-Tibia 7.60 Pokexgames - PokeOTS dla ciebie!

Status
Zamknięty.
Odp: Pokexgames - PokeOTS dla ciebie!

gra?em na tym otsie 2 tygodnie i NICZYM, tak NICZYM do siebie nie przyci?ga. Nie wyr??nia si? spo?r?d innych poke ots?w, nie ma balansu, pokemony i ich ataki s? zbugowane(nie m?wi?, ?e wszystkie), do tego, ?eby by? kim? to musisz nakupowa? tych ?opat do kopania orb?w, p2w, nie polecam.

Dlatego piszesz pozytywne komentarze na innym serwerze. Skoro nie potrafisz znie?? konkurencji, to chocia? nie obra?aj, smutne jest to, ?e ja nie wchodz? na czyje? reklamy i nie pisz? bzdur.

Ja nie obra?am "waszego" serwera ja po prostu pisz? jak jest. Jestem po prostu szczery, nie ka?dy serwer jest idealny wiem o tym ale wasz to wymaga jeszcze cholery pracy.

Pisa?em ju? kiedy?, napisz? raz jeszcze.
Ashba ( H@ ) serwera, ma ten serwer dla pieni?dzy, dobrze wie ?e ten serwer nie ma przysz?o?ci.
A serwer w sam sobie mo?e by?by dobry, jakby wypierdoli? 3/4 administracji i kogo? w miar? rozs?dnego tam da?.
Nie ma nic ciekawego na tym serwerze, co mog?oby przyku? uwag? "gracza POKE-OTS?W"... Owy gracz na ka?dym serwerze znajdzie prawie to samo... Tutaj jakie? orby z ziemi, na innym serwerze shiny stone, na innym zn?w jakie? orby...
Skargi wnoszone na tutor?w, po prostu maj? w dupie, taka prawda!
We?my m?j przyk?ad ( Kiedy jeszcze tam pogrywa?em ) :
By? event, wystawiane by?y Togepi i chyba z 5 Aerodactyli... Tutor jak dosta? info na gg od jakiego? znajomego, wszed? na gr? i zacz?? wszystkie ?apa?... Jak to?
Po prostu ten imbecymbadebil Ashba zrobi?, ?e ka?dy tutor mo?e cudzego trupa z?apa?. Wi?c na 30 os?b w evencie, tylko 4 osoby z?apa?y Togepi z czego 3 takowe z?apa? ten tutor. :)

Nie wiem co? bra?, ale na tym serwerze tutor nie mo?e niczego wi?cej zrobi?, ni? pilnowa? porz?dku... Je?li serwer by?by dla hajs?w, nie reklamowaliby?my go, dodatkowo nie sta?by ju? jaki? czas. Ka?dy serwer ma sw?j indywidualny pomys?, nie musisz wydawa? hajs?w by mie? shiny, pieni?dze w grze zdobywa si? szybko, je?li potrafi si? obserwowa? rynek czy sprawdza? loot z pokemon?w.

@Swirru jeste? ?mieszny, dajesz pozytywny komentarz jakiemu? innemu otsowi, a nast?pnie dajesz "z?e" komentarze innym, wsp??czuje takiego poszanowania pracy.

Egiliam, niestety prawd? jest, ?e ten serwer jest po prostu niedopracowany i s? z?e rozwi?zania wprowadzone w nim, poza tym serwer jest dla hajsu, kiedy? rozmawia?em na skype z Ashba i sam mi m?wi?, ?e robi tylko dla hajsu bo zbiera na nowy komputer. ( pewnie ju? uzbiera? :D ... ) :)
Je?li chodzi o sam serwer, niestety do rpg'?w nie zaliczy?bym go, mapa nie wyr??nia si? niczym, jak klon reszty ots'?w tego typu, jak koledzy wcze?niej napisali zalicza si? r?wnie? do "p2w" tyle ode mnie.

Nie chc? po prostu zbeszta? ots'a bo reklamuje innego, ale po prostu to o nim s?dz?, gdy? jak mo?na zauwa?y? po screenach, jest to serwer bez fabu?y ...
Zabij>z?ap>zbieraj .... zero zabawy z odkrywania nowych teren?w i wykonywania misji ... a gdzie tu hard drop, hard catch i niespodzianki ? ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

&Egiliam
Pierdolisz jakby chuj szmat? gryz? :)
Zmieniasz temat za bardzo ziomek... Shiny i tak chyba za hajsy jest no nie? Sk?d te poke-shovel wezme jak nie z sms shop? Z questu ?miechowego na kt?rym jest pewnie 9999999999 SUPER MEGA HIPER AERODACTYL, czy mo?e ?atwy quest i 1 ?opatka...

Wi?kszo?? orb?w mo?na kupi? u graczy, nikt nie zmusza ci? by? wysy?a? smsa oO

@Up jakich graczy jak gra tutaj po 10-20 os?b?

@Topic
Nie polecam poniewa? serwer nie jest dopracowany.

Oj Egiliam a Ty dalej si? brzytwy ?apiesz....... no c?? jak chcesz to Ci maczet? pomog?...... Zadam Ci tylko jedno pytanie kt?ry zako?czy Tw?j ?a?osny ?ywot:

Ile stoi serwer a ile zrobili?cie?? -.^

Serwer czyt. ta edycja trwa ok 6 miesi?cy. Zosta?y dodane np. lewele, nowe questy, expy. Mylisz mnie jako osob?, kt?ra cokolwiek mo?e zrobi?, bo nie jestem w administracji, dodatkowo id? wr?? na sw?j ?a?osny serwer, kt?ry nie potrafi przetrwa? d?u?ej ni? 12 godzin bez crasha.

A ja mam na hejty wyjebane :D

Tylko mam jedno ale, po co robic server jak nie dla kasy ? w porownaiu do tego co na polskiej scenie pokemon sie dzieje to ten jest dopracowany.

Od 3 lat jakos sobie dziala, 2-3 lata temu gdzie server nie mial w sobie 80% co jest teraz gralo po 150-180 osob.

Server nastawiony jest na taki typ ludzi jaki chcialem i to sie sprawdza, bedzie jeszcze jedna wielka zmiana zeby sprawdzic czy kompletne zjebanie servera czytaj legendy, teleporty inne duperele dla gimbosow sie sprawdza i bedzie z tego wiekszy pieniadz. Mial byc server RPG ale jakos polacy grajacy w wiekszosci w pokemony sa jedynie zainteresowani gownem na silnikach PDA. A poleplnilismy blad chcac robic cos dla rodakow :D A na ponowne tlumaczenie calego source i daty lub dodanie 2 lub 3 jezyka to juz strata czasu.
P.S

Juz nawet nie na jeden komputer a na 2 :D

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Wiedzia?em ! :D
Co prawda, du?o si? zmieni? od startu co nie zmienia faktu, ?e nadal jest niedopracowany ^ ^
Ale dla przeci?tnego polaczka mo?e by? ^ ^ ( bo po co rusza? ?bem na rpgu skoro mo?na mie? lajtowo wszystkie poki na innym serwie ) ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry