Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Czyli wr?cili?cie do tego porzuconego projektu ? Mo?e jak ca?y projekt bedzie mia? rok w ko?cu wam si? zagra? u was. Zaczeli?cie na pewno sporo wcze?niej od Fabiana a on ju? ko?czy cho? nie jest powiedziane ?e sko?czy bo te? m?wi? o wielu datach wi?c nawet nie wiadomo czy powstanie cho? 1 polskich poke ots.
Ja mam nadzieje ze sie nie wyrobicie i ze sie wam nie uda... Ostatnio jak eldiane robil Teranie tez temat mial 999 stron... Wszystko bylo pieknie i cacy a na starcie - 30 minut gry - res... Pozniej 1 dzien off... Res charow co 5h ots postal miesiac ( bo byl free dedyk) i koniec. Balans byl chujowy, jedna profesja sciagala wszystkie inne na tym samym lvlu na hita po kilku h skillowania... Ogolnie Eldiane ludzie stracili kupe czasu a ty ich zrobiles w chuja. W dodadku jestes tepy, jak pisales newsy na stronie to z bledami ort... Nie zasluzyles aby twoj projekt odniosl sukces i mam nadzieje ze sukcesu nie odniesie.