l? ?e to tak na pocz?tku b?dzie, aby jak najszybciej sko?czy? prace nad serwerem :)

Pozdrawiam
Alexis :>

Unbanned :),
nie widz? sensu tworzenia wiekszych miast gdy? i tak gracze bed? siedziec w 90% na expie a nie w miescie no chyba ?e chcecie siedzie? i gadac o glupotach w City to mog? SPECJALNIE zbudowa? "arene bezsensownego spedzania czasu".

Pozdrawiam Kregox. ;)))

Ostatnia edycja:

No siema ;]
Mam pomys? co do ewolucji pokemon?w.
Jak to by?o w kresk?wce, niekt?re pokemony nie ewulowa?y z biegiem czasu, tylko potrzebne by?y kamienie.
Dlatego te? mo?na zrobi? tak, ?e do niekt?rych pokemon?w (nieliczna cz???) b?dzie potrzebny kamie?.

No siema ;]
Mam pomys? co do ewolucji pokemon?w.
Jak to by?o w kresk?wce, niekt?re pokemony nie ewulowa?y z biegiem czasu, tylko potrzebne by?y kamienie.
Dlatego te? mo?na zrobi? tak, ?e do niekt?rych pokemon?w (nieliczna cz???) b?dzie potrzebny kamie?.

Kamienie ewolucji byly potrzebne do oko?o 15 pok?w z I generacji, ale nie kt?re ewoluowa?y przez trzymanie jakiego? przedmiotu podczas wymiany, nauk? konkretnego ruchu (ataku) czy tez po prostu przez expienie w jakiej? szczeg??owej lokacji np Mt.

Oczywiscie wszystkie te "dodatki" sa uwzgl?dnione w naszej wersji . m.in evee, golem czy alakazam.

I co z ots ? Co? si? ruszy?o ? Bo jaki? dziwny spok?j jest ...

Mapa w 100% sko?czona...
Czekamy teraz na programist? :P
Je?eli co? ciekawego dla was/nas zrobi na pewno o tym napisze da SS'a :)

Kregox w??czysz spowrotem Teranie? Fajny serwer by? i mapka zajebiaszcza :) Jeden z lepszych serwer?w na kt?rych gra?em :D

Terania hmmm... jak bedzie popyt na rpg to napewno znowu odpale na razie last time dla 80 osob.

A w sprawie obecnego projektu to skonczylismy klienta jest gotowy w 100% do logowania sie. Konczymy silnik i beta testy ( nie pytac o date beta testow gdyz sa nieznane)

Pozdrawiam Kregox

No w?a?nie ja to od 3 miesi?cy nie widzia?em Tibi:)
A co do projektu hm... zapowiada si? interesuj?co, ale ja nadal t?sknie za prac? przy Terania RPG :(

Prace id? pe?na par? dzisiaj postaram sie pokazac ss'a z klienta wraz z grafikami.

/edit
SZUKAMY WEBMASTERA

Zdjecie z pliku .spr ;)

Wiele dni ?mudnej roboty ale wkoncu jest sko?czony ca?y ;d

Ostatnia edycja:

Mam nadzieje, ?e o starcie mnie te? poinformujecie ;)

Je?eli szukasz WebMastera to si? zg?aszam;o)
Dodatkowo jako te? grafik:P
Czekam na informacje.

Server zapowiada si? bardzo ciekawie ,lecz jest par? minus?w takich jak: wyskakiwanie pokemon?w z trawy... to troch? g?upie b?dzie. Kolejnym minusem jest to ,?e pokemon <przeciwnik neutralny> nie mo?e zabi? Ciebie ,a przecie? w bajce pokemony rani?y Asha :D Ale czy server czasem nie upad??

Ja mam propozycj? do tak zwanego "pacca". Mo?e mo?na by?oby go kupi? np. za smsa 10.98 albo za przelew (bardziej si? opyla za smsa bo wi?kszo?? graczt to dzieci), albo za sapphire. Ju? si? domy?lam, ?e admini buchaj? ze z?o?ci, ale jest w tym ma?y chaczyk. Ot?? pacc by?by za 100 sapphire. Wypada?yby z ka?dego pokemona, ale szansa wypadni?cia wynosi?a by 1% lub 0,1%. Mo?na te? je zdobywa? z quest?w, je?eli macie je wprowadzi?. To tylko propozycja :rotfl:. I z tego posta mo?ecie ju? wywniskowa?, ?e mi si? podoba :cool:.

Status
Zamknięty.
Do góry